Частни училища-информативно-дискусионна тема 41 - ваканционна

• 40 019
  • 852
  •   1
Отговори
# 60
Ти като работеше/работиш от вкъщи очакваш да ти изплащат пълната заплата нали? И спестяваш от транспорт, от други режийни. Поиска ли намаление на заплатата си

Доста интересно мнение??!?!, Да, като работя от вкъщи очаквам да ми платят пълната заплата, когато работя със същото качество и върша същото количество работа. Аз върша същата работа като преди (даже на моменти е и повече). А и в трудовия ми договор никъде не пише, че получвам пари, за да плащам за транспорт или режийни.

# 61
Омг, от къде мислиш училището покрива тези концерти - да не би да са се сприятелили с Дядо Коледа, който дава безплатно ключа от залата?
ОМГ , училището си има зала и там се правят концертите. Няма нужда дядо Коледа да ти дава каквото и да е.

# 62
И при нас не събират пари за концерти, допълнителни занимания и пр. Всичко влиза в таксата Joy Не мога да повярвам, че се обясняваме за такива елементарни неща.

# 63
Ох, доста е забавно.
Ако някой работодател влезе в тази тема...доста интересни идеи има.
Може да поиска да ми намали заплатата с транспортните разходи, цената на сутрешното кафе и обяда. Хахахаха!

# 64
  • София
Ние на нашите от нощната смяна в нормални времена им плащаме допълнително за транспорт - такси, а не като част от заплатата.

# 65
  • София

Не разбирам защо е това пренебрежително отношение към определена група училища и възхваляване на други.

Не е точно пренебрежително отношение към група училища. По-скоро е реакция към пост на потребител, който след споделени разочарования от отношението на собственика на дадено училище в пост на друг потребител, започва да обяснява колко е велик въпросният собственик, колко е постигнал и как има право да прави каквото си иска, защото продукта, който предлага е уникален. И всичко това за ново училище, което е работило 1 година, половината от която с ДО. Ами имаше една приказка "Посмали, Манго!" Joy Нека първо мине време, пък то ще си покаже кое как. Дотогава, всякакви изхвърляния в този дух, по-скоро вредят, отколкото помагат на училището.

# 66
Попаднах на въпроса как контактуваш със собственика, след като има учители и директор?
Е, попадаш, като собственикът е директорът Wink Например така е във Веда.
Там собственикът/директор е абсолютно олицетворение на извадката от синонимния речник по-горе Wink А в какво се изразява това? В отношението, което изисква от теб да му се мооооолиш, да му се подмаааазваш.... отношение, нямащо нищо общо с правата клиент- продавач (грубо казано).
Изразява се още в това, че тя, собственичката на Веда (най- отвратителното място за не 1 и 2 деца), е безгрешна, а нейното "училище", е съвършено. Всяка критика- към ниво на образование, некадърен учител, порутена смърдяща сграда, цигани между децата в разбития двор и т.н. тя прехвърля към децата- детето си измисля, иначе учителят си е супер или...еми, влизат циганите, охрана няма, ама детето ти е виновно- защо говори с тях, като го плюят???
Ето ви пример за нагъл собственик!
Заради такива много хора избират даже държавни училища- и вярвам, че и там би било по-добре!

# 67

Не разбирам защо е това пренебрежително отношение към определена група училища и възхваляване на други.

Не е точно пренебрежително отношение към група училища. По-скоро е реакция към пост на потребител, който след споделени разочарования от отношението на собственика на дадено училище в пост на друг потребител, започва да обяснява колко е велик въпросният собственик, колко е постигнал и как има право да прави каквото си иска, защото продукта, който предлага е уникален. И всичко това за ново училище, което е работило 1 година, половината от която с ДО. Ами имаше една приказка "Посмали, Манго!" Joy Нека първо мине време, пък то ще си покаже кое как. Дотогава, всякакви изхвърляния в този дух, по-скоро вредят, отколкото помагат на училището.
Уау. Колко си честна. Досега в задните теми тукашната групичка никога не се е изказвала негативно за Британика. Нали? Ахахахахахаха 😀😀😀😀😀. Я дай пример с някое твой или на друг от групата пост, в който пишете положително за това училище. Може да съм пропуснал нещо, ама надали. От месеци непрекъснато плюете, че даже и когато се дискутира някое друго училище пак намирате начин да се намеси негативно Британика

# 68
  • София
Нико, точно Лейка в началото пишеше, и то не в един пост, че чува положителни отзиви за Британика и че ще ги следи. Сега е получила друга информация и пак я сподели. Това помня.

# 69
Нико, точно Лейка в началото пишеше, и то не в един пост, че чува положителни отзиви за Британика и че ще ги следи. Сега е получила друга информация и пак я сподели. Това помня.
Права си. Това е истината. Февруари месец е написала, че има “добри отзиви за обучението и изобщо времето в училище, езиковото обучение, мили отношения, добра комуникация с родителите.” Явно после по време на пандемията нейните познати са се разочаровали. Докато са учили в училище всичко е било наред. П.П. Аз се включих по-скоро в тази тема и затова не съм го видял този коментар.

# 70
  • в страната на чудесата
Може ли някой да постне инфо за резултатите от НВО на Азбуки, британика и прогресивно. Ако са комуникирани от училището...
СС и ПЧМГ ги публикуваха на сайтовете си.

# 71
3 мин се пулих пред списъка за разпределение за изпита в СМГ какво е ЧНУ Лесна наука за деца 😁кафе, кафе...

# 72
3 мин се пулих пред списъка за разпределение за изпита в СМГ какво е ЧНУ Лесна наука за деца 😁кафе, кафе...
Izzi Simple Smile кафе вече пих Simple Smile

# 73
  • София
За какво става въпрос? Къде е този списък?

# 74
Izzi Simple Smile кафе вече пих Simple Smile
Да, да, загрях, ама ми трябваше време 😉
Успех на всички дечица от тази тема!

Общи условия

Активация на акаунт