Ех, КаНАДа - насТОЯщи и бъдЕЩИ маЙки - ЧАст 7

• 16 468
  • 284
  •   1
Отговори
# 120

Ние сме в процес на местене,кашони,чанти.. ooooh! От боклуци едва се добирам до компа! Crazy

Мила Лоли напълно те разбирам как се 4увстваш аз все още подритвам боклуци Grinning. Вие къде се местите, някъде наблизо или в по-дале4ен район.

Снежи аз отделих малко време и про4етох някои от линковете. Страхотни майки и жени са тези моми4ета. С удоволствие ще се вклю4а, мен все още ме е яд, 4е преди 3 месеца пратих 2 колета за един дом с деца и платих $40 за колетите, ако имаше на4ин да ги дам за децата Sad. Твоята идея е 4удесна. Аз мисля 4е ти имам телефона, но за всеки слу4ай можеш ли да ми го пратиш на ли4ни за да ти звъна и да се разберем.

croco браво на вас Hug страхотна рибка. Моя мъж изобщо не е рибар, но за това пък много го бива за барбекюто Laughing

Всички мъже ловят риба, а моят пази барбекюто  Mr. Green да не го открадне някой  Mr. Green

Ами... Гери ето намерих му компания на моя покрай барбекюто Laughing

Криси Мами направо не е за разправяне, тая къща е 40 г. и никой никога до сега не е пипал нищо, но пък мястото е супер, поне за нас Grinning. А като каза за филма "Топло" се сетих, 4е ние имаме много БГ филми които сега продават със Стандарт, имам и "Топло" ако искаш ще ти го копна.

Лек ден на всички  ::

Последна редакция: ср, 13 сеп 2006, 20:07 от Ryan's Mom

# 121
  • Canada
Sneji Аз сьм с две рьце за. чудесно си се сетила. Кажи само как да се разберем да ти дам пари. Мислих си дали не е по лесно ако се купят неща от Бьлгария, защото от тук не може да се пратят много неща.
Chrisimommy, имам предвид неща, които тук са много по-евтини. Така е, не могат да се пращат много неща - едно, че задължаваш някого да ги пренася и предава, друго, че с намалените килограми от авиокомпаниите е сложно. Понеже нямам представа кога можем да се видим, ще ти пратя на лични адреса си. Благодаря ти  bouquet
croco1, права си за крема за подсичане. Една кутийка "Здраве" е 1,20 лв. и е 30 гр., а този, който смятам да купя със събраните пари от тук е 250гр. за 3-4$. А пък в една Доларама какви съкровища могат да се открият... Едни от най-любимите играчки на нашата кака са куп динозаври, купени точно от там. За децата няма значение колко струва една играчка, важното е да я имат.
Между другото, много обичам пържена рибка, та с таз снимка направо си просиш гости Hug
Лоли, ще ти пратя адреса си на лични. Благодаря ти  bouquet
Искам да благодаря на Niara, Тути Фрути и Мама Десислава, които ми писаха на лични. Момичета, изпратила съм ви адреса ми. Много, много ви благодаря за отзивчивостта  bouquet Бавно и полека започнахме да създаваме "Движение на българските майки в Канада" Grinning Благодаря ви!

# 122
  • Canada
Краси, писали сме едновременно Grinning
Намерихме си повод да се видим... след почти 2 години... срам Embarassed Сега ще ти пиша на лични. Много ти благодаря  bouquet

# 123
  • Vaudreuil Canada
Снежи аз много много не четох да си призная - страшно травмираща ми е самата мисъл за децата в такова положение, но идеята ми харесва кажи само как да ти пратя паричките от Монреал?
Каролинке къде си - много подозрително отсъстваш от форума.
Гери нали знаеш, че италианците принципно са по-бъбриви ... та мацките са се поучили от тях Simple Smile
Момичета, около мен в офиса всички кихат, смъркат и кашлят - дано не прихвана нещо че ми е само до болести с това коремче - сигурно ще е много гадно да се сдобия с някой вирус - ако имате идеи за предпазване казвайте - аз се тъпча с цитрусови плодове пък дано ме подмине офисната радост.

# 124
Шеметлина,слагай си маска и наблягай на витамините,друг начин не виждам! Rolling Eyes Успех и леко бременеене ти желая! Hug

Краси,местим се доста далечко от тук...на другия край на Канада! Crazy
Как е Раянчо?Плачка ли още в градинката? Thinking Холи точно посвикна и пак ще я местим! ooooh! Милата тя..с такива луди родители! Whistling

За паричките,мисле че беше до 100$-10$ за превода с "Мъни Грам",така че ще е по-добре да се съберем няколко души,но утре ще питам да се уверя и ще пиша! Peace

..нашия батко днес ми заяви,че не искал да ходи на училище и щял утре да си остане в къщи на спокойствие,че само го тормозели да  пише! Crazy Освен това нямало нито една играчка в класната стая,а те уж ходели там да играят..странна работа! hahaha

Лека нощ мили мами! Hug

# 125
Зравейте моми4ета,и аз да се разписша 4е Снежи пита за мен.Пьрво да кажа 4е ще у4аствам и аз в акцията предложена от Снежи и ще помогна с каквото мога.
Ина4е ние сме добре,Кими от де на ден става все по палава и се 4уди каква беля да направи.Нау4и се да се ка4ва на столовете и аз и една 4иния не мога да оставя на масата.Предложиха ми да гледам едно моми4енце колкото Кими и аз се сьгласих,ноооооо тя не дойде тькато е болна а майка и иска да я гледам и в това сьстояние,ееееееее много и здраве да си тьрси друга гледа4ка/коя ще е тази майка която ще иска с риск и за нейното дете да  гледа болно/.Друго интересно при мен е 4е ще по4на едни курсове за застраховки и ще пробвам да се развия в тази насока,пьк каквото стане.
Днеска беше много студено и мра4но май есента наистина дойде,а как ми се иска поне и Септември да е топьл както мин. год.

# 126
Киви, такова ще ти е положението ако гледаш деца. Ще ти ги носят болни като няма на кой друг да ги оставят и идва един момент в който даже не можеш да откажеш...Ние така с Криси боледувахме по 2 пъти месечно миналата година!
Междудругото, много майки с деца се пробват в дейкер в джимовете, но малко се задържат, защото всяка си мисли, че това в лесен начин хем детето да си гледаш, хем и парички ще носиш, ама има неща за които не се сещаш докато не се ориентираш в положението.
Калида, притеснихме се всички във форума за теб, вземи се стегни и се появи да не се налага да се вдигаме до Алберта Blush 
Снежи, и аз съм на линия за добрата кауза даже кажи да ходиме заедно.
Поздрави и на останалите мами във форума  bouquet

# 127
 Здравейте момичета,

Суити и Кивито, радвам се че се включвате.

Много се радвам на всички как подехте идеята на Снежи и я подкрепяте в нейта клауза.   bouquet

Ей тук много рибарки станахте. Ама пък и вие с доказателства  Mr. Green, не можем нищо да кажем ние другите освен да  се облизваме  Laughing

Лоли, вашта лятна екскурзия да не е била с проучвателна цел. Къде ще се местите? Надали е към Торонто, защото щеше да споменеш.  newsm78
   Дидка, вие какво решихте като последно. Еднопосочни или двупосочни билети си взехте ? Ти нали ще се включваш тук и от Бг.
  Крисимам, аз на мойта й давам Симилак-зелената кутия. Мноого го харесва и го приема доста добре, затова и засега не смятам да й давам друго АМ. От кашите им само сме пробвали тази банановата (Banan & Rice). Също много й харесва и често я предлагам за закуска. Още повече че я приема чиста, докато другите ги смесвам с пюре. Онзи ден бях купила и тази -мюсли с круша, но нещо не се прие добре, въпреки че, малко се съмнявам дали причината не беше друга. Вчера цял ден почти нищо не иска да яде, след злополучната закуска й предложих пюре от грах, пиле със зеленчуци и банан, все неща, които много обича и само от банана си близна малко. Иначе беше весела и енергична и аз затова не се притесних много. А пък вечерта както се боричкахме с нея в леглото, видях чак тогава, че си имаме малко бяло зъбче от долната страна. Та затова моето писанче сигурно вчера е било злоядо, зъбчето го е мъчело. А и предишните 2-3 нощи помрънква на сън, докато тази нощ си спа много хубаво.  Heart Eyes

# 128
Снежи - с най-голямо удоволствие се включвам в акцията "Движение на българските майки в Канада"
Бих била по-полезна ако можех да взема нещо с мен, но нямам възможност Sad

Момичета, защо така ни доскуча темата? Май всички се научиха само да четат, никой не ще да пише  ooooh! Я вижте италианките - 21ва тема  Party Ама и те приказват, приказват, че се забравят  Laughing

Съгласна съм Peace....и аз само чета  Blush ама италианките никой не може да пребори по конушмак Mr. Green

Дидка Ти нали ще се включваш тук и от Бг.

Разбира се - само дето вече няма да съм КанадКА Mr. Green
Ако ме приемате - ще пиша Wink

И аз като Лоли (голяма риба си хванала  Heart Eyes и вземи ми дай филмчетата Crossing Arms) приготвям багажи и не ми стига ума как ще събирам всичко в 4 чанти ooooh!
Сега съм наредила пред мен 8-те чифта ботуши и се чудя кои да оставям тук и кои да си взимам  newsm78 нали съм маниачка на тема обувки - май накрая ще си взема всички, а дрехите ще оставя Mr. Green

Крисимами, мерси за кафенцето  Wink
Към него добавям по едно парченце от "Шоколадовия салам на мама"     и изчезвам за малко Hug

Лек и успешен есенен ден

# 129
  • Canada
Момичета, моля ви, не ми изпращайте пари в брой, защото може някой от пликовете да изчезне докато стигне до мен. Най-добре е да ми ги пратите с чек.
shemet_neveroiaten, kivito, Дидка, ще ви пратя адреса си на лични.
Най-тържествено обещавам да получавате пълен отчет за употребата на парите си!
SweetyP, хайде утре да ходим да купим кремчетата Grinning

# 130
....току що МироТо ми се обади да ми каже, че тук в Монреал в колеж Dawson са някакви са влезли и са започнали да стрелят Sick
... двама умрели има  Cry

Последна редакция: ср, 13 сеп 2006, 21:19 от ДиДОлиНКа МанДАриНКа

# 131
Здравейте момичета, не мога да повярвам че наща тема мрьдна до 7 страница, явно всички се засрамиха от италианките. Да ви кажа, днес  открих, че в близкия до нас комюните центьр има организирано за бебета и деца до две години. Ходи се един пьт в седмицата за 2 часа в една голяма стая с играчки. Днес като отидохме, имаше майки и един баща с бебета на близка до Криси вьзраст. Много ми хареса, защото можем да ходим като е студено и дори да вали не е далече. Така Криси ще е сред други бебета и ще се социализира. Та исках да ви кажа, да проверите вьв  центрове до вас подобно нещо, сигорна сьм че ще ви хареса.

Ей, трябва сега да си направим учредително сьбрание на новата ни организация!
Sneji Благодаря за адреса, ще пратя утре. Исках само да те питам, има ли смисьл да ти дам малки мостри ( около 10 мл) шампоани за бебета. Разрових се в моите неща и открих че имам 7-8 такива пакетчета на Хьгис и не ги ползвам. Знам че е малко за много деца, но е леко да се носи от тук. За това ако има смисьл, искам да ти ги пратя сьщо. Като каза че от тук е по евтино да се пращат неща, разбирам защо искаш да ги купиш. Но сьщо си мислих че може с част от парите да се купят по големи неща от Бг, като дайпери. Бях чела тук на форума тази тема: Да спестим от едно кафе, че жената намира мног евтини дайпери от някьде. Така че ако се свьржем с нея, може да направи нещо. Ти какво мислиш Снеже по този вьпрос.
Pisanka Как е малката, вече по добре ли яде. И на мен ми се струва че зьбчето е било. Казват че даже температура може да дигат. Ние за сега нямаме проблеми и пьрвите две долни зьбчета ни изненадаха.
 ДиДОлиНКа МанДАриНКа
ще слушам новини да чуя, това е лоша новина.
Много вкусно лакомство, имаш кьсмет че си далече от нас.
Понеже е следобед тук и коктеелния час наближава искам да ви покана на по един

Ryan's Mom Много ми се гледат тези филми, много ще се радвам да ги имам, само ми кажи какво трябва да направя. Междодругото как са нещата с детската градина. Записали Раян на лист за другата, която споменаваше.

# 132
....току що МироТо ми се обади да ми каже, че тук в Монреал в колеж Dawson са някакви са влезли и са започнали да стрелят Sick
... двама умрели има  Cry

4-ма убити...

# 133
Здравейте канадки !

Ето и ме и мен, малко със закъснение се включвам, но искам и аз да се присъединя към благородната кауза подета от Снежи. С радост бих помогна.
Снежи, изпрати ми на лични адреса си за да ти пратя и аз чек. Поздравления за тази идея.   bouquet
Писанке, честито ви зъбче.
"Лоли", ти за къде стягаш багажи - за Калгари или както се казва като ще е гарга да е рошава ще стигнете чак до Ванкувър?
шеметке, тук съм, чета ви, но съм се емнала с едни задачи за свършване преди да родя, все едно, че ще умирам и после няма да мога да ги свърша и съответно последствията не закъсняха. 
Днес сутринта имах фалшива тревога. Като станах сутринта получих розово зацапване, а 1 ч. по-късно леко кървене. Първата мисъл в главата ми беше, че днес ще е дългоочакваната среща с моя син, нооооо явно не иска да се ражда на фаталния 13.
Веднага се обадих на лекаря ми и той ми каза да отида в кабинета му за преглед. Даже и чантата за болницата взехме. Прегледа ме и се оказа, че нямам никакво разкритие, никакви контракции и изгледи за скорошно раждане. От сутринта усещам бебето, че е много активно, а снощи риташе страшно силно и продължително. Чудя се какво беше това чудо сутринта. Не ми изглежда въобще като да ми е паднала тапата, защото не беше слузесто, а чиста кръв. В момента се чувствам много добре и освен да чакам да ми се появят контракции не знам какво да правя.
И накрая да се похваля, че вчера взех G1 теста (от първия път). Специални благодарности на Дот за листовките, които ми изпрати. Свършиха ми чудесна работа.

# 134
Здравейте мамчета!
Гери, Краси следващия път, когато ходим на риба ще чакаме и вас. Моят съпруг обича хем да лови риба, хем да хвърля по едно око на барбекюто и салатите. Но риба не яде. Аз щях да припадна, когато ми предложи да върнем хванатата риба в реката. Shocked Той така правел. Да ама не.
Момичета, какво ще кажете да си спретнем женско парти? Аз вече говорих със Суити и тя е съгласна. Аз ще напълня рибата и ще я опека, а вие ще ми помогнете да я изядем. Аз предлагам да е другата седмица и да не е през уикенда. Вие какво ще кажете по въпроса?

Каролинка, честито вземане на теста. Аз все се каня да започна да чета, ама нещо все не успявам. Предполагам колко си била развълнувана тази сутрин. Според мен трябва да си почиваш и да чакаш търпеливо.

Крисимам, а знаеш ли как точно се казва тази програма за бебета?
Много хубави коктейли си направила, а пък Дидката пак ще провокира моите кулинарни способности с това саламче. Като го видях така ми се прияде, че ей сега ще скоча до Монреал.

Лоли, ама и аз ако съм на мястото на твоето съкровище няма да искам да ходя на училище. Crazy

Лека вечер момичета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт