Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 23 юни 2020, 22:28 ч.

Airfryer Jocca

  • 212
  • 4
  •   1
Отговори
  • гр. Варна
  • Мнения: 305
Здравейте,
Вече 3 пъти готвя с този airfryer и не съм доволна, защото храната става с метален вкус и дъх. Пробвах сандвичи, пилешки хапки и картофки. Нормално ли е да се усеща такъв метален, дори ръждив вкус? Предполагам не, защото всичко отиде в коша. 🤔

# 1
  • Разград
  • Мнения: 842
Не е нормално храната да има такъв вкус и дъх. Аз имам два - Гурмемакс от 8 месеца и Амбиано от 4 месеца, всекидневно готвя в тях и всичко си има нормален вкус. В момента правя макарони в Амбиано. Бих ти изпратила книжка с мои рецепти, но няма опция за изпращане на документ.

# 2
  • София
  • Мнения: 5 248
Ако е нов уреда би било редно да го пуснете на празни обороти, ако има някакви производствени миризми да ги изчисти.

В моя акти фрай не съм се сещал да правя сандвичи.

# 3
  • гр. Варна
  • Мнения: 305
Първият път го пуснах празен... След това още 3 пъти, но уви не се получи... Изключително лош привкус на метал.

# 4
  • София
  • Мнения: 451
Връщай го !

Общи условия

Активация на акаунт