пациенти на д-р Емре Тургут

• 58 595
  • 790
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета! страхотно е да прочета толкова позитивни мения за д-р Тургут, както и толкова положителни резултати!
Аз съм на 43г с НЯР, април ще стана на 44г.
За сега в бг не са открили проблем при моя мъж, та се надявам само аз да съм “проблема”
Въпросът ми е, има ли сред вас успели на моята възраст? Искам да разбера д-ра как прияма пациенктите на 42+, надявам се много не както тук в бг
Благодаря ви и много успях, вяра и търпение на всички, които са по пътя на ivf в момента!

# 136
Здравейте. Аз съм една от бременните пациентки на др Тургут, от първи опит при него. За съжаление, без значение какво е мнението на доктора за възрастта е факт че след 40 години нещата доста се скапват. Аз самата съм на 40.И те също го твърдят. Но съм абсолютно убедена че ще направи всичко възможно за да си имате бебе. Желая Ви успех и много положителна настройка.

# 137
Благодаря ти Bezkrainost за мението и бързия отговор!
Аз съм напълно наясно от ден 1, че чудото ще се случи много трудно на моята възраст, но това, което ме притесява в бг, че всички лекари ми казват направо да се насочвам към ДЯ и никой не иска дори да се занимва да прави стимулации. Та по-скоро в тази връзка ми беше въпросът за отношението - дали се наемат да опитат, не очаквам да ми дават обещания, но се надявам да видя, че както казваш се опитват да направят всичко възможно, което не го виждам в бг до сега. Още веднъж ти благодаря и лека бременност на теб!

# 138
Отиди на преглед, сама ще прецениш 🙂
Много ведър и смирен доктор. Не е като нашите холивудски звезди 😁 Имаш и друга опция ако доктора ти каже че няма да се справи. Мисля че беше в Аджибадем маслак или нещо подобно. Направи ми впечатление че там третират порасналите момичета мисля с хормон на растежа. Но горещо препоръчам др Тургут и Ася неговата неуморна сестра ли акушерка ли 😁 Страхотни са.

# 139
Loranholl: изобщо не бих се замисляла как ще приеме доктора възрастта. Бих си уговорила среща, вероятно няма да има против и за първата такава да е под формата на онлайн консултация- да видите дали можете взаимно да си бъдете полезни.

Bezkrajnost: Това с холивудските звезди много, ама много ми хареса. Още повече, че поради някакви причини съм пациентка на една небезизвестна такава и мога да потвърдя , че често човек се чувства като в сериал😁. Някой път обаче малко по-далеч от Холивуд и по-близо до България -в стил турска сапунка...😳

# 140
Благодаря момичета, ще се задействам тогава още веднага да се запиша за консултация!
Видях какви изследвания са нужни (пише правени през последните 6м) Въпросът ми е, само посочвам стойностите или изпращам и самите изследвания, за да бъдат видими?
Също така, видях, че има форма за записване, но тя е била са събитие през ноември, пак ли тази форма се използва или директно се обаждам на кординаторката и се разбирам с нея какво да правя?

Bezkrajnost, това с холивудските звезди много ме разсмя!

# 141
Аз писах  на  Севда по вайбър. Разказах и на кратко нашата история. В рамките на деня ми се обади и ми изпрати по е мейла необходимите изследвания които трябва да направим. След като бяха готови резултатите им ги изпратих. Обсъдиха ги с доктор Тургут и ми казаха какво да пия и кога да ги потърся за да ни организират преглед. Всичко е адски опростено и се случва много леко. Препоръчвам хотел МИМ за една нощувка - 35 Евро със закуска. Намира се срещу Орая или нещо подобно. Той е мръсен и е 60 Евро. За квартира най добре търсете в Таксим защото е атрактивен квартал,а такситата са евтини. Аз изглупях и си намерих квартира в близост до болницата. Но реално прегледите са 4 за целия престой.

# 142
а как е по-добре да си подготвя нашата история на български или на английски. Срещите с д-р Търгут на анг ли са?
Благодаря за насоките с хотелите и квартирите!

# 143
Айсел или Ася както е наричат българите, е българска туркиня и знае перфектно български. Не ти е необходим превод на турски. Комуникирате си на бг.

# 144
а коя е Айсел или Ася? гледам, че косрдинаторката е Sevda KILIÇ.
И през ум не ми беше минавало да превеждам на турси, по скоро си мислех, че с доктора можем на анг да си говорим.
Мерси Bezkrainost за насоките!

# 145
Ася е сестрата на др Тургут, а Севда е координатор 🙂 И двете с прекрасни и отзивчиви. Желая ви успех. Ако имате въпроси съм на среща. Може би е добре да пишете на лични

# 146
Bezkrainost, би ли публикувала исканите изследвания? Някой пробвал ли е директно да се свърже с др Тургут по мейл без координатор за уговаряне на онлайн консултация или първа среща?

# 147
По принцип, предполагам, че за всеки е индивидуално. А и за съжаление съм ги изтрила. Не знам дали някой е контактувал директно с него, но и няа особен смисъл, защото на Севда услугите са безплатни.

# 148
Някой знае ли кога са празниците(Рамазан) и как ще работи клиниката?

# 149
знам, че започва на 12ти Рамазан и е около месец, свържете се със Севда или с  Айзел, те ще ви отговорят.
Някой знае ли кога са празниците(Рамазан) и как ще работи клиниката?

Общи условия

Активация на акаунт