пациенти на д-р Емре Тургут

• 58 582
  • 790
  •   1
Отговори
# 105
здравейте Теди, аз бях на пункция там, имам много добри впечатления- отидохме, направиха пункцията веднага, нямаше чакане и бюрокрация, всичко беше подготвено. Излезнах от упойката много леко и след един час почивка в стаята със съпруга ми ме нахраниха и си тръгнахме. Много модерна болница, нямаше хора, нямам никаква критика Simple Smile
Благодаря за отговора! Simple Smile Вие имате ли впечатления от тази болница?

# 106
момичета, някоя от вас правила/ обсъждала ли е надраскване на лигавицата преди трансфер с д-р Тургут? Знаете ли какво му е мнението за тази процедура, препоръчва ли я?
Аз имам надраскване на лигавицата от др.Тургут преди трансфер.Мнението му беше,че иска да го направим и не сбърка.Трансфера ми беше успешен.

# 107
Благодаря за отговора! Колко време преди трансфера го направихте?
[/quote]
Аз имам надраскване на лигавицата от др.Тургут преди трансфер.Мнението му беше,че иска да го направим и не сбърка.Трансфера ми беше успешен.
[/quote]

# 108
Благодаря за отговора! Колко време преди трансфера го направихте?
[/quote]
[/quote]
Цикъла преди трансфера.На следващия цикъл започнах подготовката за трансфер.

# 109
Да, само един. Имам момиченце.
Един ембрион ли ви сложиха с ПИД?

# 110
момичета, някоя от вас правила/ обсъждала ли е надраскване на лигавицата преди трансфер с д-р Тургут? Знаете ли какво му е мнението за тази процедура, препоръчва ли я?
Нова сега в новата клиника ли, и в Мемориал беше.
След надраскванена на естествен цикъл ли беше трансфера?

# 111
Нова сега в новата клиника ли, и в Мемориал беше.
След надраскванена на естествен цикъл ли беше трансфера?
Не,в Бахчеджи беше.И трансфера не ми беше на естествен цикъл.

# 112
Здравейте момичета! Аз също бях на консултациите на 10.10 при д-р Тургут. Предложи ми неща,които до сега в България не са ми предлагали ПИД и  хистероскопия. Бяхме на преглед и в Мемориал Бахчевлиер при доц. д -р Оздамар/стори ми се ,че е добър лекар/, но д-р Тургут ни спечели с мъжа ми и мислим да продължим при него. Имам 2 въпроса към вас засега. Вие с какъв фактор бяхте при д-р Тургут и от кой опит успяхте? Сега гледаме хотелите около клиниката и се спряхме на Vizon Hotel Osmanbey и BC Burhan Cacan Hotel & Spa & Cafe, дали някоя от вас е отсядала в тях и как е хигиената и интернета?

# 113
И ние сме се насочили към Д-р Тургут. Бяхме на конституцията в София и ни допадна . Някак си почувствах,че това е нашия доктор.Вие кога възнамерявате да започнете. Ние сме с мъжки фактор. Препоръча ми OvaBoost да пия.

# 114
Здравейте момичета! Аз също бях на консултациите на 10.10 при д-р Тургут. Предложи ми неща,които до сега в България не са ми предлагали ПИД и  хистероскопия. Бяхме на преглед и в Мемориал Бахчевлиер при доц. д -р Оздамар/стори ми се ,че е добър лекар/, но д-р Тургут ни спечели с мъжа ми и мислим да продължим при него. Имам 2 въпроса към вас засега. Вие с какъв фактор бяхте при д-р Тургут и от кой опит успяхте? Сега гледаме хотелите около клиниката и се спряхме на Vizon Hotel Osmanbey и BC Burhan Cacan Hotel & Spa & Cafe, дали някоя от вас е отсядала в тях и как е хигиената и интернета?

Преди да правите ПИД,помислете.Не дава гаранция, а ембриона може  да е здрав и да го изпуснете. Все пак проучете и си преценете сами.

# 115
Здравейте момичета. Аз съм пациентка на др. Тургут. Стимулацията беше сравнително лека, с много по ниски дози Гонал от България. Ние сме с мъжки и тубарен фактор, на 40 години съм. Пункцията ми беше днес и изкараха 9 яйцеклетки. Утре ще имам повече информация колко от тях са се оплодили. Надявам се на добър резултат, с оглед на възрастта ми. Също ще правим ПИД. На двойките които тепърва мислят да идват, бих им дала съвет да не се съобразяват квартирата да е в близост до болницата. На преглед ходих само 4 пъти, а такситата са евтини. Ние спахме в апартамент който е близко и съжалявам. Бих си взела апартамент в Тексим.

# 116
И ние сме се насочили към Д-р Тургут. Бяхме на конституцията в София и ни допадна . Някак си почувствах,че това е нашия доктор.Вие кога възнамерявате да започнете. Ние сме с мъжки фактор. Препоръча ми OvaBoost да пия.
Tedi871,аз чакам до 2-3 дни да ми дойде цикъла и ще започваме стимулация.В България започнахме с мъжки фактор преди 3 години, а сега вече и моя резерв намаля . АМХ ми е 1,09, но ще се доверя на доктора и ще успеем.Относно добавките ни каза да ги продължим за мен Q10,Омега 3, Фемибион и Витамин Д, а за мъжът ми Омега 3, гел от алое Вера и Supra life. Пожелавам скорошен успех на теб, мен и всички момичета, които водим тази борба.

Bezkrainost браво много добър резултат, дано всички да се оплодят и да са здравички, ще успееш. Pressila, знам че и с Пид има риск, може и  да се изпусне здрав ембрион, но има време да помислим още !

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 12:56 от AnMary

# 117
Дано. Чакам с нетърпение и много притеснения резултата.

# 118
Здравейте момичета! И ние бяхме на преглед при д-р Тургут в София. На мен изписа Естрофем,  а на мъжа  Ортомонтол фертил плюс. От утре започвам прегледите за стимулация, някой друг ще започва ли при него горе долу по същото време?

# 119
Здравейте! В цената от 2500 Евро какво влиза?

Общи условия

Активация на акаунт