ДНЕВНИКЪТ Тема 103 Да отслабнем всички заедно!

• 40 120
  • 764
  •   1
Отговори
# 465
  • Мизия
Някак си съм отслабнала, не мога да разбера как обаче...
Цяла седмица бях с децата при мама и там сещате се... не съм спазвала никакъв режим, но пък имах много, много работа в двора и доста разходки. Възможно е от това да съм посвалила.
П.С.: Тази сутрин се измерих 53,600 кг. Много съм щастливааааааа! Simple Smile

# 466
Много е вероятно да не е от само от движението и работата, а от спокойствието при мама и приятната изненада, която си направила на тялото след дълги лишения.  Точно за това повтарям, че при застой не трябва да се увеличават лишенията, а обратното.
Браво за успеха и продължавай в същия дух.

# 467
  • Мизия
Много е вероятно да не е от само от движението и работата, а от спокойствието при мама и приятната изненада, която си направила на тялото след дълги лишения.  Точно за това повтарям, че при застой не трябва да се увеличават лишенията, а обратното.
Браво за успеха и продължавай в същия дух.
Благодаря ти много, tania6 ! Flowers Hibiscus

# 468
  • София, България
Добро утро!

Браво, Merilyn_90! Радостта е голяма да видиш кантарът да се раздвижва.

Аз отчитам нови 300 грама свалени. Е, днес ми е мръсен ден, та ще се качат пак, но през седмицата ще спаднат.

Вчера прекарах цял ден да си търся упражнения за новаци и най-накрая си намерих нещо, което ми допадна и сега това ще правя. 30 минути е, но е low impact. От някъде трябва да се започне. Мисля за първата седмица да се стремя към поне 10-на минути, на втората 20-на минути, а на третата - цялата програма. Ако днес мисля, че мога повече - супер.

Прекрасен ден, дами!

P.S Направих всичките 30 минути! В коментарите хората предупреждават, че е емоционално и наистина беше така. Насълзиха ми се очите след 5 минути, но бързо се окопитих и си завърших цялата тренировка.Треньорът е много добър мотиватор, точно, когато си казваш "Стига толкова"  и ти се подмята нещо мотивиращо от сорта на "Няма значение колко пъти ще натиснете пауза, важното е да завършите с нас, защото всяко движение има значение".

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 11:11 от tissi

# 469
  • Нидерландия
Силно препоръчвам програмите на Body Project! Имат от 10 мин до 40, ниско интервални тренировки, хубава музика, страхотно настроение,  както и с "нормални" неперфектни участници. Водещите са много готини а в мъжа съм просто влюбена 😍😍😍
#tissi ти на коя програма тренираш да погледна и аз? 🙂

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 14:04 от Madelief

# 470
Здравейте, мили момичета!
Не съм писала, откакто Ви разказах за моята борба с килограмите, но Ви чета всеки ден и ме мотивирате непрекъснато!
Идвам да се похваля, че най-накрая видях 6-цата отпред(не съм я виждала от 7ми клас  Grinning )
По принцип се меря на 30то число, но днес спонтанно реших да се кача на кантара.
На 30.06 бях-71,6кг.
Днес кантарът показа-69,9кг. и съм много, много щастлива Hug
Знам, че 1,7 кг не е много, но самата мисъл, че първата цифра е друга е нещо голямо за мен. Знам, че последните килограми се свалят най-трудно (целта ми е 65кг), но сега се чувствам още по-мотивирана и по-близо до целта!
Хубав ден и успех на всички Flowers Rose

# 471
  • София, България
Силно препоръчвам програмите на Body Broject! Имат от 10 мин до 40, ниско интервални тренировки, хубава музика, страхотно настроение,  както и с "нормални" неперфектни участници. Водещите са много готини а в мъжа съм просто влюбена 😍😍😍
#tissi ти на коя програма тренираш да погледна и аз? 🙂

Интересно съвпадение, защото правя точно такава тренировка на Body Project.

Скрит текст:

# 472
  • София
Здравейте отново! Благодаря на всички Ви за коментарите и съветите. Не съм се почувствала засегната от нито един от тях, напротив. Тъй като бях по- заета последните 2 дни, не успях да избера коя точно моно диета да опитам, но пък поне вече имам представа какво е. Реших се и да се завърна към тренировките по бокс и да ги комбинирам със зумба и йога. Надявам се скоро да мога да се похваля с резултати като Вас! Прекрасен уикенд!

# 473
  • тук и там
Тиси, благодаря за видеото и за споделеното.Много приятна изглежда треноровката,ще взема утре да я направя.Много готин водещ!
Аз се върнах във фитнеса,за първи път от година.До сега правех на Румянка "Уникална " за начинаещи(в къщи). Като всяко завръщане към дадена програма или движение,което отдавна не е правено -беше трудно.Едва изкарвам на кростренажора 20 минути,на пътеката -незнайно защо ,получавам болки в единият крак и ми е невъзможно да продължа повече от 10-15 минути.Покарвам и малко вело.Общо взето -ставите ми ме наболявят доста-глезени,колене и т.н .Даже се чудя дали да не взема глюкозамин или нещо от сорта.. Принципно-като започнах Румянка след редовно ходене на  фитнес -тя ми се струваше трудна ,сега пък след Румянка-тренировките във фитнеса ме затрудняват.Та докато свикна пак-ще мине време,като трябва да наблегна на кардиото,защото покрай стоенето в къщи съм се обездвижила доста .Но малко по малко трябва да стават нещата.Не се тегля-няма и нужда! На мен огледалото всичко ми казва..Та за сега не съм отслабнала.

# 474
So Lucky как са нещата при теб?
Докато си хапвах плодовете (плодов ден днес) си мислех за сиренце, бяло вино и...Лъки.
Дори рибата ми се струва нещо годно за ядене. Това ли е идеята на моното? Всичко да проядем?
Май ще правя и рибен ден/дни.

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 16:18 от tania6

# 475
Или всичко да ни откаже Joy След рибен ден миналата сряда, все още не ми се яде риба.

# 476
Девойки, нека видим нагледно лиготия ли са наистина 5 килограма. Beers

Да спретнем ли съревнование кой ще ги свали най-бързо, и разбира се, задържи? Trophy

Мога да започна не по-рано от 28.07. Кой е с мен? Party Time

# 477
А така кажи. И без това не си падам по рибата , няма да ми е проблем, ако не ми се яде следващите години. Но сега, след плодовете ми изглежда добра храна.
Единствено ме е страх яйцата да не ми омръзнат и за това внимавам с разни яйчени фасове. Едва ли има такава опасност при мен, но все пак внимавам.
Дези с теб съм, но може ли за само 3 килограма,а? Не искам да изглеждам "изсъхнала" от годините.

# 478
Аз искам 2 до 1ви.. Като тая седмица съм циклична. Отворена съм за предложения 🙄

# 479
So Lucky как са нещата при теб?
Докато си хапвах плодовете (плодов ден днес) си мислех за сиренце, бяло вино и...Лъки.

Нещата са плодови и винени...Hearts
Имам 1 килограм +, но аз си го влача сигурно от месец.
Хапвам плодове през деня, салати и сирене вечер. Вино почти всяка вечер. Лято е все пак.
Всъщност излишните ми килограми са 2 - 3, или 4 не знам...Ставам за пред хора.
Пускам снимка, за 5 мин.
Скрит текст:
кОЙ ВИДЯЛ, видял Yum

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 17:12 от So Lucky*

Общи условия

Активация на акаунт