ДНЕВНИКЪТ Тема 103 Да отслабнем всички заедно!

• 38 872
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, дано не ме нахокате,че спамя,но искам да споделя една салата,която е диетична и здравословна,е,има мед и зехтин,но те нали са здравословни.Търсете салата на Лабрекс с тиквички,тук във форума.
И край ,спирам,знам че има готварски подфорум✌️

# 91
  • София
Стига да са диетични рецептите може спокойно да се споделят и тук. Аз сурови тиквички не ям, но мисля да я направя утре на ММ тази салата.

Свалих си аз това приложение за записването на килограмите, много ми харесва колко е пригледно месечното показване със зеленото и червеното отбелязване. Жалко, че го няма същото, но и за сантиметри. Свалих няколко, ама намерих моето.

# 92
ауууу, Елена, в тоя таратор направо от картинката се влюбих 😍
баба ти с хладилна чанта е ходела на жътва Simple Smile

салатата с тиквички си е идеална и без мед Simple Smile

# 93
  • София
Не знам от къде студена вода. Сигурно са си носили в разни бъклици. Много въпроси ми изникват, но за съжаление я няма да я попитам. Cry

Аз днес ядох заешко и салата.

# 94
Аз днес нищо не ядох... 100 гр. извара на обяд, шепа фъстъци и 2 печени чушки на вечеря.
И то защот отрябваше да пообера остатъци от хладилника Simple Smile
Иначе цял ден се занимавам със семокласни неволи на приятелки (аз миналата година го играх това... ) и да видите как от емоции яко се свалят кила хаха Simple Smile Нит ти се яде, нито време имаш Simple SmileSimple Smile Ама е яко, вълнения..

# 95
  • Велико Търново
Аз явно съм голямо дърво, грам не се развълнувах, дори влязох да чета темата за седмокласниците и бях до там..не е за мен тази работа.
Ядох и спортувах, ядох за трима де, но това е друга тема.Ще се пенсионирам тук...

# 96
Здравейте, и аз се записвам в темата, защото ми подейства мотивиращо, след като я прочетох. Започнах от 62,500 кг, сега съм 59 на височина 170. От месец ограничих яденето, като основно карам на салати, плодове, варени яйца и кисело мляко с овесени ядки. Случва се и да прегрешавам понякога, но се старая да е по-рядко. В неделя ще станат две седмици, откакто тренирам вкъщи. Започнах да следвам едно от предизвикателствата на ютубърката Chloe Ting и още след седмица имах разлика на снимки. Искам да стигна 56 кг, защото тогава се харесвам най-много, както и да се стегна цялостно. Ще ви следя, за да черпя мотивация и идеи. 😊

# 97
За мен би било мазохизъм когато съм на режим да чета кулинарни теми или да изпробвам нови рецепти. Аз и сега готвя неща, които не ям, пека баници и правя десерти, но все неща, които съм правила и знам вкусът им. Ако сготвя нещо ново, нищо не може да ме спре да го опитам, а ако ми хареса нищо няма да ме спре да прекаля. Много съм сладокусна или както там се казва и видя ли нещо, което не съм яла не спирам да мисля за него, докато не го опитам. Yum

# 98
  • София, България
Здравейте, и аз се записвам в темата, защото ми подейства мотивиращо, след като я прочетох. Започнах от 62,500 кг, сега съм 59 на височина 170. От месец ограничих яденето, като основно карам на салати, плодове, варени яйца и кисело мляко с овесени ядки. Случва се и да прегрешавам понякога, но се старая да е по-рядко. В неделя ще станат две седмици, откакто тренирам вкъщи. Започнах да следвам едно от предизвикателствата на ютубърката Chloe Ting и още след седмица имах разлика на снимки. Искам да стигна 56 кг, защото тогава се харесвам най-много, както и да се стегна цялостно. Ще ви следя, за да черпя мотивация и идеи. 😊

Belle, харесали сме си една и съща ютюбърка. В миналата тема споделих нейния канал. Аз започвам след като ми свърши МЦ, който очаквам след около 4-5 дни. Запланувала съм първо от най-кратките към по-продълговатите предизвикателства. Започвам с 2-седмичното. Сигурна съм, че имаш разлики, толкова много хора имат такива от нейните предизвикателства, че от миналия месец се наканих. Успех ти желая и аз ще се похваля след като премина първо през 2-седмичното.

# 99
Аз се засилих на 28-дневното и се чувствам идеално. Трудно ми е, но съм решила да не се отказвам. Определено се усещат резултати навсякъде, яд ме само, че не премерих обиколки, защото на килограми нямам чак такава разлика, но ми се струва, че видимо има повече. Успех и на теб и ще чакаме да се похвалиш с постижения.

# 100
За мен би било мазохизъм когато съм на режим да чета кулинарни теми или да изпробвам нови рецепти. Аз и сега готвя неща, които не ям, пека баници и правя десерти, но все неща, които съм правила и знам вкусът им. Ако сготвя нещо ново, нищо не може да ме спре да го опитам, а ако ми хареса нищо няма да ме спре да прекаля. Много съм сладокусна или както там се казва и видя ли нещо, което не съм яла не спирам да мисля за него, докато не го опитам. Yum
😀естелива му викаме  в нашия край.А по отношение на това,че навиеш ли си да опиташ нещо ново сготвено..  Аз навия ли си,че ми се яде нещо и не мирясвам докато не си го направя или не си го купя.Това е проклятие 😀,защо не съм така със здравословните храни🤔.
Да се отчета,допреди 15 мин бях на парти у нашите-44 години съвместен живот,дай Боже всекиму.Та,малко ракийка,със салатка,2-3 чаши бяло вино със пилешко бутче, сухо мезе малко.И на финала по няколко хапки от двете торти (Абе,с две думи казано,не беше много,но беше от всичко по-малко и става мазало).

# 101
Добро утро!

След втория ден на череши съм минус 600грама днес.
И дочаках уикенда! Днес ще ям тиквички с кисело мляко, честно ви казвам, това ми е една от любимите ястия, да не кажа най-любимото. Дано само утре да не се изненадам с някой плюс, че съм на 200 грама от това да видя 7-мица, чак не мога да повярвам! Последната седмица пак ми тръгна на сваляне след леко плато. Та до днес включително съм минус 11,9 кг от 15 май насам. Днес се чувствам щастлива и обнадеждена!

Успех и хубав ден на всички!

# 102
  • София
Като клуба на анонимните, но да си призная, че последните дни неусетно си пия по едно Самърсби. Иначе храната ми никаква, нямам онзи вълчи апетит. Вчера не съм закусвала, на обяд бяхме навън, но седнахме на едно място дето имаше само пици и сандвичи и аз само пих едно фрапе. На вечеря както казах заек + салата домати и краставици, една лъжица от плънката на заека съм яла, но аз слагам много малко ориз, повече гъби и зелен лук.
И пих един Самърсби.

Трябва да ги спра. Защото хем не ям много, хем се чувствам дебела и подута.

# 103
И аз нямам апетит ,много обичам лятото Grinning Хапвам нещо вечер ,колкото да не е без хич .-1,5 кг съм за 3 дни .Ще видя скоро 50 кг .

# 104
ще се записвам и аз на това предизвикателство, то вълшебни преди/след показват Simple Smile
дълго мислих и реших - моно започвам утре, отивам да си припомням ВЧ

Общи условия

Активация на акаунт