Любители на кучета - 106

• 30 312
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
  • София/Севлиево
Не знам.В интернет гледах същата порода на същата възраст бяха по 8-9-10 кг и изглеждаха доста по-големи от моя.Но пък ветеринарите казват,че е здрав и се развива добре.И във ФБ групата за породата една дама ми каза да не се притеснявам.Нейното е на година и малко и е под 15 кг.Със сестра ми също говорих,тя има американски стаф,но Бела е доста по-малка от повечето представители на породата,а вече е на 3 години.Та сестра ми ми каза,че ако е последното кученце от кучилото, независимо от пола,ще расте по-малко,поне при Бела е тъй.Аз не съм питала Рекс кой по ред на раждане е.Щом е здрав и расте значи всичко е наред.

# 166
Нашата бохемка е много кротка на плажа, даже не рови дупки. Два пъти я гонихме, защото ММ я пусна. Сега не смее да шукне горкото, но ние я държим на дълъг повод, вързан за единия стол (носим рибарски). Лежи под сянката,само 1-2 пъти я караме да влиза в морето. Още не се кефи, но ще свикне.

# 167
  • Бургас
Едно мохито и два чорапа насам, моля! Не сервирате на хулигани? Пояса не го спуках, а го спасих от удавяне! И не беше чужд, а бездомен!

Първи плаж сред хората. Много толерантен към кучета плаж - бившия къмпинг "Златна рибка", след "Градина". Кучетата са колкото хората, има много каравани и от тях кучетата идват понякога сами и се къпят в морето. Всички са без повод, пълна свобода. И много възпитани за разлика от нашата, ама като за първи път бива. То не бяха дупки, лаене, бягане, плуване, гонене на чужди пояси и топки. След като изхаби първоначалната енергия, вече си полежа. Но сме целите в пясък, през цялото време. Повода го държа с ръка, крак и каквото дойде. Никъде не мога да я вържа, тя ще хукне със столове и чадъри. Абе изпитание си е. Имаше един страхотен черен лабрадор на 5 г., уважителен и спокоен джентълмен. Но собственичката каза, че като дошли за първи път бил на година и подлудил плажа. Та имам надежда.

# 168
Тинтина, ние я връзваме на стол, на който седи някой. Но вече не се дърпа така. Обаче не смея да я пусна още.

# 169
  • под тепетата
По принцип винаги мъжките са по-едри, а дамите - по- фини. Tintina, нашия в началото го беше страх, докато пловдивските му другарчета не го открехнаха как да се къпе на Марица. На плажа търчи със 100 покрай внука.
   Иначе и аз последните лета не лягам на хавлия покрай детето. Май бях писала, че преди 2-3 години първия ден на плажа от зор с какво да го занимавам започнахме да правим замък и си намерих пръстен. Платихме семестъра на майка му Laughing

Елислава, купувай голямо легло направо, че да не ги сменяте през 3 месеца!
 Всички са пораснали!

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 21:29 от bilqna_69

# 170
Нашата си проспа живота на плажа. Връзвахме я за някой пън или дърво, каквито имаше в изобилие в Гърция по плажовете. Лежеше си на сянка и си спеше по цял ден. Или ядеше пръчки Simple Smile

# 171
  • Варна
Ах,ах,готова съм и един ден да не стъпя на плажа,само да не преживявам отново плажуването с Бизу, а сега и с двамата, мерси съм.

# 172
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да се запиша и аз в темата 🤗
И един малко смешен данък 😄

Винаги съм до теб приятелче❤
Аз Тео на море не го водя, първо е много горещо за него и след избиване на алергия един път не ми се рискува повече.
Той милия като излезе да си върши нуждите сутрин и после 10 Мин диша тежко.

# 173
  • тук-там
На нас ни предстои първо море с Мокка. В реката се къпе с кеф. Ще видим в морето.

# 174
# 175
  • София/Севлиево
Добро утро!
Нарцисчиева,тази снимка е просто уникална ❤️
Аз с един въпрос(то рибата още в морето,ама да си го задам)
Вчера ми беше дългоочакваният ембриотрансфер.Та ако имам късмет другата седмица вече ще съм бременна.Има ли нещо по-специфично,което трябва да правя с домашния си любимец.За редовните прегледи и обезпаразитяване съм наясно.Нещо друго?

# 176
  • под тепетата
Елислава, силно стискам палци да се похвалиш другата седмица! Аз таковата, от позиция на баба, само мога да кажа, че като си дойде от родилния дом внучето го дадохме на Макс да го подуши и това беше. После 20-тина дена не го пускахме в стаята, но той не протестираше. Даже с едно страхопочитание се отнасяше  към бебето.
 Нарцисчева, винаги заедно, най-вече в нужда Smiley
Басейнът е надут и напълнен, дано Елза не го види!

# 177
Добро утро!
Нарцисчиева,тази снимка е просто уникална ❤️
Аз с един въпрос(то рибата още в морето,ама да си го задам)
Вчера ми беше дългоочакваният ембриотрансфер.Та ако имам късмет другата седмица вече ще съм бременна.Има ли нещо по-специфично,което трябва да правя с домашния си любимец.За редовните прегледи и обезпаразитяване съм наясно.Нещо друго?
Не, няма Simple Smile
При нас мама нещо се тревожи за космите от Джина и бебето ама аз не виждам какво може да се направи

# 178
  • Bарна, морето, сините вълни
Нарцисчева, ще ги изям тия сладури! ❤️ Тео е там за морална подкрепа.

Елислава, стискам палци всичко да е наред! Hug Heart
Мони и Еро са заедно от ден 1ви след прибирането ни от болницата, от малко бебче я целува, космите са навсякъде. Много държах той да не се чувства изолиран, защото си е особен характер и само една такава ревност ни трябва... И сега умира за нея. Както си стои кротко, само някой да я закачи в парка и надава вой. Понякога много му се ядосвам, ама то милото си я пази, как ще му пипат момиченцето.

# 179
  • Пловдив
Tintina, какви са тия морски заведения, дето нямат чорапи в менюто? Изобщо чорапената кухня е супер модерна. Дали на Градина дават с кучета?
Ох, bilqna_69, ама как се радвам на двамата млади момъка!
Нарцисчева, ама големи са сладури! Heart Готови са и за по-велики творения!
mtz, тази камуфлажна Мокка е голяма къдравелка. За нея трябват сериозни фризьорски процедури. Scissors
Елислава, успех! Всичко ще бъде наред. Моят голям син се роди и отрасна с мъжкото ни коли Джеки. Косми- бол, целувки-бол. Ей го на - 20 годишен е вече.

Саското яде един куп треволяци и пръчки. После вкъщи пиленце с гранулки. Накрая се качи на леглото, на което е махнат чаршафа и повърна...

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 09:16 от иланг - иланг

Общи условия

Активация на акаунт