Любители на кучета - 106

• 30 327
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
Елислава успех,стискам палци да ни зарадваш Hug
Моята беба ще направи 7 месеца тази седмица,Арес е неотлъчно до нея! Нашия не надава вой като се доближи някой до нея,а направо изкарва зъби и е готов да изяде всеки и всичко Close Обожават се,тя вече започва да го тормози-като легне до нея започва щателна проверка на уши,нос,зъби. Ако му докопа опашката се забавлява страшно много,такъв смях пада-горкото ни куче JoyHeart

# 181
Успех и от мен! Като се роди каката бяхме с 4 кучета и 2 котки, какво да ти кажа.... Не пускахме котките в началото, но и те не натискаха. Нищо особено не се прави, не се притеснявай.

# 182
  • под тепетата
Mama Martina,има си личен телохранител девойката!
Иланг, ако правилно се ориентирам за Мокка прическите са забранени. На хъскито по стандарт може да се подстригва само отдолу на лапите за по-лесно миене.
 На когото му е интересно от 5-тата минута.
 https://www.bnt.bg/bg/a/avstralijska-ovcharka-porodata-koyato-vs … merika-25-02-2017

# 183
Здравейте на всички любители на кучетата, тези прекрасни създания. През март месец моят съпруг най-сетне склони и за рождения ми ден си осиновихме тази красавица, Череша, която обожаваме. Не знам дали въпросът ми е точно за тук, но се обръщам в молба за съвет какъв уред да купя, дали за пречистване на въздух, прахосмукачка специална, дори за Рейнбоу се замислям, въпреки безумната им цена, защото тя пуска безобразно много косми. Ясно ми е, че кучетата сменят козина, че е нормално да падат косми, преживяла съм го, но нейните са наистина много. Ветеринарят каза да яде храна богата на омега 3 и 6, но тя не иска, яде само една храна на Royal canin за капризни кучани, та това ще е кауза пердута. Но космите с навсякаде, имам чувство, че буквално ги вдишваме. Ще съм много благодарна ако споделите за успешен начин да ги почувствам. Благодаря предварително.

# 184
  • под тепетата
Здравей, Захир! Поздравления за благородното ви дело!
Омегите можеш да го даваш като добавка на Черешката. Пробвай с фурминатор да сваляш мъртвата козината и така ще намалиш значително космопада. Не минавай много пъти на едно и също място с него, за да не я направиш на райета. Ако имаш възможност да вземеш от някой назаем, за да видиш дали ти върши работа, тогава купувай, че си е инвестиция.

Тонке, де си?

# 185
  • Bарна, морето, сините вълни
Прекрасна Череша 🍒! ❤️
Мама Марти, много мила картинка са! Heart Eyes

# 186
  • Пловдив
Иланг, ако правилно се ориентирам за Мокка прическите са забранени. На хъскито по стандарт може да се подстригва само отдолу на лапите за по-лесно миене.
 На когото му е интересно от 5-тата минута.
 https://www.bnt.bg/bg/a/avstralijska-ovcharka-porodata-koyato-vs … merika-25-02-2017
Благодаря за клипчето. Предполагам, че тази прекрасница Мокка не следва да се подстригва, просто използвах този емотикон, свързан с фризьора. Ние с колито Джеки имахме голяма драма, когато трябва да решем дупето, имам представа тази козина как се поддържа.
Скрит текст:

Саско повърна още веднъж - сутринта яде и трева и пръчки. Сега и пяна вече доповърна. Да го водя ли на лекар?

# 187
  • София/Севлиево
Аз съм голяма паника и веднага бих изтичала на лекар (нали са ни съседи).Дано не е нещо сериозно.

# 188
  • Пловдив
Здравейте на всички любители на кучетата, тези прекрасни създания. През март месец моят съпруг най-сетне склони и за рождения ми ден си осиновихме тази красавица, Череша, която обожаваме. Не знам дали въпросът ми е точно за тук, но се обръщам в молба за съвет какъв уред да купя, дали за пречистване на въздух, прахосмукачка специална, дори за Рейнбоу се замислям, въпреки безумната им цена, защото тя пуска безобразно много косми. Ясно ми е, че кучетата сменят козина, че е нормално да падат косми, преживяла съм го, но нейните са наистина много. Ветеринарят каза да яде храна богата на омега 3 и 6, но тя не иска, яде само една храна на Royal canin за капризни кучани, та това ще е кауза пердута. Но космите с навсякаде, имам чувство, че буквално ги вдишваме. Ще съм много благодарна ако споделите за успешен начин да ги почувствам. Благодаря предварително.

Захир, просто мога да кажа - свиквайте. ConfusedКъса козина се чисти много по - трудно от дълга такава. Особено при остър косъм.Тя се набива в тъкани, килими, дивани и трудно се засмуква.
Дългата козина фърчи, събира се лесно. Късата е напаст. Това го открих с котката, в период на сменяне на козината е страшно. Докато се обърна - цялата съм в косми, набити в тъканта надрехите, нямат отлепяне, изпиране...

# 189
  • тук-там
Мокка е с дълга и мека козина и не е проблем. Лети някакво мъхче и лесно се събира. До сега все кучета с такъв тип козина съм гледала и ми беше условие и за сегашното.

# 190
  • тук-там
Tintina, какви са тия морски заведения, дето нямат чорапи в менюто? Изобщо чорапената кухня е супер модерна. Дали на Градина дават с кучета?
Ох, bilqna_69, ама как се радвам на двамата млади момъка!
Нарцисчева, ама големи са сладури! Heart Готови са и за по-велики творения!
mtz, тази камуфлажна Мокка е голяма къдравелка. За нея трябват сериозни фризьорски процедури. Scissors
Елислава, успех! Всичко ще бъде наред. Моят голям син се роди и отрасна с мъжкото ни коли Джеки. Косми- бол, целувки-бол. Ей го на - 20 годишен е вече.

Саското яде един куп треволяци и пръчки. После вкъщи пиленце с гранулки. Накрая се качи на леглото, на което е махнат чаршафа и повърна...

Много сладък и умен изглежда Саско! Да ви е жив и здрав!
Мокка не е къдравелка, ще стане ей такова чудо и наистина има нужда от ресане и поддръжа:
https://www.ekzotika.com/ekzotika_img/dogs/1.jpg

# 191
  • sofia
Иланг, продължава ли да повръща Саске? Пяна?
Мен ме притеснява Леон. Много е унил. От вчера вечерта е един отпуснат...Не му се идлиза, навън едва крета. На косъм бях да го заведа на вет. Но яде...Чудя се, възможна ли е от жегите да реагира така? Ако и утре продължи ще го заведа.

# 192
  • Бургас
Елислава, стискам палци да честитим!
Захир, прилича малко на лабрадорка Череша-та:) Ние сме с робот, който пускам всеки ден, и Зелмер с воден филтър. Забраних качването по диваните. Космите намаляха драстично в последната седмица-две, явно мина периодът на скубането. Елза яде готвена храна - месо, с малко ориз и зеленчуци.
иланг, никъде в платените зони не пускат кучета. На Градина ако си след нея - може.
Днес пак сме тук, само в радиус 50 м преброих пет лабрадора, един голдън, бигъл, йорки и мини-шнауцер. Тук наистина има висока кучетърпимост. А тези, на които не им понася - се преместват.
Днес открих ново приложение на повода - вързан през кръста. По-удобно е. И сме само с една спукана чужда топка назад.

# 193
  • о`майна лунна нощ е
Ако е изпразнено вече съдържанието на стомаха от храна, но той все още е раздразнен, е възможно да повръща пяна. Швепса ги прави тия номера обикновено сутрин на гладно. Не е редовно, но веднъж два пъти се случва.

# 194
  • София
Да върна малко за темата с глистите. Нашите бебета бяха с обезпаразитена мама, но въпреки това имаха глисти. Въпреки даването на паста Дронтал за обезпаразитяване, си имаха нужда и от хапчета накрая. Доколкото помня, от самата кърма май се развиват, не съм сигурна. Нашите не са хапвали нищо различно от кърма, Лили се е хранила само с гранули и е редовно обезпаразитявана, като пораснаха малко, започнахме с разкиснати в сухо кучешко мляко гранули, та... Просто бебетата-кучета са така.
Да ви покажа едни гризящи кучета. Купих им кокали "Серано" от зооплюс и изядоха по един.

Общи условия

Активация на акаунт