Любители на кучета - 106

• 30 339
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
  • под тепетата
Иланг, и на мен ми бяха проблем "гащите" за ресане, че да не му закача съкровищата на Макс, така си ги пазеше. Ако имаш някакъв пробиотик му дай на лакомията , за да му се успокои стомахчето . Иначе и аз съм на мнение, че по-лесно се чисти сезонно падащия подкосъм на хъски, от непрестанното ръсене на визлата.
mtz, условията ми бяха три преди да вземем кучо, ни едно не ми изпълниха. Обаче като гледам каква любов са с мъжа ми, и ги забравям.
Скрит текст:
Ако можеш си събери двата поредни поста в един, че не е разрешено по правилата
Кришка, виж го като се разхлади вечерта дали ще живне. Пие ли вода? Ако и утре е умърлушен, заведи го.

# 196
Ох момичетаа,аз идвам да ви се оплача. Вчера с моя мъж намерихме бълха на Арес-убихме я. Обаче има още,одеве видях една над очето му и докато я хвана се шмугна в козината..Утре ще му давам хапчето за обезпаразитяване. Мисля да купя един шампоан за бълхи,да го изкъпя и да го среша хубаво.. Не знам дали да отида да попитам вета. Ще ми се пукне душата сега,да не стане нещо и на беба.. Cry

# 197
  • под тепетата
Нямаш ли пудра? Тапилан или нещо такова...
Скрит текст:
Ще ми се смеете, но в службата ни донесоха канарче и от седмица- две го виждам, че нещо е тъжно, не пее, пощи се. Намирам често пухчета и перушина. Четох от какво може да е и накрая отидох в зоомагазин. Казах, че вероятно има кокошинки и човекът ми даде кучешка пудра. Дано не уморя Поли! Така хубаво ми пееше животинката...

# 198
  • Пловдив
Саското хапна малко гранули. Не е повръщал повече. Дадох му и кисело мляко. Какъв пробиотик давате? И в каква доза?
Mama Martina, четох някъде, че котешки бълхи могат да се пренасят от кучета. Сигурна съм, че ще справите бързо
bilqna, колко сладко, че имате птичка на работа. Дано се оправи бързо. Hands Pray

# 199
Днес преживях доста гнусо нещо. Бяхме пуснали Хари из едни планински пътеки и като намери кравешко лайно и каза "Ам", и като почнаха да извират едни червеи от вътре... Устата ѝ пълна със същата гнусотия - мъжът ми я държи отворена, а аз вадя червеи от вътре... Що за отвратителен вкус имат тези наши четериноги Tired Face

# 200
Нямам пудра..Утре ще купя,освен да го изкъпя с неговия си шампоан и да го напудря след като го среша. И тогава ако има още да отида до вета!Благодаря ви!
Билянка,дано се оправи птиченцетоо Heart

# 201
  • sf
Познайте кой се появи 😄
Срещнах я пред входа при сутрешната разходка. Не избяга , когато Нейо се втурна към нея. Дали ни помни? Прибрах я, наяде се, напердаши кучо и се опна на слънце. Тия дни ще я водя до вет, да я прегледа и да обсъдим кастрация.

# 202
  • Пловдив
donsita, колко хубаво, така се зарадвах. Как се казва таз бандитка?

# 203
  • sofia
Много се радвам, Донсита! Simple Smile
Леон днес е по-жизнен, обаче снощи забелязах конец на топчето му... Явно поне един не е свален... Та следобед ще го водим...

# 204
  • sf
donsita, колко хубаво, така се зарадвах. Как се казва таз бандитка?
Куин се казва.

# 205
Здравейте! Може ли да ми препоръчате салон във Варна, където да подстрижа кучето си? Да работят добре и на приемливи цени.

# 206
  • Варна

Толкова сладко спи.😘😘

# 207
  • Bарна, морето, сините вълни
Еее, страхотна новина, Донси! ❤️ Много се радвам. Това е то късмет. Дано повече не прави такива бели бандитката.

# 208
Супер Донсии!! Браво на котаранкатаа Heart Eyes
Аз днес изкъпах Арес,ММ е минал през вета и му е дал ампула Неостомосан,ще я разредя в 2л вода и ще го намажа с една кърпа с този разтвор. Казал му,че е бевредна да намажа и кошарата и количката,ползвала се и за въшки при децата. Дано да няма повечее

# 209
Донси, страхотна новина!

Общи условия

Активация на акаунт