Любители на кучета - 106

• 30 352
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
donsita, колко хубаво, така се зарадвах. Как се казва таз бандитка?
Куин се казва.

Донси, да не се е върнала с подарък? А? Simple Smile  Хубаво ще обсъждаш кастрацията, ама...

# 211
  • sf
Ами тя е бебе, има няма три месеца, не се е разгонвала. Не вярвам да е.

# 212
Много се радвам за Куин - бандитката!
  Нашата маймунка си скъсала каишката на сутрешната разходка,та бързичко се прибраха.То не е виновно кучето де,явно са толкова качествени.Това й е втора за два месеца.тя е като една видна истинска клюкарка- много обича да седи на креслото на терасата и да наблюдава.саксии,саксии и хоп-една черна глава с вирнати ушаци.
   Иначе диването си е все същото-вчера докато простра яла сурови тиквички ,които бях нарязала за пържене.после повърна.В събота бяхме на бал,всички , и я оставихме в клетката сама.не стига,че не е спряла да лае,а така беше оклепала на всякъде с ако,че се наложи да мием клетката на двора.Уж не акали там,където спят.
    Тя вече свикна с клетката,не е новост за нея.Спи вътре,яде си вътре,разни занимавки слагаме там.Но остане ли сама, става мазало.И имам чувството,че от напъване получава разтройство.Но добре,че  е клетката,че иначе си представям къщата ми ще заприлича на градски кенеф./БЛАГОДАРЯ НА ХИБИСКУС ЗА НЕЯ/

# 213
Това с каишките си е вярно. Хари е на 4 месеца, а вече втора на нищо не прилича. Първата беше текстилна и направо почна да я прегризва в колата. Второто е синджир, но все пак има текстилна ръкохватка. Еми за 5 дена на морето това се обели, нацепи, разнищи... Не знам до къде ще го докараме с тези каишки. Старото ми куче преди 20 години имаше една и си умря с нея. А тогава нямаше маркови, скъпи, качествени и т.н. Всички бяха качествени, нищо че бяха 5-6 лв. Сега и цената не е гаранция.

# 214
Идвам да измрънкам! Бясна съм!!!! Веднъж да реша да ида на нашето Черноморие, наумила съм си някой читав къмпинг (то май такова понятие тук няма).. и се започва звънене, никаде няма места, това както и да е, моя грешка, от сега за другата седмица, в сезона е нормално. Но хора, никаде не позволяват кучета!?! Що за къмпинг е това, в който не може с куче?!! Много, много се ядосах.

# 215
Захир, дъщеря ми  и зет ми се сблъскват със същия проблем.Те търсят нещо за почивка,но не къмпинг-почти никъде не приемат домашни любимци.Май Айра отново ще бъде на бабин дом/демек аз ще я гледам/.
    Нелика,аз имам предвид само каишката около вратлето.Иначе нашата принцеса е с повод с ограничител,има синджир,има и един дебел,като за голямо куче.Когато я извеждаме да пиша на двора е с този късия и дебел,за да не се сбият с овчарката,В парка е с този дългия с ограничител,за да може да си тича и да си тренират.Този със синджира е,когато сме на терасата,хем да е с нас,хем да има свобода да се раздвижи,хем да не хукне при голямото куче и да има бой.Те двете така и не се сприятелиха.На Айра не й е позволено да излиза през вратата без някой от нас.Вчера,ММ си говори по телефона,съвсем изключил,че тя е с него, и остави входната врата отворена.Айра застана на прага и стои и не мърда,само главата си показа през ресните за мухи.Значи чува и разбира диваненцето,ама понякога се прави на разсеяна.

Голямата се е разгонила и лае всички и по всичко, и е нервна.До каква възраст имат цикъл?А от каква възраст почват?

# 216
Аз пък съм удивена гърците какви кучкари са. Приемат нашето куче навсякъде с отворени обятия, даже привилегии ни носи.

# 217
Оф това с почивката и куче е мисията нвъзможна..Ние колко сме изстрадали..Зимата запазвам аз едно прилично хотелче в Банско,в сайта пише позволено за домашни любимци. Запазвам аз,звънят ми за потвърждаване на резервацията и аз пак решавам да кажа за Арес и тя ми отговаря-да няма проблем за домашни любимци до 4-5кг.. Е мила,ти сериозна ли си,аз да нямам плъх???? После в една вила запазихме,звънях-можело всякакви кучета.Супер,зарадвахме се,тръгваме с всичкия багаж за 3 дни,отиваме там,регистрирахме се,взеха ни парите и сваляме багажа. Минава едно коте и нашия Арес решава да се разлае пред вилата-излиза въпросната госпожа и започва-А не това куче няма да спи тук,много лае,ще имаме оплаквания-аз бременна в 6я месец с тоя голям корем и тя ми казва в 7 вечерта,че няма къде да спя...Да,ама не. ММ като полудя,такъв скандал им вдигна,заплаши ги със сума ти проверки и да видиш как на секундата млъкнаха..ама то някак си вече настроението ти не е същото... Rage

# 218
  • София/Севлиево
Засега с почивките нямаме проблем-водихме Рекс на Поморие и Велинград,и от никъде не ни върнаха.В Поморие беше в апарт комплекс,а Велинград-в хотел.

# 219
  • о`майна лунна нощ е
Супер Донсии!! Браво на котаранкатаа Heart Eyes
Аз днес изкъпах Арес,ММ е минал през вета и му е дал ампула Неостомосан,ще я разредя в 2л вода и ще го намажа с една кърпа с този разтвор. Казал му,че е бевредна да намажа и кошарата и количката,ползвала се и за въшки при децата. Дано да няма повечее

За Варна от този салон лична позната има впечатления. Води два кокера там. Единият е Тервел Simple Smile със страницата във фейса Дневникът на кокер-шпаньола Тервел.
https://www.facebook.com/topdogs.bg/?hc_location=ufi

# 220
  • sofia
Мда...много е гадно това с почивките...Аз отказвам да оставям кучето, така че, имам богат опит. Та, в крайна сметка, от опита с дакела, с който обикаляхме 12 години, се спрях на наемане на самостоятелна къща. С двор и ограда. Така нито кучета идват да нападат, нито пречи на някого лаят му. Много е добре.

# 221
  • Варна

Днес моята принцеса стана на годинка. Сладката Каду❤

# 222
Ехааа,каква апетитна тортаа Heart Eyes Да е жива и здрава Каду! Много кокали и много зелени поляни за тичаме и пожелавам! Heart

# 223
Аз съм много капризна към местата за настаняване. Не търся лукс, но ненавиждам големи хотели, ол инклузиви, басейни, хора, къщи за гости с мусака и пълнени чушки.. искам нещо сред природа, чистичко, дори да е най-обикновено, да има зеленина, чист плаж, такива неща..
Първо намерих къмпинг Рай на река Камчия, но после прочетох доста лоши отзиви и се обадих на къмпинг Лагуна, позволиха с кучето, на сайта и снимки изглежда прекрасно, дано да е така и на място.

# 224
  • Bарна, морето, сините вълни
Ой, пораснало момиченцето. Heart Нека е много здрава дълги години и да те подлудяват от щастие с Бизу и Лили. Прекрасни! Kissing Heart Искам да ги мачкам, време е за варненска среща, за тези, които не се притесняват да пият бира на плажа. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт