Любители на кучета - 106

• 30 367
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
  • гр.Варна
Само като чух бира и се явих. В Берлин съм още два часа и се прибирам във Варна. За съжаление ми е много сбита програмата тази седмица, но другата съм на линия след 17:00 ч. Така, че когато сте свободни вие, свиркайте за ден, място и час.

# 226
Мда, в Бг се правят, в Гърция са меееега толерантни. Бохемката по принцип е мн насметена и мълчи. В Гърция реши да лае по съседите и всеки, който ни заговори. Така й се радваха, направо онемях. А съседа вика - екстра е кучето, така трябва. Мега ненапрегнати хора. В парка за детски забавления оставиха дребните да играят колкото желаят, а бяхме платили за  няколко минути. В месарницата човекът ни подари торба с телешко изрезки само месо за 🐕 и категорично не пожела пари. В един ресторант собственика умря за нея -ох, каква красавица, ох, ела да ти дам рибка, ама каква е, уникална....А, де....

# 227
Честит рожден ден на Каду!
С този наплив на туристи към Гърция и отлив от нашето Черноморие, вместо да направят нещо, че да примамят хората, те... наобратно. Идиоти.

# 228
Ние така питахме за едни бунгала до Доспат. Отговор- може до един любимец, но зависи какъв.....интересно ми за тези с половин любимец. Можело само куче, но не голямо. 23 кг не можели да преценят. Не споделих, че 🐕 е бая по-интелигентно от навалицата.

# 229
  • София
Честит рожден ден, Каду! Да си здрава и щастлива, ти прекрасен подарък! Birthday
Бизунчо и той да е здрав и все такъв добър батко!

# 230
  • Варна
Благодаря ви, Сладкиши. Изкупих наградки и лакомства от магазина, доволни и щастливи са.МП все ми се кара, че повече харча за тях, а за себе си рядко, ама пусто като ги обичам. И аз съм за сбирката.😘

# 231
  • о`майна лунна нощ е
Все такава яка глутницата да сте! Здрава и сплотена!

# 232
  • sofia
Здрава да ви е Каду! Все така щестливи да сте! Simple Smile

# 233
Дълги години да ви носи радост Каду 🙃
За гръцката толерантност към кучетата само съм слушала от приятели. Едни с кане корсо, едни с лабрадор. Общо взето познатите ни с кучета ходят из Гърция. Тук също има някакви места, но нямам опит. Имало даже,, кучешки плаж,, по нашето Черноморие. Аз си размишлявам как бихме се справили с Бейли и детето на плажа и почти знам отговора-няма да се справим 🤣

Ние се завърнахме от морето. Бейли беше безкрайно щастлив. Заспа някъде към 2ч нощес, при условие, че винаги си ляга към 23.30ч.Наистина беше голяма радост, стана ми много мило ❤️
Чоплил е разни неща из коридора на апартамента, от една кутия за обувки е изкарал 2 чифта сандали, та вече ги нямам тия сандали, ама здраве да е. Не знам как да го отуча от яденето на сандали/гумени чехли/джапанки. Поне маратонки не закача..

# 234
  • Варна
Спешъл, вдигаш ги нависоко.😂

# 235
Esstela, вдигам каквото мога, още покрай детето всичко все катерим, ами място не остана. Другия ми вариант е, малката тоалетна(която не е готова, но си имаме обособено място) да я направя на малък дрешник. Тук срещам, обаче съпротива от мм. Твърди, че 1 ден ще съжалявам за това ми решение. Че живот и здраве може са се увеличи семейството ни и с 1 баня ще ни е по-сложно, при условие, че имаме опция за малко WC.
Ето какво съм,, накачулила "на високо Grinning

# 236
Спешъл у нас е същото..всичски по-скъпи и ценни обувки са ни на мнооооого високоо Joy Иначе джапанки,чехли от по 5-6 лв ядеше на поразия. Сега вече му писна,не му е интересно и както ги оставим,така ги намираме. Но все пак не сме свалили “важните” обувки,че са непознати за него и като нищо ще ги подпука

# 237
Mama Martina, надявам се и Бейли да достигне моментът, в който няма да са му интересни и няма да има нужда да си оставяме с детето домашните чехли до телевизора Grinning преди лягане

# 238
Честит рожден ден, Каду! Бъди здрава, игрива и дълги години да носиш радост!
Естела, тъкмо си мислех, че скоро не си показвала твоите сладури.

Mama Martina, аз винаги имам на разположение в нас Биокил, защото е безвреден за топлокръвни и трепя всичко с него. На всяка почивка също го носим, особено като сме на палатка. Дано се справите с бълхите, че са си напаст.

# 239
Да ви е жива и здрава Каду!
Време за следобед а дрямка

Общи условия

Активация на акаунт