Любители на кучета - 106

• 30 372
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
ЧРД на Каду и от нас, да е здрава, безгрижна и обичана!

# 241
Много ми е сладка. Джина пази бебето Simple Smile) или го гушка

# 242
  • о`майна лунна нощ е
Разкошна е!

# 243

А малкият мъж отвътре ритка Simple Smile това ми направи деня Simple Smile))

# 244
Духче,страхотнии сааа Heart Eyes Ще видиш сега като се роди бебчо,какви ще са сладури и как ще пазии Heart EyesHug

# 245
Духче,Джинка....прекрасни!!!....Стоплихте ми душата ,момичета....и мъничко момче!!!     Честит първи рожден ден на миличката Каду!!!

# 246
  • под тепетата
Има си титла Джина - кака ще става!
Честита рожденичка, esttella! Жива и здрава да е Каду! Много апетитна торта Yum
Котето бяха ходили на Камчия преди време на някакви бунгала, но не помня подробности.

# 247
  • Пловдив
ЧРД, Каду! Тортата е за чудо и приказ. Heart
Джинката усеща бебето. Пазителка е тя.

При нас развитие на отношенията Том - Саске. Тази сутрин се гониха из къщи. По скоро Томас гонеше Саско съскайки и искаше да го набие, а Шошкото бягаше. Голям цирк. Идва и се вре в краката ми, усеща, че така Том не може да го набие. Joy
Много си ги обичкам и двамата. Animal Dog2 Animal Cat2

# 248
  • Бургас
ЧРД на Каду! Много подаръци да получи:)
Захир, тук има много места, където пускат с кучета. Във Фб има група - Хотели, които допускат с домашни любимци. Виж там, има доста инфо.
На къмпинг "Златна рибка" ходим ние на плаж - пълно е с кучета. Вариант ти е да отседнеш в Созопол и да ходите на плаж там, но с кола.
Много семейне хотелчета надолу - Ахтопол, Варвара, Синеморец, Царево, също пускат с кучета. В Ахтопол на плажа - също.
Аз резервирах за август в Еко хотел "Здравец" край Пловдив. Ще видим как е.
Във Велинград сме били в "Арте".

Nelika май ти се оплака от каишките? От зооплюса взех обикновена текстилна евтина, супер е и държи вече година.

# 249
Лори е била на море в Хърватска и Италия.Има си цена между 5-10Е/на ден/ за куче.С договаряне правят отстъпка.Спокойно и културно.Но...с любимия  курорт Албена,където ходим години наред,ударихме на камък!По-точно на "прекрасна" цена.Ето... Впоследствие си намерихме за август,студио в Порто Куфо,безплатно е кучето...Та така...

# 250
На нас нищо не ни взеха за кучето. Няколко пъти казахме, че е голямо, жената вика споко. Като я видяха и почнаха да цъкат каква е хубавица. Ако е у нас ще врещят, че е голяма.

# 251
  • София
Честит рожден ден, Каду! Все така весела и щастлива, бъди!
Бизу изглежда много голям до Каду! Наистина ли е толкова по-едър? Heart Eyes

# 252
Благодаря Heart трябвало да я оставя за малко на съседа и такъв рев ревах, че няма да си е с мене.

Честит рожден ден на Каду Heart

# 253
  • Варна
Джуджи, 12 кг е, набитичък е, Здравко Желязков му е един от прякорите. 😂

Авалон, специално за теб, гледката ми сутрин. 😁😘

Джина ще бъде кака за чудо и приказ ❤

# 254
  • У Диспансера ...♥♥♥
Честит празник на Каду ❤
Все така обичана да е 🍀

За почивката с куче, все едно услуга ти правят някой, а не си отиваш с парите 🤦🏻♀
И като почнат, може с куче ма до 5 кг ....
ми тя котката ми е повече 🤔

Общи условия

Активация на акаунт