Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява бохемската овчарка?
Какви са характеристиките на бохемската овчарка и бохемиста?
Какво е поведението на бохемската овчарка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява бохемската овчарка?
Бохемската овчарка е порода куче, известна със своята уникална външност и характер. Това е голямо, силно и интелигентно куче, което е изключително лоялно към своите собственици. Известни са със своята защитна природа и са отлични пазачи. Бохемските овчарки са много подходящи за семейства с деца, тъй като са много любящи и защитни към своите семейства.
-
Какви са характеристиките на бохемската овчарка и бохемиста?
Бохемската овчарка и бохемисът са големи, силни и интелигентни породи кучета, известни със своята лоялност към собствениците си. Те имат защитна природа и са отлични кучета пазачи. Освен това те са много любящи и защитни към семействата си. Подходящи са за семейства с деца поради добродушната им природа и търпениe.
-
Какво е поведението на бохемската овчарка?
-
Какво е подходящото поведение при бохемска овчарка?
-
Можете ли да ми препоръчате ветеринарен лекар в района на Западен парк (София)?
Първите месеци на съжителство не ми е минавало и през ум за такива взаимоотношения. Беше ме страх, че Саско ще преследва котката, нали уж ловна порода, че Томас може да го издере лошо. Но за агресирал дядо Том не съм си и помисляла. Тупа го профилактично вече - минава покрай него в лек тръст, подскача - праска му една лапа и продължава. И милото Саско се свива и плаче.