Любители на кучета - 106

• 30 431
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
  • о`майна лунна нощ е
О, Шошиииииииии! Честито първо море!
Сега освен отпред, може да очаквате и джрък отзад. Надявам се сте се заредили с пелени или постелки Wink
Солената вода бързо преминава през системата и на митницата положението се втечнява.

# 286

Ако аз съм хотелиер няма да допускам домашни любимци.Няма как да знам кое куче колко е научено и възпитано.Или правя хотел за хора с домашни любимци и приемам всички негативи,произтичащи от това.Също не бих отишла с нашата Айра на хотел,защото ще пречи на другите-лае,скача да играе,все още не е обуздана.
   Но това разделение според килограмите не го разбирам.
  Една сутрин,като извеждах Айра, както си вървим спокойно и някакъв човек се разхожда успоредно на нас.Изведнъж кучанка скочи върху него да му се радва,неочаквано и за мен и за него.Естествено,веднага я дръпнах,извиних се сто пъти.Рабоитм с нея,учим я,но има още много да се желае.
   Ако върху мен така скочи непознато куче,ще се скарам.

# 287
  • Пловдив
На Градина сме. Празничко е, тъкмо като за нас. Шошко от 1 час спи, само някви въртолети го събуждат.

# 288
  • Варна

Ох, ще го изям бееее😁😘😘
Как се наслаждава на слънцето, келеш ❤

# 289
  • о`майна лунна нощ е
Абсолютен дзен.
Швепса на плажа е като изтърван. Добре, че се занимава с пръчки, но да си лежи така спокойно на определената за него хавлия или чаршаф, няма никакъв шанс.

# 290
  • Варна
Бизу и Каду се държат като изтървани и са само на каишка. Миналата година 4 часов маратон на плажа и заспа чак в колата Бизу, а сега с това откаченото Каду ептен ще лудна.😂

# 291
Отлични летовници си имате!Сладури,как си лежат спокойни!
  Днес за малко,точно по обед си бях у дома.Докато обядвах,след команда легни ,Айре се паркира на дивана,и изобщо не ме закачи,докато се храня.А когато сме всички около масата настава едно просене,едно хленчене,но при мен не идва.не знам как да обясня на моите хора,че докато й дават храна по време на ядене,тя няма да спре да досажда?!И досажда само на тях и текат едни лиги....
   И овчарката навън е така-не е хранена от масата никога,заминавали сме храна без надзор - не пипа.Докато Айра ми изяде попивалките от мивката,не пробира.
  Явно,защото съм строга и непоклатима с нея,мен ме слуша.Лежи на килима до спалнята,качва се при мен само след позволение.
   Ама като не искат,нека не ме слушат,то си е за тях.

# 292
  • София
Относно местата, където допускат кучета. Ние бая се съобразяваме, въпреки, че Страк има право да ходи навсякъде.
Та миналата година(още бяхме с Рой) търсихме къща за гости за около 10тина човека в която да допускат кучета, намерихме. Но се оказа, че не може с малки деца. Което според мен е гениално.

# 293
Хахаха,децата по-опасни от кучетата!

# 294
  • о`майна лунна нощ е
Абсолютно подкрепям написаното.

# 295
  • Бургас
Елислава, в кой хотел бяхте във Велинград?
Съображенията с килограмите според мен са, че по-големите кучета плашат хората.

# 296
То важи и за по-пълните жени.. ама чак пък 5кг/50кг Stuck Out Tongue

# 297
  • София/Севлиево
Зора,точно до табелата на града на изхода за Юндола.Идеята беше да проучим къмпинга,който е в близост,обаче на мен не ми хареса-за каравана и кемпер е супер,но не и за палатка(ние сме с такава).ММ ги намери през Букинг и ги попита за кучето.Както писах първо му казали някаква цена от порядъка на 5-10 лв,но накрая нищо не му взеха.Но нашето куче е още малко,не знам ако бе по-голямо...

# 298
Нашата 🌹 е уникално послуша. Това й желе първо пътуване и първо море. В колата бе гъкна, само излизаше да пишка. В мястото за настаняване беше образцова - нито гъкна, нито беля направи (за разлика от дребните изроди). На плажа я гонихме 1-2 пъти и край. Стои вързана и бе мърда. Пробвахме я отвързана, стои до нас. Страшно куче! Само я е страх от хората още.

# 299
zenata, не помня да си я показвала, покажи някоя фотка, може и да съм изпуснала де.

Общи условия

Активация на акаунт