Любители на кучета - 106

• 30 377
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
Ох и наскоро прочетох нещо такова за Милпразона и се чудя дали да не редувам. Много се притесних,защото ние на Арес даваме вече втора година.. Confused

# 526
Аз давам Диронет вече втора година от март до ноември, че то си е топло и комарите си ги има. За външно каишка Килтикс. Пробвахме с една не толкова миришеща и по-евтина, но имахме пробив с кърлежи. А ние хоидм по поляни и балкани и досега с Килтикса не сме имали пробив.
Ето я нашата прекрасница, пе отдавна не съм я показвала

# 527
  • София/Севлиево
Сега му погледнах паспорта-и Милоразон,и Диронет сме му давали през 4 седмици.Значи мога да съм спокойна донякъде.Другия месец ще го оставим при баба и дядо, колкото и да ми е притеснено,но сестра ми ни покани на море и няма как да го вземем,защото в хотелите наоколо не се допускат животни,а пък със семейството ѝ това ни е варианта да се видим ,те си идват от Англия заради морето...Поне с дядо се разбират,но ще трябва да седи на двора и през повечето време самичък-досега максимума сам е бил 4 часа, съседите казаха,че е бил спокоен и почти не е лаял...На двора се научи да спи в къщичката си и да пази тишина от 9 до 6,ама сутрин дава голям зор като е гладен и може пак да вдигне квартала на главата си...

# 528
  • Bарна, морето, сините вълни
Аделка, много много съжалявам и за двете загуби! Sad

Само да допълня, че преди да се започне прием на лекарство за профилактика на дирофилария, трябва първо да се пуснат кръвни изследвания.

# 529
Аз давам Милпразон един месец, а на другия давам Ендектовет за дирофиларията и Дронтал за чревните паразити. Така редувам. Относно Диронет, нашата ветеринарка каза, че няма никаква полза от него, а и си спомням, че Саске имаше проблем с паразити и то след редовно даване на Диронет преди това.
Иланг, страхотен е Саске - даже умира Laughing И аз научих Хари на Лай, за да мога веднага да я науча и на Тихо. В уроците се казваше, че е задължително по време на едно обучение да се правят и двете команди. При нас си трябва, понеже тя като си пусне гласа я чуват в целия квартал Wink

# 530
  • Пловдив
Поздрави от Саскоту и морету Sunglasses Nature High Brightness Surfer

# 531
Здравейте!Много съжалявам за малката душица!
   Айра продължава да повръща ти стомашен сок,ти храна.Ходим на вет ,слага противоповръщащи инжекции 3 дни.Днес пак ходиха-казал е,че е гастрит.Изписал лекарства.Толкова ми е жал,само лежи и гледа тъжно.Според мен не биваше така рязко да сменят храната,че и пилешко да дават.Но не ме слушат.Дано се оправи,че ми се къса сърцето!
   Какви са симптомите на тази гадната болест,която коментирате?

# 532
davisgirl, бързо оздравяване!
Голям цирк сме с Циганету на пешеходните пътеки. Преди да пресечем улица го карам да сяда и да ме погледне. Сяда с триста зора, ама да ме гледа не ще хииич. Навел таз муцуна, върти я настрани. И така си седим по минута две. Колите спират да ни дават път, а ние се чакаме да се гледаме. Мъка голяма, инат голям. Накрая Фърля по един крив поглед и продължаваме.
ето я ходещата досада:

Да ни видите и лаенето - и то с триста зора излиза, а стимулът е кренвирш...
https://www.youtube.com/watch?v=sSoNiUACRdI

Joy Мале, страхотен е! Ще го изям! Трябва да му направиш и едно клипче как го командва Томито. Grinning

# 533
Здравейте!Много съжалявам за малката душица!
   Айра продължава да повръща ти стомашен сок,ти храна.Ходим на вет ,слага противоповръщащи инжекции 3 дни.Днес пак ходиха-казал е,че е гастрит.Изписал лекарства.Толкова ми е жал,само лежи и гледа тъжно.Според мен не биваше така рязко да сменят храната,че и пилешко да дават.Но не ме слушат.Дано се оправи,че ми се къса сърцето!
   Какви са симптомите на тази гадната болест,която коментирате?
Част от симптомите са задъхване, отпадналост, подутини по тялото, но по принцип появят ли се симптоми, вече е трудно лечима. При моите 2 се видя на профилактичен тест, без симптоми.
Едното ми кученце също беше със съмнение за гастрит, имаше същите симптоми като Айра, затова ще си позволя да напиша съвета на нашата вет - изключително да се пази да не яде трева, т.к. тя дразни стомахчето и яденето да е 4-5 пъти дневно на малки порции.

# 534
  • Пловдив
Марулета, как е Айричка?

ден 2 на море

# 535
Така се забавлява Райли тази сутрин

# 536
  • Бургас
Саскьо много възпитан. Никакъв шанс наша Елза да легне върху хавлия, че и да спи. Ако не е в морето, краде чужди топки, облайва всеки преминаващ, или копае в пясъка.

# 537
Ако имаше иконка за смях,щях да умра от смях.С най-добри чувства.

# 538
  • Перник
Сутрешната любов

# 539
  • Bарна, морето, сините вълни
Ооо, прекрасни! Heart Eyes Heart

Общи условия

Активация на акаунт