Любители на кучета - 106

• 30 353
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Румяна88, страхотни са. ❤
Саско по цяяял ден спи на плажа. Избира се сянка под единия от трите чадъра и засънува печени пилета.
Сутрин бошува по половин час - тича, рови, яде пясък. Но морето не го хареса, има и вълни, страшно му е.
За сега е много културен. 🙏😀😊

# 541
Здравейте момичетаа,аз днес излязох с бебка за 2 часа и като се прибрахме намерих на спалнята една жълта стотинка. Изобщо не знам къде я е набарал и дали не е имало друга/и,които да е глътнал. Не знам сега какво да правя,като не съм сигурна,но много се притесних. Как мислите,дали ще му стане нещо,ако е глътнал Confused

# 542
  • о`майна лунна нощ е
Ето това е класически пример за куче-касичка. Енциклопедичен.
Майтапът настрана - не мисля, че са толкова залюхани да ядат метал. Мирише гадно, вкусът е гаден - за какво да го гълта. От любопитство може да го е лапнал, но за повече ме съмнява.

# 543
Ох дано,че като го знам какво е магаре Close

# 544
  • о`майна лунна нощ е
Ох дано,че като го знам какво е магаре Close

То да не стигате до там, но все пак - монета ще се засече на рентген бързо и лесно, ако наистина е погълната такава и се създаде дискомфорт в кучето. Друго си е да се натъпче с дунапрен, на екран нищичко да не се вижда, а хайванчето да взима-дава вече от запушването.

# 545
Да,засега ще го наблюдавам. Той си играе,яде,скача-лудориите всички. Дано просто си остана с притеснението.

# 546
  • Бургас
Mama Martina, спокойно. Какво ли не сме гълтали. Ще излезе. Дунапрените и чорапите са по-страшни от стотинките.
Скрит текст:
Вкъщи и кучето, и детето са пос*ани и на оризова вода. Първо беше детето, днес и кучето. Събуждам се и намирам няколко изненади из цялата къща... Позната докторка ми каза, че твърде е възможно детето да зарази кучето с ентеровирус. Странно ми се стори, ама все пак... доктор, научен авторитет:)

# 547
  • Пловдив
Ден 3 от сериала Сънища на плажа

# 548
  • о`майна лунна нощ е
Млади господине, Саске Пловдивски, проспа си почивката!

# 549
  • sofia
Леон. Много се радва, като отиваме на плажа:

# 550
  • Варна
Божкееее, завиждам за заспалите хайванчета, пък аз острани да цоцам студена бира на спокойствие. 😁😁

# 551
  • под тепетата
Това са някакви фотомонтажи, не вярвам аз! Таквоз чудо ни съм виждАла!
Mama Martina,ако беше с размерите на Леон- лесна работа. Дигаш, разклащаш и ако дрънка- ясна е работата.
Така освен да търсиш мощен магнит и да придвижиш монетата към изхода.Wink Не го мисли, ако въобще е влязла , ще излезе по правилния начин.
 Саскету ми взе акъла с изпълнението на командите, особено с лай Satisfied

# 552
Благодаря Ви многоо момичетаа HugHeart

# 553
  • Пловдив

Събудих се и малку ми се чишка, мола...

# 554
Ето ни и нас

Общи условия

Активация на акаунт