Любители на кучета - 106

• 30 350
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
  • о`майна лунна нощ е
Разкош!!!!!

# 556
Ние пък си полетяхме със самолет.Юнак ми е момичето...Милата Лори,какво ли и е на душицата в клетката,в багажното...Много ,много ми е мъчно всеки път!Но!!!Сега сме си в България, щастливи и уморени.На гости при кучето на сестра ми. 

# 557
  • София
Здравейте, на всички! Скоро не сме се появявали, но се опитвам да ви чета. Най-вече плакна око с кучешки усмивки!

Плащам си и данъка!

Да ѝ видите очОто!

Grinning
Благодаря ви, че ме усмихвате всеки ден!

# 558
Ние пък си полетяхме със самолет.Юнак ми е момичето...Милата Лори,какво ли и е на душицата в клетката,в багажното...Много ,много ми е мъчно всеки път!Но!!!Сега сме си в България, щастливи и уморени.На гости при кучето на сестра ми. 

В тая клетка има ли вода,храна?Наглежда ли ги някой?Ние живот и здраве планираме след две години да водим Райли в България и от сега ми се е свило сърцето.Още повече,че трябва да сменяме още един самолет.А тя е толкова страхлива.А и ме е страх да не ни я загубят.Доколкото знам тук трябва да подписваме декларация,че ако нещо се случи с кучето,те не носят отговорност.

# 559
  • sofia
Божкееее, завиждам за заспалите хайванчета, пък аз острани да цоцам студена бира на спокойствие. 😁😁
Значи, нещата не са както изглеждат. Леон има 2 фази, сън и щуротия. Дреме, но е вързан, един винаги е на пост до него.
Пускаме го да тича рано, преди народа.

# 560
  • Пловдив
Уловен в будно състояние

# 561
  • sofia
Обичайните 2 фази:

и

# 562
  • sf
Да ви покажа гледката, която видях като се събудих през нощта.

# 563
  • Пловдив
Roo Roo, грацията Лори е боец! Тя спи ли докато пътува в самолета?
джуджанка, Очото е много кодирано - бая се дзверих докато го открия.
donsita, позата е култова! Joy
Кришка, браво за смелостта да го пускате тъй волно Леончо!

Ние се прибрахме. Шошкото направи само една дивотия - на третия ден рано сутринта хукна след едно куче и синковецът го гони 2 поста. През останалото време - почти безупречен. В заведенията стоеше мирно и културно, реагира само на кучета.  В хотелчето - излая два пъти и туй то. Но както стана ясно Саско не е от говорящите. Не сме имали разстройство, излизаше само "пясъчнота тирамису".Sunglasses Animal Dog2Nature High Brightness

# 564
  • София
Иланг и Кришка, а и другите също, вързани ли са кучаците през цялото време на плажа? Т.е. докато са около вас? Предстои първото море на господина малък и ми е леко притеснено... ще се радвам всеки да сподели забавни истории от моретата на четириногите любимци. 🥰

# 565
Roo Roo, грацията Лори е боец! Тя спи ли докато пътува в самолета?
джуджанка, Очото е много кодирано - бая се дзверих докато го открия.
donsita, позата е култова! Joy
Кришка, браво за смелостта да го пускате тъй волно Леончо!

Ние се прибрахме. Шошкото направи само една дивотия - на третия ден рано сутринта хукна след едно куче и синковецът го гони 2 поста. През останалото време - почти безупречен. В заведенията стоеше мирно и културно, реагира само на кучета.  В хотелчето - излая два пъти и туй то. Но както стана ясно Саско не е от говорящите. Не сме имали разстройство, излизаше само "пясъчнота тирамису".Sunglasses Animal Dog2Nature High Brightness

Иланг-иланг,чудесно е сте намерили хотел в който се допускат кучета и още по-чудесно е,че и в заведенията са ви допускали с кучето.

# 566
  • sofia
Галски, вързан е през повечето време, уви...
Рано, докато няма хора го пускаме да се натича, после вече си е на повода.

# 567
Привет!
   Саскето и Леон/ дано не бъркам името на другият моряк/ -тва не са кучета.Това са или маскирани деца,или големи плюшковци.Как така стоят мирни?!
   Иланг,мерси че питаш за Айра.Вече е по-жива и игрива,не повръща,но сутринта пак е имала рядко.На мен ми се наложи да си дойда в Плевен,защото баща ми е с тромб на дроба,и е в болница.Децата са си в Монтана .Лапешка им работа.Решиха отново да сменят гранулите на Айрито.Не знам защо е този напън,след толкова разстроен стомах,но не ме чуват.Сега са решили да хранят с " д-р Джон" ,или нещо такова,което доколкото разбрах май няма регулярен внос в Бг.Слабичка била,давали допълнително витамини и калции, а пък в групата Кане Корсо България във фейса, хората , които хранят с тази храна не дават нищо допълнително.
   Като я разхождаме в парка,с другите кучкари всеки се удивлява на хубавия лъскав косъм, и всеки пита какво яде.Какво са си въобразили тези моите не знам.Но точно сега нямам нерви и сили да водя и тази битка,а и няма да ме слушат.Тя е тяхно куче.Другата седмица имат резервиран уикенд в Троян,ще трява да ми я оставят от събота до понеделник,аз ще трябва да се прибера в Монтана да я гледам. Дала съм нота дотогава да е затегната и здрава, иначе не ми я оставят.

Ето я от сутринта на разходката.
   Духче,много благи и куче и тумбаче!!!

# 568
  • София/Севлиево
Рекс беше пуснат през цялото време на плажа.И почти никъде не ходеше,само копаеше около надуваемия дюшек или пък лежеше на хавлията.Беше му първото море и бе на няма и 5 месеца.Май аз бях свъхпритеснената,а всичко мина от добре по-добре...

# 569
нашата беше вързана и нямаше грижи. пуснахме я няколко пъти, първия път побягна като луда. но тя наистина е пропуснала "първите седем", та трудно наваксва в социално отношение. в събота бяхме на гости на вилата на едни приятели. досега не бяхме ходили. те имат две кучета. първо бяга като луда из двора, след това започна да лае по домакина Wink след това миряса. на другата сутрин пак голямо лаене падна по домакина. ужас Wink и не дава никой чужд да я доближи. той успя да я докосне - ужас и безумие. викам ѝ хем цветко, хем петко. такъв страх я гони. дано го преодолее, че е много трудно така.

Общи условия

Активация на акаунт