Изтъркаля се и ОСМИ клас, за ваканция настъпи час

• 29 392
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • София
И сега като сме 3 риби, ко праим...
Ейй, мъжка му работа, ей! Joy

# 196
  • София
jd
Страхотна новина!

Дано си спазят на обещанието, че това ДО вече ми омръзна тотално.
Ние по мат още не сме оформени, а щерката персонално няма ни една нанесена оценка втория срок, но не вярвам да ме изненадат. Ще учат до последно а по немски дори и събота (май и неделя).

Стискаме палци за класиране по първо желание за мамите със седмокласничета.

Поздравления на завършилите дванадесетокласници. Колко бързо лети времето, нали?

Спунк, червената точка 😂😂😂

# 197
  • Plovdiv
Имаме червена точка!!!
На монитора.😁
Спунк, 🤗.
Какво ще говорим? ДЗИ, НВО, МОН, РУО.🤣🤣🤣 Все теми със страаааашни червени точки. 😁

# 198
Имаме червена точка!!!
На монитора.😁
Спунк, 🤗.
Какво ще говорим? ДЗИ, НВО, МОН, РУО.🤣🤣🤣 Все теми със страаааашни червени точки. 😁

Аааааа, червеното ми е любим цвят и ми действа като на бик...в аквариум Simple Smile Simple Smile

quote author=stanislavchen
"Ще си плуваме щастливо в илюзорния ни нептунов свят и ще пръскаме любов наоколо, защото сме призвани да служим на човечеството... "
е това го можем на 1000%

# 199
  • Sofia
Пак сте се забавлявали снощи Laughing

Ние приключихме последния учебен ден за тази уч.година с неприятната 5-ца по философия (първи срок беше 6). Все се надявах, че ще е размислила. Доста деца "поряза". Снощи до късно се обясняваха в чата. Моят младеж  предпочете да замълчи Mask Нейсе - с две петици остана - математика и философия. Даже ще вземе стипендия догодина Laughing

Искрено съчувствам на децата, които ще се мъчат още 2 дни Revolving Hearts

selena6, май само теб не съм поздравила за НВО резултатите. Браво на малечка! Kissing Smiling Eyes Ще стискам силно палци за първо желание на първо класиране.Hands Plus1

# 200
Никога не съм го натискал за оценки. Като цяло недолюбвам системата за оценяване, да не говорим, че не е съвсем обективна, но съм приятно изненадан от края на годината. Всъщност се оказа, че рисуването от първи срок го "прецака" да не чукне отличен 5,50. Joy Кой да предполага, че ще стигнем до тук. 😃 През първите години на ученическата му кариера целта беше просто да устиска до края на деня без някоя изцепка. Сега замалко да го пишем отличник. Grinning
Иначе по темата с оценките от десети клас, само напомням, че нормалните университети в чужбина, Холандия, Дания и мисля повечето в Германия не ги интересуват много оценките от дипломата. Те приемат още в началото на 12 клас, като все пак взимат академична справка към момента (т.е. от 11 клас), но с идеята да не е под 5.50 или дори май 5.00 беше.

Иначе нашинкия си изкара вече 20 дни на морето - екстрите на динстанцираното обучение. Joy
Сега по-скоро тръпне да си джитка из София с приятели и това му е най-вълнуващо и ваканционно.

Успех на седмокласниците в темата, видях чудесни резултати. Всички да попаднат на мечтаното място. Hug

# 201
И аз отдавна май не съм се записвала в темата, ама покрай ДО, хоум офис и не знам какво още вече забравих къде какво пиша Simple Smile
Гледам обсъждате стипендии.. При нас са над 5.50 - 20 лв, за 6.00 - 24лв, нещо такова..
Иначе завършва с 5.92, с една 5ца по физика.
Приключихме с активното учене вече, водя ги със сестра му в Бургас при баба на заслужено айляче 😎
Вълнувам се пак в седмокласния карамбол таз година покрай приятелки и се изявявам като професионален консултант хаха 😁😁

# 202
Нашата гимназия ли е най-затегната за стипендии? Взима се само за над 5.80 - 25лв и за 6.00 - 40лв. Може да имаше и за над 5.90 - 30лв.

# 203
40 лв поне е малко по-нормално... 20 как звучи? Ама в на МС класа 25 от 26 взимат стипендия...

# 204
Ехее, ние сме богата работа, щерката вземаше по 60 лв месец първия срок, по 40 лв - втория. Догодина е в графата 50 лв, ако запазят скалата.

# 205
  • у дома с любимите си хора
Спунк , jd, попътен вятър и късмет за младежите!С лекота да им се получават нещата!
Ей,това учителите по философия са явно особена порода.Нищичко не са разбрали за живота и неговата философия ,въпреки науката, която са изучавали.Anik,ти пък как за петица ще се кахъриш? В класа на детето на поправка искала да оставя.На моето при две петици и една четворка ,му остави 4. На него му  беше много обидно от отношението ѝ.После каза,че това е една върховна глупост.Моето дете като цяло е голям оптимист и дори всяка сутрин като става в шест за тренировки идва усмихнат и  с прословутото си чувство за хумор пуска някоя шега,което винаги ме зарежда положително. Умее да се шегува със себе си и с всяка ситуация. И от тази излезе по същия начин, с шега.

# 206
  • София
Спунк,jd честити Ви абитуриенти!Много късмет в живота им желая!
Надявам се някой друг със зрелостник да не пропускам.
Чудя се дали днес ще се появят последните срочни оценки в електронния дневник за да се сложи край на тази учебна година.
Филифльонка явно много отличници има във вашето училище,затова така се получава със стипендиите.
Навремето в училището на сина ми беше аналогична ситуацията.Деца с успех под 5.75 не се класираха за стипендия по успех.
Хубав съботен ден!

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 12:03 от Ali97

# 207
  • София
И синковецът философията първи срок след 2 и 5 излязоха в грипна ваканция и за срока изненадващо 3, а не средно 3, 5 и съответно 4. Сега 5 за втория срок, но като бил с 3 първия 4 за годината. Философията изобщо не е неговата наука, но и явно г-жата така пише оценки.

# 208
  • нейде там, където ....
Спунка, да върви смело напред младежа и да успява във всичко!

Благодаря за пожеланията!

И при нас приключи оформянето, приятно ме изненадаха резултатите.  Ваканция, ура! Не знам какво ще правят в оставащите дни, но съм доволна, че се свърши. За оценките държа само по езиците и профилиращите предмети да са прилични, че може и да потрябват някой ден.

На философията гледам философски на нещата, особено след като ми бе обяснено аргументирано преди 4 години, защо едва ли ще има някога шестица от философския цикъл. За щастие - не позна, на половината от него все пак се случи чудото. Сега съм казала - само две да не е. И да опита да впрегне в часовете част от филосфстването пред мен. Smiley

# 209
Здравейте, влизам в темата ви с молба. Моля, ако тук пишат родители от ЕГ Пловдив немски паралелки, споделете мнение за учителите по немски. Влиза с почти максимален бал и бих искала да се ориентирам. Весело лято на всички!

Общи условия

Активация на акаунт