Изтъркаля се и ОСМИ клас, за ваканция настъпи час

• 29 444
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здрави и щастливи да са днешните именици!

# 256
  • у дома с любимите си хора
Спунк, благодаря за пожеланията!
И аз да честитя на децата на jd и на Drina !Да са живи и здрави  и всички останали именици! С гордост да си носят имената!
Вчера беше нещо като работен ден при нас на бързи обороти. Малката беше на изпит по английски за сертификат, после пътувахме да оставим младежа в София и като се прибрахме в 23 часа бяхме капнали от умора. Та днес ще възстановяваме!

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 10:12 от Вилиан

# 257
Ам много яко при вас, бре.Grinning
Седмокласните родители се пържат в собствен сос, а тук плющят едни катамарани покрай самотни къщи на брега на морето към очарователни гръцки острови, накацани от уютни вили или разпускащи къмпинги. Heart
А и на нас са ни само такива мисли в главата. Joy
Така ми харесвате мноооогоооо! Hug

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 11:30 от Na_Vesi_Pateto

# 258
  • София
Ее Пате,
Ние вече минахме истерията, стига толкова, поне до 12 клас 😂

Да са живи и здрави празнуващите именици днес, само с хубаво да се споменава името им!🌹

# 259
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи, бъдете здрави и щастливи!

ох, верно се пържат милите в седмокласната тема!

Размечтах се и аз с вашите катамарани.
Страхотно си го представям Simple Smile

На една приятелка мъжо и отиде до Тазмания да си вземе катамаран и го закара на Лимнос, там има сърф училище.

Много интересно разказваше - купили си бяха от Джъмбо автомати, но им ги взели, вече и аз не помня на коя граница. Та си направили от изолацията на хладилник, боядисали ги, за да се пазят от пиратски набези. Забавно звучи, но всъщност е било доста страшно. Пък се заплели в някакви мрежи, трябвало сума ти време да реже във вода, пълна с акули..

Взеха награда Кор Кароли за най-добро българско ветроходно постижение през 2018 г. Ако ви се чете, но не знам колко е видимо

# 260
Здравейте и честити да са всички именници Heart
Приятелка ме помоли да попитам за отзиви за I ЕГ на ул. Стара планина. Благодаря на отзовалите се Blush

# 261
Честити да са всички именици!! Здраве, щастие, късмет!

Na_Vesi_Pateto, днес не съм надниквала при тях, но вчера беше страшно.. отстрани забавно, де. Simple Smile

Сънчо, пратих го веднага на един от моите приятели капитан и каза, че точно вчера са го коментирали и че иска да пие бири с него, та може да направим връзка.. Simple Smile

# 262
Приятелка ме помоли да попитам за отзиви за I ЕГ на ул. Стара планина. Благодаря на отзовалите се Blush
В района ми е училището и наблюденията ми са външни. В приземието на гимназията е приемната на участъковия районен инспектор. Не изглеждат добри нещата. За 7-мо СУ не достига ли бал?

В темата на набор 04 имаше прието дете. Ако ви се занимава да издирите ника на майката /нещо като Синя лагуна ???/ и я питате на лични, ще е по-точна информацията.

# 263
Прекрасна нова, спокойна  седмица и честит празник на всички именици!  Flowers Hibiscus
Не бих чела в седмокласната, дори да ми плащат!  Joy

# 264
  • Sofia
Сънчо, пратих го веднага на един от моите приятели капитан и каза, че точно вчера са го коментирали и че иска да пие бири с него, та може да направим връзка.. Simple Smile

Ееее, ама все ще се намери допирна точка Laughing Beers

ЧЕСТИТИ ДА СА ИМЕНИЦИТЕ! Flowers Hibiscus

# 265
Скрит текст:
В района ми е училището и наблюденията ми са външни. В приземието на гимназията е приемната на участъковия районен инспектор. Не изглеждат добри нещата. За 7-мо СУ не достига ли бал?

В темата на набор 04 имаше прието дете. Ако ви се занимава да издирите ника на майката /нещо като Синя лагуна ???/ и я питате на лични, ще е по-точна информацията.
[/spoiler]
Стига ѝ за всички училища, освен за СМГ. Проблемът е, че пътува от друг град и не са ѝ удобни училищата с градски транспорт. Иска да учи испански език.

# 266
Скрит текст:

[/spoiler]
Стига ѝ за всички училища, освен за СМГ. Проблемът е, че пътува от друг град и не са ѝ удобни училищата с градски транспорт. Иска да учи испански език.

А, балът й стига за всички училища, но се хвърля на Първо. От друг град как стига по-бързо до него? На една спирка с метрото е Френската, има профилираща паралелка с испански, а Испанската вече също ще е близко до метро.

п.п. Честит празник и от мен на всички именници. Да ви е слънчев, топъл и летен животът, като днешния ден. Simple Smile

# 267
  • София
...Стига ѝ за всички училища, освен за СМГ. Проблемът е, че пътува от друг град и не са ѝ удобни училищата с градски транспорт. Иска да учи испански език.
От Първо до Испанската са 30 минути максимум. Аз рязко ги прежалвах в тази ситуация.
А ог Централна гара до двете училища ми излиза еднакво като време.

# 268
Не знам точно, но мисля че пътува с маршрутка. Ще им кажа, че има и метро наблизо, а те да си преценяват.
Благодаря ви Heart

# 269
  • София
beki, пътуване от друг град заради 1СУ, ми се струва безумно решение, освен ако в съответния град изобщо няма гимназия /а дори и тогава 30 мин. +/- не са от значение/. Сигурно си е хубаво училището, но едва ли ще е толкова уау над градските гимназии. Ако ще си причинява този път 5 години, поне да е за нещо, което си струва повече.

Общи условия

Активация на акаунт