Изтъркаля се и ОСМИ клас, за ваканция настъпи час

• 29 437
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
Последно за моето плуване, че много изкривихме темата - Fair Lady, ходих на уроци с треньор - не съм ги броила, но може би 60 урока имам. Може да ми е бил калпав учителят, но и при една позната учителка ходих 2-3 пъти - същата работа. В мен си е проблемът. Поне децата умеят (малката не много добре).

Цял ден съм пред компа, затова не мо'е се отървете от мен Laughing

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 14:58 от aniK

# 241
  • София
Ани, я не го мисли. Знаеш ли какви красиви пояси има? 😜
Важното е да сме при морето.

# 242
Здравейте, момичета!
Майка на седмокласничка съм, предстои ни подреждане на желанията за кандидатстване в гимназиите. Във връзка с това търся информация за паралелките с първи английски език в 133 СУ, 31 СУЧЕМ  и 32 СУ - ниво на преподаване на езика, организация на самото училище, преподаватели, среда и  въобще всичко, което би ни помогнало да подредим тези училища под номер 1, 2 и 3. Предварително благодаря за съдействието и пожелавам усмихнат ден!

# 243
Мисля, че си ги подредила перфектно 133, 31, 32. Приятелско дете завърши с АЕ 133-то, много са доволни.
Азбучният ред не играе тази година в подредбите на Школо.
Сиси, може Ю да проучи през М за къмпинг. Те бяха на къмпинг в някакви каравани на плажа. Беше много хепи от мястото.

# 244
  • София
Аз бих разменила 32 и 31.

# 245
Добра неделя Simple Smile И аз бих сложила 32-ро пред 31-во в списъка с желанията.
Тотално ви изпуснах тази тема. Едва онзи ден забелязах, че я има, още не съм ви изчела, тепърва предстои, но чинно се отбелязах зодиакално, +1 въздух, весело и ветровито Smiley Revolving Hearts
Готово, и нашият бал мина вчера Blush Вълнуващ празник беше. Прекрасни млади хора, разкошни и стилни видях, очарована съм! Попътен вятър на всички абитуриенти на темата ни, здрави и дръзновени да търсят и намерят своя път напред и нагоре Heart Exl
При нас ваканцията ще протече под знака на кандидатстудентската кампания за жалост на наборката, на която все пак сме обещали да види/поплува в морето. Кога това би станало, още нямам представа...

# 246
Много благодаря! А какви са ви съображенията за приоритезиране на 32 пред 31?

# 247
Относно 31 и 32- моето мнение е да приоритизирате, това, което е по-удобно за пътуване.

# 248
Ани, я не го мисли. Знаеш ли какви красиви пояси има? 😜
Важното е да сме при морето.
Жилетки също! Wink В компанията ни имаме и такива, които не могат да плуват, но влизат добре екипирани с жилетки, плавници, слагат и от маските на Декатлон и дори се наслаждават (а обикновено просто пускаме котва и плуваме около лодката, дори и да сме в близост до плаж си е далеч и си е доста дълбоко)!  Но да, всичко е в главата..

# 249
  • София
Наши приятели също резервираха катамаран за почивката си в Гърция тази година.
Избрали са луксозен вариант на лодката и да е нова като години(на 2г.).
Три семейства са, ще имат всеки собствена стая + баня.
Наемът включва капитан и май още едно обслужващо лице.
Цена 6х. евро. На мен ми се видя висока цената за седмица, но според тях(аз нямам личен опит), цената се покачва от вида катамаран.

# 250
  • София
Попътен вятър на порастналите ви деца!Да имат сили и дръзновение, много успехи!
И ние снощи бяхме на бал на приятелско дете. Това малко ме отвлече от седмокласната одисея и чудесно ни разнообрази.
Много интересно ми стана и на мен за катамарана. Следя ви.
Хвърлям по едно око и на деветокласната тема. Там има линк към издателство Регалия 6 за учебниците по мат. Оказва се, че моят мързеланко ще не ще ще учи висша математика в 11и клас. Радвам се поне, че след още малко и ще приклюща със седмокласните одисеи.
Още не сме решили как да почиваме това лято. Явно ще го мислим в движение.

# 251
  • София
И аз подробно разгледах електронните учебници на Регалия за ПП по математика, 11 клас.
Сериозно количество материал и то никак нелек. Догодина ще имам профил, към който ще трябва да се отнесат отговорно. През август ще си порешавам задачи, за да си припомня студентските години Simple Smile

# 252
  • София
Ganis, ако детето се справя с математиката, но не му е любима , би ли му било много трудно в профил мат в НПМГ? Извинявам се , че ползвам тази тема за въпроса.

# 253
  • София
Какво означава "Справя се"?
Това е много относително.
Но ще кажа една мисъл, която не е моя, но ми харесва.
" Математиката е като бирата. Първата глътка горчи, после ти се услажда."
Много деца разгръщат потенциала, който имат, в гимназията.
Ако е трудолюбив, постоянен, при положение, че на този етап се справя, нищо не би му попречило.
Математиката е прекрасна наука и когато един човек започне да я разбира, започва и да я обича и както казва един мой любим математик Игор Шаригин, води до пристрастяване. Simple Smile

# 254
Наши приятели също резервираха катамаран за почивката си в Гърция тази година.
Избрали са луксозен вариант на лодката и да е нова като години(на 2г.).
Три семейства са, ще имат всеки собствена стая + баня.
Наемът включва капитан и май още едно обслужващо лице.
Цена 6х. евро. На мен ми се видя висока цената за седмица, но според тях(аз нямам личен опит), цената се покачва от вида катамаран.
Да, така е. И от големината на катамарана, и от възрастта му зависи. Също не забравяйте, че това е само наем на лодката и капитан. Отделно трябва да се предвидят и пари за превоз до там и обратно (може да е от Лефкада, Атина и т.н., които не са близо) - кола (обикновено на пристанищата има платен паркинг) или самолет. Пари за хапване - и на лодката (ние правим един голям пазар в България и вече после каквото ни трябва от там) и по заведения и въобще за забавления. Често има и допълнителни такси по пристанищата, които не винаги са предварително включени + гориво, вода, която се зарежда.. Но вече зависи от уговорката и маршрута.
А на какви “лодки” сме се нагледали.. С много обслужващ персонал и консумация! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт