Изтъркаля се и ОСМИ клас, за ваканция настъпи час

• 29 422
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • София
    ако се казваше например Явор, нямаше да е на първо място май.

Точно така! 😁

# 226
  • София
... Иначе, по мат на първо място в класа и на осмо във випуска, но там интригата е друга-името му е с една от предните букви, първите двама по номер нямат 6 и айде, първенец, иначе 6-ца като шестица, ако се казваше например Явор, нямаше да е на първо място май.

Щастлив път на абитуриентите, да са смели и успешни!
Благодаря за пожеланията.

На всички с шестици им излиза, че са първенци, независимо с коя буква започва името им. Не омаловажавай успеха на детето.

# 227
  • София
Сиси, впечатлена съм от историята за вашата почивка. Прииска ми се и на мен да съм част от това прекрасно изживяване!

# 228
Сисиии, много вълнуващо звучи, благодаря за описанието. Малко ме е страх от плаване, но и аз се размечтах.

# 229
  • Варна
ММ ако го кача още веднъж на кораб/лодка за почивка, ще се разведе Simple Smile нали това работи, едвам го навих за един круиз преди 2 години, а то станаха такива перипетии, че повече не иска и да чуе. Иначе звучи супер яко.
Щерката завършва с пълно 6, макар че по АЕ е с 5 втория срок, доста се отпусна особено май и юни месец, едни 3 и 4 нареди. Ще карат часове обаче и вторник включително, голям зор накрая.

# 230
  • София
Ей, ще ми разкажеш някой път по-подробно за катамарана, че и нас ни влече.
Сиси, много ме впечатли с този катамаран, лесно ли се кара това чудо?
Скрит текст:
Първите години си наемахме капитан, след това наши приятели изкараха курс (даже и жените по едно време мислехме, но все още не сме, май предпочитаме да мързелуваме повече). И последните две години те капитанстваха като се редуваха (имат вече доста опит даже и в момента са на дълго плаване), но който иска също помага, винаги има какво.
Когато отидохме за пръв път, бях много скептично настроена, но после бях очарована, беше страхотно, несравнимо изживяване, различно от всички почивки, на които сме били. Но и нашата компания така се организираме, че на лодката не е постоянно шетане и готвене - общо взето през деня докато плаваме основно пием коктейли! Stuck Out Tongue Winking Eye А вечер сме на пристанище, тогава се обличаме, правим се красиви и разходка, вечеря на таверна, после бар евентуално.. Както става ясно, спим си на лодката (каютите са достатъчно широки и комфортни, на две се пада по една баня, но се е случвало да си имаме и само за нас), сутрин преди да отплаваме закусваме и пием кафе отново в някое заведение там където сме и евентуално пазаруваме някакви провизии за лодката - плодове, лайм.. Satisfied Имаме си задължително и по една нощ, когато пускаме котва на диво, тогава си купуваме прясна риба и др., палим огън и т.н. и също си има своето очарование. Но мъжете почти за всичко се грижат цялостно - ние си се излежаваме, почиваме, плуване, гмуркане, красиво безвремие.. Виждаме страшно много красиви кътчета за кратко време, пристанищните градчета, плажове и т.н. (всеки район е различно, почти навсякъде сме ходили).
Първият път бях заредена с лекарства против повръщане, но не се наложи да ги ползваме, след това сме имали няколко много бурни плавания (които също са вълнуващи), дори и нощни, но само еднократни случаи на прилошавания е имало, катамараните просто не са като по-малките лодки и рядко на някой не му понася..
Една година бяхме голяма компания с 3! Беше много забавно, постоянно парти, но малко по-сложно беше с малките пристанища, по-рано трябваше да отидем, за да сме заедно. Оттогава само по 1, около 8-10 души сме максимум, лошото е, че последната година вдигнахме нивото с един много луксозен и се поразглезихме оттогава.. Но какъвто и да е, изживяването си заслужава! А програмата зависи от вас.. На мен единствено ми е съвестно, че децата бяха с нас само веднъж, надявам се скоро пак да се случи.
Отивам! Само дай и маршрут!

# 231
  • някъде ... тук ...
Ехааа, Сиси, супер звучи!
С наш подслон сме и според идеята тръгваме с определеното нещо.

# 232
  • Sofia
Сиси, размечтах се, уникално звучи!!! Revolving Hearts
Аз не мога да плувам Disappointed Упорито ходих на уроци, имах огромно желание, но не можах да преодолея страха от липсата на дъно. Всякакво излизане в открито море ме плаши, а ММ все се кани да ме научи като малките деца - да ме метне в дълбокото. На теория знам какво се прави, мерак имам огромен, но не знам защо пусто не ми се получава да се отпусна Confounded
ЕлиТ, и вашето е страхотно!!! Kissing Smiling Eyes

Нямам търпение да излезем в истинска ваканция! Децата свършиха, от вчера аз започнах онлайн часове. Трябва да реабилитирам ФКНФ - в точно уречения час преподавателите на линия онлайн в платформата и плътно преподаване по график. Хора на възраст, а перфектно се справят технически! Вечерта ми беше гръмнала главата от слушалките, не знам децата как издържаха толкова време с това ДО.

Ще ми поясните ли за музика и ИИ - само една ли е оценката за годината? Музика беше първи срок, ИИ - втори.

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 08:21 от aniK

# 233
  • София
Ани, оценката по Музика за 1 срок се пренася и като годишна. Същото е и ИИ.

# 234
  • Sofia
Ани, оценката по Музика за 1 срок се пренася и като годишна. Същото е и ИИ.

Heartpulse Супер! Благодаря! Да му сметна успеха Wink

# 235
  • София
Добро утро ☀☕
Ани, да знаеш колко добре те разбирам, и аз не кога да плувам, и изпитвам ужас от липса на дъно под краката.. въздушна му работа..😁 но пък това не ни пречи да мечтаем, нали

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 09:07 от звездица

# 236
АниК, опитай на някое плитко място да се отпуснеш по гръб. Ако искаш плувай така, ако искаш просто се отпусни и с ръца настрани се отпусни. Все пак като знаеш, че е плитко, а пък и лежането по гръб е наслада може да преодолееш страха.

# 237
  • Sofia
По гръб мога да се отпускам, даже и да плувам, кроул някакъв и онзи жабешки метод като бабите - също мога, но до там, където знам, че има дъно. Ако трябва да си почина, не мога да стоя на повърхността, а и не смея да се обърна по гръб, да не взема да потъна при обръщането Confounded В главата е проблемът Laughing Бих казала, че е въздушният знак, но пък и ММ е близнаци, а той може само във/под вода да живее, а предполагам и повечето представители на знака. С плавници мога и на дълбокото Laughing
Все пак започнах да се наслаждавам на водата - преди това години наред влизах само до коленете заради децата Confounded

Ще стане някога работата, не съм се отказала Wink

# 238
  • София
aniK,  защо не си вземеш няколко урока с треньор в някой басейн (Мадара, Спартак и т.н.)? Ще те научи как да дишаш във водата, а в басейна има и плитко и "бездънно", но ще знаеш,  че някой е до теб. Проблемът с мисленето може би ще се разреши. Sunglasses

# 239
Ей, вижда му се края. Да се похваля дъщеря ми завършва 8 кл в ПГД с 5.71 . Ама се потруди де, то не бяха презентации, планове на уроци, едни дълги домашни по география, по химия ги скъсаха от тестове, по биология бая учи, сайт прави по ИТ и тестове, абе най- накрая да я видя да учи. И накрая  се изложи на класното по италиански език😅., но все се надявам да го научи езика. ( нали ходи и на школа). Тя каза, че било трудно и целия клас се поизложили.
На 30.06 ще ходят в училището и здравей лято.
Чудя се дали лятото да продължи с школата или да я оставя да си почива.
Сега се вълнувам за седми клас, че имам приятелка със седмокласник. Стискам палци на всички деца да намерят своето място.

Общи условия

Активация на акаунт