Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 398

• 38 363
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Доста време снимат на пристанището.
Яхти, море, Кахраман и прочие... Дали спасиха Наре...
Ами Санджар...

Въпреки, че нямах нужното време за внимателно четене на поредния анализ - направо съм изумена от написаното.
Много от нещата сме ги схванали и сме писали почти същото.
Това показва, че сме гледали задълбочено и правилно сериала.
Специално този анализ бива да го прочетат повече хора в повече групи.

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 16:52 от Марта_49

# 181
  • Пловдив

Марта, анализите на Навид Шахзад, са анализи на специалист, работещ в и разбиращ сферата на тв и киноиндустрията. А и не само в тези области. Тя е пакистанска актриса и телевизионна водеща, университетски критик по английска литература и медийни науки, тв режисьор и сценарист.
Дали на някой не им харесват, проблема не е в нашия телевизор.
Четат се, бъди сигурна.

# 182

Мммм, хубави целувка и усмивка.Kissing Heart

# 183

Марта, анализите на Навид Шахзад, са анализи на специалист, работещ в и разбиращ сферата на тв и киноиндустрията. А и не само в тези области. Тя е пакистанска актриса и телевизионна водеща, университетски критик по английска литература и медийни науки, тв режисьор и сценарист.
Дали на някой не им харесват, проблема не е в нашия телевизор.
Четат се, бъди сигурна.

Аз пък се радвам, че Санджар сме го "усетили" и най-важното разбрали правилно.
Много хубаво говори тя за социума и въобще за неговия свят, възгледи и очаквания. 
Сега остава във втори сезон да видим реакциите и "разбирането" на Наре.

# 184
  • Пловдив

https://www.startv.com.tr/dizi/sefirin-kizi/foto-galeriler/unutulmaz-sahneler/28

Клик върху линка.
Стар тв добави 5 нови момента към този линк: "Незабравими сцени".
Новите са от 24 до 29. Под снимката с наименованието е качено и съотвотното видео.
Не че не сме ги гледали, но да уважим труда на канала.

# 185

„През живота си открих две безценни неща – да учиш и да обичаш..........................Защото, когато животът ви приключи, ако можете да кажете "научих" и "обичах" ще можете да кажете и "бях щастлив".
Артър Кларк, британски писател и изобретател

И аз, и аз.HugWink

# 186

Следобедна усмивка от Бюлент/Кахраман.
Да видим как ще развият образа му.

И аз много се развълнувах от Кахраман. Може би тепърва от второстепенен герой ще играе по-важна роля?
Не че му симпатизирам, но ми е интересно, какво са намислили сценаристите?
Както и за Менекше? Много ще има да чакаме и анализираме до септември.
Но в компания и съмишленици ще дочакаме и това.

# 187
  • Пловдив

https://daryo.uz/2020/05/03/turk-seriallaridagi-eng-chiroyli-10-ta-juftlik/

Момичета, една статия от 3 май 2020 г. в Узбекистан.
Класацията е от 10 към 1. За да не ни е скучна петъчната вечер.

Най-красивите 10 двойки в турските сериали

Турските филми се запомнят не само със специфичния си сюжет, но и с външен вид, умела игра на актьори и актриси, ободряващи герои. Ще ви бъде представен списък с десетте най-запомнящи се и хармонични двойки в сериалите.

10. "Пълнолуние"

Двойката Назлъ (Йозге Гюрел) и Ферит (Джан Яман) в този сериал се помнят заради съвместимостта си. Назлъ току-що започна да готви, а Ферит е бъде бизнесмен. Главният герой, изобразен от Джан Яман, е много взискателен и дисциплиниран, а момичето е точно обратното. Историята започва, след като момичето отиде да работи като готвач в къщата на момчето.

9. "Любов и наказание"

Ясемин (Нургюл Йешилчай) е служител на рекламна агенция, а Саваш (Мурат Йълдъръм) е ръководител на голяма организация. Той се влюбва в момичето на първата среща. Връзката между младите хора е възпрепятствана от старите традиции на семейство Саваш.

8. "Ранна птичка"

Джан (Джан Яман) шеф на рекламната агенция, а Санам (Демет Йоздемир) служител в агенцията. Първо се срещат на тъмно, след което всичко започва.

7. "Дръзки и красиви"

Джесур (Kъванч Татлату) отива в селото, където живее, за да си отмъсти на врага на семейството си и се влюбва в дъщеря му Сюхан (Туба Буюкюстюн). В основата на сериала е фокусирано отмъщението и любовта.

6. "Кралицата на нощта"

Картал (Мурат Йълдъръм) и Селин (Мериам Узерли) изиграха ролята на двойка в този филм. Младият мъж е турски бизнесмен, а момичето работи като продавачка в магазин за парфюми във Франция. По време на бизнес пътуването на Картал до Франция те се срещат и веднага се влюбват. Но Картал ще трябва да се върне в Турция, за да бъде със съпругата си, а сериалът ще продължи с неочаквани събития.

5. "Чучулигата"

Филмът също играе важна роля в личния живот и кариерата на Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен. Защото връзката, която започна по време на снимките на този филм, в крайна сметка ще доведе двойката да се ожени. Във филма Кемран (Бурак) е лекар, а Фериде (Фахрие) е ученичка. Историята се базира на семейни проблеми, недоразумения и до какво може да доведе гордостта.

4. "Аромат на ягоди"

Двойката Аслъ (Демет Йоздемир) и Бурак (Юсуф Чим) също се считат за едни от най-запомнящите се герои. Момичето, което иска да стане известна сладкарка, и богат човек ще се запознаят в една от най-забавните ситуации.

3. "Вятърничав"

В този добре известен сериал Акън Акънйозю пресъздава образа на известния Миран, докато Ебру Шахин играе обикновено момиче от селото, Реян. Миран, която използва Реян в отмъщение за родителите си, несъзнателно се влюбва в момичето и и нейните сили да загаси пламъка на любовта и отмъщението.

2. "Черна любов"

Този сериал е добре познат на узбекската публика. Няма съмнение, че Нихан (Неслихан Атагюл) и Kемал (Бурак Йозчивит) са в сърцата на феновете. Героите, които първо се срещнаха в автобуса и по-късно се влюбиха, трябва да преминат през редица трудности.

1. "Дъщерята на посланика"

Въпреки факта, че излъчването в ефир е отскоро, героите от този сериал бяха топло посрещнати от феновете. Санджар (Енгин Акюрек) и Наре (Неслихан Атагюл) от млади години са страстно влюбени един в друг. Животът на двойката се обръща с главата надолу за един ден. Вече много години, въпреки всички събития, пламъкът на любовта никога не изгасва.

# 188

Ей, дали ще ги видим Санджар и Наре някога така...
В последния си анализ Навид Шахзад, като че ли накрая завършва с една малка надежда.
Обаче за да имат някакво общо бъдеще - Наре трябва да прости. На този етап не виждам и опит за разбиране на Санджар.

# 189

Имам нужда от приказка,
много цветна и ярка.
....................................
.........................................
Заведи ме при сънища,
съвършено реални,
достижими и истински,
с вкус на вяра, сакрални.

........................................
Маргало

За лека.Hug

# 190
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
С пожелания за успешна и релаксираща събота.

# 191
Добро утро,

Горещо, усмихнато и тревожно е. Hug

Момичета, Hug

Здрав и приятен ден.

# 192

Добро утро момичета Two Hearts

Релаксираща събота. Каквито планове имате за днес - нека да бъдат изпълнени успешно.

И се пазете...

# 193
  • Пловдив

Как му отива бяло...
Няма ли да пие чай извън сета, да го прихване някой фен???

Еееее, чуха ме...
Нова снимка с Енгин и Ахмет Тансу Ташанлар, и приятели.
Били са в заведението Melengeç Gümüşlük.

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 12:35 от mariana51

# 194

"Научете се да четете между редовете; когато ви говорят, какво не казват, когато ви показват нещо - да виждате зад привидното реалността."
Веселин Орешков, из "Наръчник по опознаване"

Необходимо е да го искаш и да го можеш.

Сега видях снимката.HeartFlowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт