Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 398

• 38 482
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
# 271
Здрасти, следя темата отдавна.  Реших да наруша пасивното си участие на читател.
    Искам да споделя мнението си, без да имам нищо против готиния актьор и герой на Гедиз. Наре заслужава да бъде щастлива. Както каза Санджар, тя не би допуснала друг в живота си, защото той е в сърцето й.. От всички парчета в пъзела съдя, че каквото и да се случи, те ще станат едно цяло. Ще се съберат . Немислимо е поне за мен, сериала да продължи без Санджар или Наре. Имам предположения, че бебето на Менекше е поредната нейна интрига. Времето ще покаже на кого е... Акън ще бъде наказан, ще има неочаквани обрати със сигурност. Нямам търпение.        Бъдете здрави.    Лека нощ!

# 272
    Nina_richi, добре дошла по малките часове 🙂

На различно мнение съм, не виждам индикации за оптимизъм по линията Наре-Санджар, бекстейджа също ме навежда на тази мисъл. Мисля, че натиска на феновете ще спечели, все пак важно им е кой и какво искат да гледат турските зрители. Нас никой не ни пита 😢 🙂.

Лека нощ и от мен.

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 00:31 от araselia

# 273
    Добре заварили. Зрителите имат огромно влияние, когато става дума за бъдещето на любимите им сериали. Няма как сценаристите  да задоволят въображението и желанията  на всички . Неведнъж в историята на ТВ-индустрията най-лоялни фенове са се активирали, за да спасят любия си сериал от "недостоен" финал и да го върне на екран.  Например " Игри на глада", имаше  разочароващ финал за повечето зрители. В крайна сметка, малка част от зрителите разбраха сценаристите. Какво ще стане, престой да видим. До тогава може да гадаем и  да се пазим.

# 274
    Добро утро и хубав ден!

Нина, права си 👍
    А и на фона на случващото се в реала, това са си бели кахъри, поне за мен 🙂

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 06:45 от araselia

# 275
    Добро утро,

Керим.Heart

"..................................Успехът изисква: борба, прозорлив поглед към света, упоритост без отстъпки, усилие, упражнявано без прекъсване..."
    из "В сянката на Краля-слънце" на Франсоаз Шандернагор

Санджар.Heart

Момичета, Hug

Здрав и приятен ден.

Nina_richi, Hug

# 276

Добро утро момичета 💕
    Хубав и успешен ден сряда.
    Да пием по кафе и към задачите за днес. ☕

# 277

Но, сряда е.

# 278
    • Пловдив

Здравейте и добро утро момичета.
    Имахме и момче, но то отдавна не се е обаждало...

Nina_richi, адмирации че вече си сред нас.

Искам само да напомня нещо. По принцип от тв каналите зависи дали един сериал ще е на екран или не. От рекламодателите им, което е явно в рейтингите в група АВ. Самият сериал си има спонсори - изписани са в края на всеки епизод. Та, в този ред на мисли, от гледането на определен сериал по съответния тв канал се определя и мястото в рейтинговата таблица.

Стар тв, започвайки излъчването на "Дъщерята на посланика" с Енгин и Неслихан в главните роли, излезе отново на върха по гледаемост. Не биха си позволили - каналът, а и създателите на сериала да тръгнат в посока обратна на началната. Разбирате ме, нали... Кастът си е много добър, а и едната сценаристка писа, продължават със същото вълнение да пишат историята.

Ние, можем да си пишем и предполагаме каквото ни дойде на ум, каквото искаме да стане по клавиатурите.
    Да минава времето. Ще познаем ли, обикновено - не.

Ииии, успешна сряда на всички.

# 279

Ние си предполагаме, СЦ си разполагат...

# 280

"На света има какви ли не видове комуникации, но нищо, абсолютно нищо не може да замени един поглед."
    Паулу Коелю, бразилски писател

Съвпадение с отношението ми.Hug

# 281
    • Пловдив

Нищо ново, освен това, че в туитър върви акция с хаштаг: #EnginAkyürek #SefirinKızı #SancarEfe и следния текст: Игнорирайте лицемерни хора. Игнорирайте неграмотните хора. Игнорирайте грубите хора. Игнорирайте завистливите хора. Игнорирайте повърхностните хора. Игнорирайте опортюнистичните хора.
    Усмихвайте се и игнорирайте.

Скрит текст:
    Ignore hypocritical people. Ignore illiterate people. Ignore rude people. Ignore envious people. Ignore superficial people. Ignore opportunistic people.
    Smile and ignore.

# 282

Нищо ново, освен това, че в туитър върви акция с хаштаг: #EnginAkyürek #SefirinKızı #SancarEfe и следния текст: Игнорирайте лицемерни хора. Игнорирайте неграмотните хора. Игнорирайте грубите хора. Игнорирайте завистливите хора. Игнорирайте повърхностните хора. Игнорирайте опортюнистичните хора.
    Усмихвайте се и игнорирайте.

Скрит текст:
    Ignore hypocritical people. Ignore illiterate people. Ignore rude people. Ignore envious people. Ignore superficial people. Ignore opportunistic people.
    Smile and ignore.

Игнор му  е майката Hands Plus1 , винаги ще има зли хора, грубияни, садисти, изпитващи удоволствие да унижават някой, да раздават квалификации и да съдят сякаш са господ. Това се почва от детските години , та до дълбока старост ,когато си такъв човек ,е за цял живот, за съжаление. И това не е свързано с интелигентността и грамотността. Остава ми надеждата, че рано или късно всеки си получава заслуженото в този живот.

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 15:00 от araselia

# 283
    • Пловдив
    Здравейте момичета минавам да се отчета, редовно ви чета, но покрай 🤰 забравям да вляза и да пиша. Енгин от кафето беше много хубав, ех да можеше да го виждаме по често ❤️. Екипа снима с бързи темпове, дано всички са здрави и на есен ни чакат и добри моменти за нашия човек. Надявам се и вие сте добре, ще гледам да пиша повече. За финал започнах отново "Каква е вината на Фатмагюл" и наистина нищо общо между Керим и Санджар как го прави Енгин не знам 🙈🤷‍♀️

# 284
    Василева23 Hands Hand той Керим беше душичка, даже тон не повишаваше .Мълчаливо страдаше и си блъскаше главата в стената, съвсем други изражения имаше .Само изнасилвачите налиташе да ги бие Hands Punch Joy

Е, той и Енгин беше младеж, сега ми е странен с тези къдрици Blush

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 15:39 от araselia

Общи условия

Активация на акаунт