Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 398

• 38 512
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Добро утро Smile

Благодаря за превода на Шахзад, много добре написано четиво Heart Decoration

Хубав и успешен ден, момичета Two Hearts

# 301

Добро утро момичета Two Hearts
Благодаря за поредния анализ на Навид Шахзад - прекрасно написано!

Хубав и успешен ден!

# 302
Добро утро.  Анализа на Навид Шахзад е грабващ, трогна ме.  Дано новия сезон обърне тази картина и героите да бъдат по-щастливи. Повечето хора знаят колко боли невъзможната или несподелената любов. Всеки ще намери  нов път и причина за удовлетворение.                                              Прекрасен и ползотворен ден. С всеки изминал ден се приближаваме до новите епизоди. Бъдете здрави!

# 303
  • Пловдив

Здравейте между утрото и обеда.
Мен ме впечатли това от интервюто с Пинто: Продуцентите на сериала са добре запознати в кой актьор да инвестират - и възвръщаемостта ще бъде в създаванет на образа....
Успешен четвъртък и да видим днес ще ни зарадва ли някой отново с нещо.

# 304
".....................................................Може би любовта... ни прави мъничко по-добри, отколкото сме дръзвали да се надяваме и да мечтаем."
из ''Душата на човека'' - Филип Лхамсурен

А обичта, много повече.

# 305

Момичета Two Hearts
Тъй като отсъствах няколко дни от къщи, днес насмогвам с шетня... Не знам защо бях решила, че "тя" /шетнята/ ще се справи сама - тц, чакала ме е... както ние нова снимка или новина...

Nina_richi  Two Hearts  добре се включила в нашата компания! Надявам се на една бъдеща приятна "разговорка" върху случващото се в сериала, виртуала и реала /новини, снимки, мнения, "чуто-видяно" и прочие/.

Днес нали ни е ден на Даахан - да си припомним.  Оф, там имахме също едни невъзможни любови... дано съдбата на Санджар не е като тази на Даахан.
Но Селви  обичаше и най-важното показваше тази обич, въпреки, че сърцето ѝ се  "разкъсваше" между любовта към Даахан и тази към  брат си, който пък ѝ е дал най-ценното - живота.
Страхотна Селви направи Фахрие.

# 306
  • Пловдив

Добре че те има Санджар Ефеоглу

Точно преди година, Ранини написа: Закачете знамената,  "Енгин Акурек се завръща на екран през новия сезон с драмата "Дъщерята на посланика", подготвена от NGMedia и O3 Media."

# 307

Да пием по кафенце със Санджар.

# 308

"Мисля, че думата "оптимизъм" е синоним на "жизнена сила". Тази сила не се търси и намира – като всяка друга черта на характера, или я имаш, или я нямаш."
Валери Петров

Чак да нямам, не.Но ми е кът.Уча се.

# 309
  • Пловдив

Да уважим деня на Даахан и Селви.

https://www.instagram.com/p/CCawob6Htp9/

Фахрие е публикувала снимките със сина си в инстаграма си, като написа:
Остър поглед, като баща си..

Ами да, голямо сладурче е детенцето й.

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 17:35 от mariana51

# 310

Да уважим деня на Даахан и Селви.

https://www.instagram.com/p/CCawob6Htp9/

Фахрие е публикувала снимките със сина си в инстаграма си, като написа:
Остър поглед, като баща си..

Ами да, голямо сладурче е детенцето й.

Страхотен сладур наистина.
Фахрие също изглежда супер.

# 311
  • Пловдив

Какво си мисля, като гледам тази снимка.
Ранен Санджар, отвлечена Наре....
Ще дойде момент, когато ще се срещнат.
Дали Наре ще наруши клетвата си???
Да каже отново имено му - ще го каже, но интересно при какви обстоятелства.

# 312

Ох, Санджар да се обади първо на нас, а после, на когото си иска. WinkHug

# 313
  • Пловдив

Някоя любима за Неждет дали ще има??
Я един поздрав - с превод е: https://www.youtube.com/watch?v=k9ccwOyI1bo

# 314

Какво си мисля, като гледам тази снимка.
Ранен Санджар, отвлечена Наре....
Ще дойде момент, когато ще се срещнат.
Дали Наре ще наруши клетвата си???
Да каже отново името му - ще го каже, но интересно при какви обстоятелства.

Едва когато Наре погледне така Санджар, както Елиф - Йомер, бих приела да му каже името.
Иначе - не. Нека да си мълчи.

Санджар вярваше, че тя го е предала и затова се беше заклел, че няма да произнася повече името ѝ. Разбра своята заблуда и  каза "Наре". Както се и разкая за всички свои допуснати спрямо нея грешки и поиска прошка. Естествено, че такава няма. И за това има клетва от страна на Наре.

Сега тя вярва, че той я е предал с друга жена /Менекше, дори ще има от нея и дете/. Последва същата клетва и от нейна страна. "Няма да казвам повече името ти".
Дали ще я наруши? Възможно е, но не искам да е  по някаква друга причина - например, ако му се случи нещо лошо.Искам да е, защото го обича /ако го обича, де/...
Но по пътя на мои предишни размишления - трябва да е когато научи за бременността-манипулация на Менекшето. Т.е. да разбере с кого е в комбина и кой ѝ помага. Пак по пътя на моята си логика - това трябва да е Яхя.

Нейният "брат" направи постановка и ги раздели, сега трябва да "върнем"  с неговия брат.
И в двата случая обаче родителите нямаха пряко участие, но бяха доволни от  раздялата.

Общи условия

Активация на акаунт