Отговори
# 45
За тези, които са за възстановяване на девствената ципа - чувала съм, че се прави от свински пикочен мехур  Mr. Green
Хахахахаха, а предвиждат ли се някакви странични ефекти за жените,на които поставят свинската ципа ? Wink

# 46
  • Майничка
Хахахахаха, а предвиждат ли се някакви странични ефекти за жените,на които поставят свинската ципа ? Wink
Абе някой беше пуснал навремето ценна информация, че оргазмът при свинята траел 30 минути, та знаеш ли newsm78, може да има опашки.

# 47
  • До хладилника, който обичам
Ама какви, свински  Shocked

# 48
# 49
За тези, които са за възстановяване на девствената ципа - чувала съм, че се прави от свински пикочен мехур  Mr. Green

Според мен по-скоро се предвижда за мъжа, ако разбере, че е близал на свинята пикалото. Сигурно ще има силен психологически страничен ефект  smile3532

# 50

Според мен по-скоро се предвижда за мъжа, ако разбере, че е близал на свинята пикалото. Сигурно ще има силен психологически страничен ефект  smile3532

Абе бая дълъг език ще да е имал, за да го направи/освен, ако на него не са му пришили език от някой вол.. Joy /

# 51
Против. Не обичам да се намесвам в правилата на Природата.
Peace

# 52
  • Бу-у-урга-а-ас
В някои случаи абсолютно "за". Например моя близка води дъщеря си (15 години) на гинеколог поради някаква инфекция и са им казали, че е с много дебела девствена ципа и да го има пред вид подрастващата, като тръгне да води полов живот. Ми след като си знаеш, че имаш предпоставка за проблем, защо да не го решиш предварително.

# 53
  • София
Против. Това си е лично решение, освен ако няма физически проблем и да има нужда от намесата на гинеколог.

# 54
Против. Не виждам какъв е смисълът от такова вмешателство, ако няма някакви аномалии.

# 55
Против съм,ква е тая глупост и къв е смисълът й да се прави? newsm78

има  случаи когато се налага , особено , ако жената е закъсняла   с  "естественото  и отстраняване"
Един от  случаите е  хирургична  налагаща се  операция ..
Иначе  другото е  безсмислена суета или  приумица , ако щеш .

# 56
Абе бая дълъг език ще да е имал, за да го направи/освен, ако на него не са му пришили език от някой вол.. Joy /

Е нали ципата си е на входа, според мен напълно достижима, а и нали трябва да "подготви почвата", като е девствена  Joy Joy Joy
Малко ОФФ, ама имах едно гадже дето можеше да си бърка в носа с език, беше много яко  smile3521

# 57
Малко ОФФ, ама имах едно гадже дето можеше да си бърка в носа с език, беше много яко  smile3521
Боже....хората кви гаджета имали,пък аз скромната само некви обикновени... Wink

# 58

Е нали ципата си е на входа, според мен напълно достижима, а и нали трябва да "подготви почвата", като е девствена  Joy Joy Joy

Кое-гледката ли...? Joy

# 59

Кое-гледката ли...? Joy

Френската ppp

Общи условия

Активация на акаунт