Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 29

• 64 967
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Пилешки пържоли от бут за обяд. Отзад салата от домати и панирани чушки.

# 601
  • София
Тайна, тези сладурски нещица  омлетчета ли са?

У дома имамбаялдъ- истинско разкошество

# 602
Тайна, ще пробвам да направя апетитната ви закуска. Yum Много е оригинална!
Днес готвих супичка

и много вкусна запеканка по тази рецепта https://www.edimdoma.ru/retsepty/55437-ovoschnaya-zapekanka-s-teftelkami Yum

Скрит текст:

# 603
Късен обяд на язовира:

Скрит текст:

И Наздраве от мен с една ментичка:

# 604
Страхотни кулинари сте момичета ,аз напоследък готвя само прости и лесни работи,които не достигат до снимка Astonished
Днес направих" Renkli poğaça"или двуцветни хлебчета ,та да си ги покажа Grinning

Приятна и спокойна вечер кулинари !

# 605
Спанак, сладки картофи и сирене - любима комбинация Simple Smile
Скрит текст:

# 606
а рибка хванахте ли, Джаста Праста Simple Smile Ние като ходим на язовир обикновено не носим въдици 'щото.  Stuck Out Tongue Closed Eyes скарата ни е достатъчно голяма.
Тайне, чудесна идея за различни омлечтчета! Да помоля за линк за онези сандвичи в омлет, дето се слепваха?!
Джаста Праста, чуден ти е патладжанът!
janetaes,  страхотни са тези сладки!

malika$, съболезнования...

Салата от домати и маринован патладжан при нас на обяд https://pep-4o.blogspot.com/2020/07/blog-post_25.html, другото беше пъстърва, вчера милото опекал 4, а те големи и днес ги дояждаме.

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 17:25 от пеп-4o

# 607
Пепчо,
Скрит текст:
няма риба нещо. Той и язовира доста се е отдръпнал. Няколко дребни попчета и.. засега това е. Joy Но и нашата скара си я бива, макар този път да не носим нашата. И въдиците мъкнем, но Джастев нещо предпочита да наглежда скарата, отколкото язовира и дали кълве. Wink Grinning

# 608
Нефотогенични, пържени чушчици с дом.сос. Не спирам да готвя, но нямам муза даже да се опитам да докарам снимка. Освен, че правим ремонт, изпратих и мама и...☹ живот

# 609
  • София
Пепчо, ето линка.

Скрит текст:

Муми, оригиналните са с ориз, риба тон и водорасли, ама у нас водораслите не вървят, а рибата тон я предпочитам в салата.И ги побългарих.

Скрит текст:

AnyHr, повече е видоизменен кимбап, ама аз ги префасонирах. Simple Smile

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 19:03 от Тайна

# 610
  • Плевен
Да се включа и аз след дълго отсъствие...... Blush
Разкошни неща сте показали!

# 611
  • Bарна, морето, сините вълни
malika$, съжалявам, моите съболезнования!

Царевичка с масло и сол

Бакла с пилешко и картофи

Лава кейк със сладолед, само вадя от фризера, пека и сервирам. Сладоледът си ги бях приготвила и хапва дълго време.

# 612

Руло "Стефани" с гарнитура ( надникнах при Пеп-4о и си "краднах" идеята 😘.Тук на село нямам форма , но си имам старовремски заместители...)

# 613
Малика, съболезнования. Sad

Спагети с кюфтенца по рецепта на Сара Лафонтен

И португалски десерт с бутер тесто и крем (говореше се за него в лидълската тема и аз реших да го приготвя, вместо да купувам. Малко се развалиха формите, но при майка ми нямам, иначе се получи вкусно, ще го правя пак. Ползвах рецептата на Рудолф от 24 kitchen)

Днес имам летен имен ден Simple Smile , почерпете се виртуално.

# 614
Фортунка,
Скрит текст:
Честит летен имен ден. Жива и здрава да си Hug. Веднага се почерпвам за твое здраве.

Малика,
Скрит текст:
приеми моите искрени съболезнования. Прегръщам те. Hug

Общи условия

Активация на акаунт