Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 29

• 64 852
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Днес сготвих пица и пилешка супа по рецептата на pep4o.Страхотна рецепта, много се хареса ще пробвам и други ваши рецепти.

# 646
А ето пицата но с готови питки

# 647
  • София
Аз днес направо се преуморих, сварих цели 5 царевици. Simple Smile
Скрит текст:
Иначе днес на купешки, много интересни, пълнени  фокачи и тортички с маскарпоне карахме.И плодове.

# 648
  • там където има винаги вятър
Тая вечер бяхме на пържен патладжан, задължителната салата/без снимка/ и кекс с грис и полят с лимонов сок.

Ох, Тайна и аз съм като теб, след като сварих също 5 кочана царевица
😂

# 649
  • София
Руло от тиквички с крема сирене и шунка. Имаше и печено авокадо със сирена, но съм го показвала вече.

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 22:16 от AnyHr

# 650
Тази вечер хапваме пълнени чушки с богат сос Бешамел. Чушките са с телешка кайма и подправките са малко френски, провансалски хехех - естрагон, мащерка и розмарин. В Бешамела съм сложила и малко френско сиренце. Преглъщаме с охладено шардоне и да ви кажа, добре се получава Simple Smile

Хубава и прохладна вечер на всички!

# 651
  • Bарна, морето, сините вълни

Вита баница

# 652
Ох, тук отново е престъпно вкусно. Yum
Днес шеф готвача е Джастев, който приготви печени чушки с доматено чеснов сос и магданоз:

Пп Вчера и аз варих царевица. Чудна, млечна. Има и за днес. В тази връзка да ви попитам, ако имате по голямо количество как я съхранявате. В смисъл имам известно количество сурова царевица, която сега няма да консумираме и ми се иска да я съхраня за последваща консумация.

# 653
В тази връзка да ви попитам, ако имате по голямо количество как я съхранявате. В смисъл имам известно количество сурова царевица, която сега няма да консумираме и ми се иска да я съхраня за последваща консумация.
Замразена във фризера .

# 654
Silva,
Скрит текст:
  благодаря за отговора. Имам допълнителен въпрос - замразявам сурова и почистена от листата и после варя или замразявам предварително сварена.

# 655
Джаста , не питаш мен , но да си кажа ...
Скрит текст:
замразявам обелена, сурова в найлоново пликче по няколко броя. Както е замразена я слагам в йенски съд с капак за 9 мин.в микровълновата на макс.мощност.(3 броя царевица)

# 656
Denyil,
Скрит текст:
много, много благодаря за отговора и разяснението. Беше ми много полезно. Hug

# 657
Руло от тиквички с крема сирене и шунка. Имаше и печено авокадо със сирена, но съм го показвала вече.

Може ли рецепта?

# 658
  • Bарна, морето, сините вълни

Безглутенов тиквен кекс с какао и фурми

# 659
Denyil,
Скрит текст:
много, много благодаря за отговора и разяснението. Беше ми много полезно. Hug
А така и не харесах варената царевица в микровълновата фурна 
 както е замръзнала я слагам в тенджерата и така варя от фризера

Джоланът с бира от снощи. http://pep-4o.blogspot.com/2019/09/blog-post_18.html?m=0
Хубав да ви е денят!

Общи условия

Активация на акаунт