Лято в Албена 2020 г.! - 2

• 46 806
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
И аз се записах в крайна сметка с резервация за Нона - 21-25.07 с надеждата да сме в Боряна или Мура Simple Smile Но каквото стане, за нас беше приоритет да сме на плажа и да имаме гедка към морето.
Да попитам, че не ми стана ясно- остатъкът от сумата по резервацията кога се плаща? Никъде не виждам конкретен срок.
Казаха при настаняване в хотела

# 106

Редактирам се:показаното на снимката е Вита парк. Малки вили. Страхотна база.Видях ги на картата :=)

Луксозните вили са на Ралица акваклуб 4*, като тръгнеш от спирката на шатъла по пътеката на горе от ляво и дясно са разположени. Най- горните и страничните вили са на Вита парк, като се различават по обавеждане има такива с кухня и такива с хол. 4-5 години отсядахме в тези вили, сега променихме, защото Вита парк не са към "Рай".

За мен е недопустимо да няма чадъри за гостите на хотела за сметка на други клиенти.

# 107
Някой питаше за хранене в комплекса. Ето информация от преди малко:
"Попечете се на плажа, а когато ви се дохапва нещо вкусно и искате да се скриете от обедната жега, срещу 12.90 лв. на човек, ще ви очакваме в ресторант Рай на блок маса или в all inclusive ресторанта на хотел Гергана, срещу 18 лв. на човек."
Кофти за гостите на хотел Гергана!

# 108
  • София
"Попечете се на плажа, а когато ви се дохапва нещо вкусно и искате да се скриете от обедната жега, срещу 12.90 лв. на човек, ще ви очакваме в ресторант Рай на блок маса или в all inclusive ресторанта на хотел Гергана, срещу 18 лв. на човек."
Кофти, в смисъл че ще се напълни с обядвали гости ли? Съмнявам се....

# 109
  • В.Търново
18лв ол инклузив за ресторанта на Гергана. Това означава ли, че ако някой спи в някоя от вилите или хотел в близост, нали има и в покрайнините разни къщи и вили под наем, може да ползва ол инклузива в хотел Гергана през целия ден? Така не излиза ли по-изгодно за почиващия?

# 110
Кофти, в смисъл че ще се напълни с обядвали гости ли? Съмнявам се....
Каква интересна интерпретация......
Обикновено през август ресторантът на Гергана е пълен с гостите на хотела и външните хора ще допринесат за увеличаване на опашките. Да не говорим, че вечерята е на две смени с почти "регламентирана" продължителност.
Но аз нямам представа юни и юли какво е в Албена, защото ходя само през август, а по време на настоящата ситуация дори не мога да си представя. Могат да кажат хората, които са там.
Имам близки, които са в Гергана в момента Grinning

Русалка, обади се на кол центъра, те ще ти дадат най-вярна информация. Обядът е 18 лв.

# 111
  • София
В Гергана отдавна няма вечеря на смени. Разгеле, преди няколко години.
В момента сме в Гергана, писал съм назад какво е положението.
В момента не мисля, че обядват/вечерят или закусват външни. Цени ма от години, не е за първи път тази година подобна услуга.

# 112
Добре. Всеки споделя опита си. Миналата година вечерята беше на смени Grinning
Принципно винаги е имало и ще има вариант за хранене в ресторанта на всеки един хотел в Албена. Разсъжденията ми бяха в насока на това, че този на Гергана се промотира наред с Рай /вероятно знаеш, че нямат нищо общо/.
Но както и да е. Нека не забравяме, че това все пак е форум и всеки споделя неговия опит.
Имайте прекрасна почивка и се насладете на лятото!

# 113
  • София
Миналата година в Гергана врчерята също Не беше на смени, поне в края на юни и началото на юли, както и в началото на септември. По-миналата също не беше на смени....

# 114
Здравейте! Може ли да ми препоръчате някой читав хотел с Ол инклузив, който обаче да не е мега скъп. 2 възрастни сме с голямо дете, така че вече ни водят 3 възрастни. Благодаря предварително!

# 115
Здравейте! Може ли да ми препоръчате някой читав хотел с Ол инклузив, който обаче да не е мега скъп. 2 възрастни сме с голямо дете, така че вече ни водят 3 възрастни. Благодаря предварително!
Разгледай хотелите на albena.bg, виж на кои хотели те устройват цените и ги напиши тук. Така по-лесно ще те посъветваме.

# 116
Здравейте, да питам за вилите в Албена.
Колебая се между Вита и Магнолия. Не се ръководя от цената, а от това да ми хареса външният вид, съответно и вътре да има уют.
До някъде ми харесват отвън, ама  не чак  толкова колкото ми се иска. До сега не съм летувала в такива вили, и не съм стъпвала в Албена.
Така, че ако можете да ми препоръчате и дискотеки, и ресторанти и други забавления за двама възрастни,  за времето извън плажа Simple Smile

# 117
Доколкото знам, вилиъе на Вита парк са по-добрите. Обаче ако търсите забавления, Албена определено не е вашето място:) винаги е имало една единствена дискотека и един бар на плажа, които вероятно сега не работят. В Албена има прекрасен  плаж и спокойствие, това е семеен, да не кажа пенсионерски курорт, но..въпрос на приоритети.

# 118
Определено е чудесен семеен курорт, на нас това най ни допада. Подходящо за почивка и семейства с деца. От 2ри юли, четох, че комплекс Албена ще затвори и всички нощни заведения, които работят, заради вируса...
Днес плажа беше доста пълен, слагаха допълнителни чадъри.

# 119
  • Германия
Вили Магнолия не са уютни, просто са практични и имахме повече място, отколкото в хотел. Hands V

Общи условия

Активация на акаунт