Лято в Албена 2020 г.! - 2

• 46 806
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
В Калиакра маре работеше барбекюто, скарата навън я отвориха по време на нашия престой, пържоли, кебапчета, зеленчуци, сутрин там са и палачинките. Основните храни вътре в ресторанта ги сипва персонала, при салатите и десертите също така беше, но единия ден се изви много голяма опашка там и само една жена обслужваше и от другата сутрин вече сам си сипваш. Много плодове имаше- диня, праскови, кайсии, череши, портокал, банан. Сладкиши - кескове, пайове, баклавчики, толумбички, албенския ябълков сок също, няколко дни имаше и черешов. Доволна съм, всичко си беше както и предни години. Нямаше намаление на количество и качество както чета за Гергана. Аниматорите започнаха от 01.07.

# 91
Знаете ли дали в Нона и Елица има стаи с изглед към парка или всички са към морето дори частично?

# 92
За Мура знам със сигурност, че има.

Нона и Елица май няма да отворят този сезон.

# 93
  • В.Търново
Мисля, че всичките хотели от двете тройки имат стаи и парк, но от тях май само Боряна, Мура и Гергана ще работят.

# 94
Привет от Албена! Хареса ни, определено. Чисто, зелено, спокойно е, поне в центъра. На плажа доста рано се заемат чадърите, към хотела. Румънците стават доста рано Grinning
В Ралица сме. Отлична база. Любезен персонал. Сноват постоянно, но сякаш са малко. Често търсим прибори, салфетки. Просто хотелът е пълен. Ние трябваше да сме в Алтея. Гледайки цените, които трябваше да платим за този период в Ралица, определено сме уцелили Бинго,защоъо сме платили доста, доста по-малко за не работещия Алтея, за когото бяхме направили резервация още през януари.. Вчера имаше детска дискотека от 20ч(детето много танцува и се радва🙃) а от 21.30 музика на живо, на сцената.

Да ви питам, понеже сме за първи път тук, каква е разликата между Ралица Супериор и Ралица аква ккуб?Има 2 ресторанта. И 2та работят. Ние сме в К сектор.

Не ми харесват нашествията на разни буболечки. Щипалки във водата, много комари в центъра, дори през деня...

2 басейна работят вече.
Това снимах вчера, разхождайки се из Ралица. Пресякохме уличка и попаднахм е на тази база. Заедно ли са?!Или е това е друга база, но на картата не ни излиза името й? Хареса ни как изглежда. Имаше двуетажни къщички, долу кухня с бокс, горе стаичка. Външни входове.

Редактирам се:показаното на снимката е Вита парк. Малки вили. Страхотна база.Видях ги на картата :=)

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 13:00 от Be_Special

# 95
Ралица е този до аквапарка, а ресторантът му е залепен за ресторанта на Вита парк. Ралица Супериор е с 3 сгради, а ресторантът му е в сградата на най-новия сектор. Всичко останало - барове, анимация, басейни, плаж и т.н. се ползва и от двата хотела.
Има ли активна анимация вече - игри, спорт, детски клубове? Вечерни представления в залата има ли или нещо се импровизира навън?
Вита парк работи ли? Живо ме интересува заради заетостта на аквапарка.

# 96
И аз се записах в крайна сметка с резервация за Нона - 21-25.07 с надеждата да сме в Боряна или Мура Simple Smile Но каквото стане, за нас беше приоритет да сме на плажа и да имаме гедка към морето.
Да попитам, че не ми стана ясно- остатъкът от сумата по резервацията кога се плаща? Никъде не виждам конкретен срок.

# 97
  • София
Към днешна дата възможно ли е някой да резервира за Алтея или друг нискобюджетен хотел и реално- да ползва резервацията в някой от работещите хотели на първа линия?

# 98
Be_Special, нито румънците, нито някой друг става по-рано. Така наречените спасители слагат кърпи по шезлонгите и се правят на ударени, че не са те. Очевидно им плащат за това.
Миналата година го видях с очите си, но от кол центъра ми казаха, че били подизпълнител и предложиха мейл, на който да подам сигнал, а аз реших да не си съсипвам настроението.

# 99
Привет от Албена! Хареса ни, определено. Чисто, зелено, спокойно е, поне в центъра. На плажа доста рано се заемат чадърите, към хотела. Румънците стават доста рано Grinning
В Ралица сме. Отлична база. Любезен персонал. Сноват постоянно, но сякаш са малко. Често търсим прибори, салфетки. Просто хотелът е пълен. Ние трябваше да сме в Алтея. Гледайки цените, които трябваше да платим за този период в Ралица, определено сме уцелили Бинго,защоъо сме платили доста, доста по-малко за не работещия Алтея, за когото бяхме направили резервация още през януари.. Вчера имаше детска дискотека от 20ч(детето много танцува и се радва🙃) а от 21.30 музика на живо, на сцената.

Да ви питам, понеже сме за първи път тук, каква е разликата между Ралица Супериор и Ралица аква ккуб?Има 2 ресторанта. И 2та работят. Ние сме в К сектор.

Не ми харесват нашествията на разни буболечки. Щипалки във водата, много комари в центъра, дори през деня...

2 басейна работят вече.
Това снимах вчера, разхождайки се из Ралица. Пресякохме уличка и попаднахм е на тази база. Заедно ли са?!Или е това е друга база, но на картата не ни излиза името й? Хареса ни как изглежда. Имаше двуетажни къщички, долу кухня с бокс, горе стаичка. Външни входове.

Редактирам се:показаното на снимката е Вита парк. Малки вили. Страхотна база.Видях ги на картата :=)

Преди 2г бяхме в Ралица Супериор и първата вечер се объркахме и вечеряхме в ресторанта на Ралица Аква Парк, който е супер луксозен. Но на другия ден ни забелязаха и ни показаха къде е нашия ресторант. Доста по-скромен, но приличен. Като изключим това, че веднъж в порцията си зеле намерих голямо парче тел за миене на тави. Занесох го на управителката на ресторанта, да си стегне хората. Между ресторанта и басейна на Ралица има пътечка и стълби, по които се стига много бързо до центъра и до плажа.

# 100
Аз пък , когато сме били в Боряна на самия плаж, от терасата на стаята всяка сутрин виждах как всякакви отиваха рано рано да мятат хавлии ( предимно кавалери).

# 101
  • София
Аз пък , когато сме били в Боряна на самия плаж, от терасата на стаята всяка сутрин виждах как всякакви отиваха рано рано да мятат хавлии ( предимно кавалери).
Точно на Боряна миналото лято на 2 пъти се събуждахме рано рано и пт терасата видах спасителя на басейна и още един да редят кърпи и после на закуска ги наблюдавах, че пренареждаха нещо и събираха. Снимах ги и ги показах на управителката, която за съжаление потвърди, че са подизпълнител и е получавала няколко пъти сигнали от гостите на хотела и ги е предала на Администрацията.

# 102

Предишни години си беше точно така, предимно хора си пазеха места. Сега вече си е организирана дейност Simple Smile

# 103
Може и така да е, били сме там последно 2018г.Но съм сигурна, че има и летовници, които го правят все още това. Никога не съм държала на първите редове и дори винаги сме предпочитали по-задни ( е не последните де), но ако може краен чадър. Така, когато отиваме или се връщаме от морето, не минаваме през чадъри и шезлонзи на другите и става по-бързо.

# 104
Лел, изненадахте ме. И аз не държа на определени места, но в 10ч вече няма нито 1 свободен чадър!!!!Все ми се струват познати физиономии от хотела, ама знам ли...
Днес нямаше къде да се настаним и 1 момче ни каза, че може да идем на съседските чадъри(жълти бяха), буквално нямаше нито 1 чадър..от определените за Ралица, пред ресторант Рай. Междудругото може там да се обядва, ако си от хотела, обаче няма никакво разнообразие и не ми харесва храната там, скромно е, доста,поне за сега.

Ориентирахте ме горе долу в обстановката в Ралица, мерси:=) Анимация през деня не знам каква има, вечер както споделих от 20ч е дискотека за дечица, а вчера имаше от 21.30ч жива музика на сцената. Ние поседяхме, беше приятно, музика и винце 🙃
Днес от 23ч ще пръскат за комари.. Да действат, че е страшно от тия гадове, големи, нахални, денем и нощем!
Това снимах относно анимацията, не знам как е през деня, защото ние сме на плаж през целия ден.
Скрит текст:

Сниманото не знам стари табели ли са или вече е актуално
Пп:Вита парк не работи!

Общи условия

Активация на акаунт