Лято в Албена 2020 г.! - 2

• 46 787
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аз попитах за цени , защото тук са ни 2100лв 2възрастни +2деца 7дни (вмомента сме тук) хотел Ралица Супериор . В Турция в супер луксозен хотел ни излиза 3000лв със самолет и превоз до хотела, но явно различни виждания и обстоятелства. Като в Турция ни е включено лунапарк и аквапарк ,като и храната може да се изнася на плажа и на басейна.

# 136
loewin разбира се обстановката е необичайна и си е мой проблем, че си купих почивката толкова рано. Но понеже българското Черноморие не предлага нещо повече от останалите курорти, които са на 2-3 часа със самолет от Западна Европа, то поне може да се конкурира с тях предлагайки по-ниски цени и по-флексибъл резервации, особено в необичайни обстановки. А то не е така.

# 137
  • Русе
На нас в Ралица Супериор ни излезе 1051 лв. за 5 нощувки 2 възрастни и 2 деца. Това с 35% отстъпка на черен петък през ноември - плащане, пак тогава.

# 138
  • Sofia
Аз попитах за цени , защото тук са ни 2100лв 2възрастни +2деца 7дни (вмомента сме тук) хотел Ралица Супериор . В Турция в супер луксозен хотел ни излиза 3000лв със самолет и превоз до хотела, но явно различни виждания и обстоятелства. Като в Турция ни е включено лунапарк и аквапарк ,като и храната може да се изнася на плажа и на басейна.
В Ралица също имаш храна на плажа и басейна и ти е включен аквапарка. Ходили сме много пъти и смя да кажа,че Супериора ни е един от любимите хотели. В момента сме в Гергана и единственото предимство е, че е на първа линия.

# 139
  • София
В Ралица също имаш храна на плажа и басейна и ти е включен аквапарка. Ходили сме много пъти и смя да кажа,че Супериора ни е един от любимите хотели. В момента сме в Гергана и единственото предимство е, че е на първа линия.
И ние сме в Гергана. Хотелът има много предимства, но просто в момента....ситуацията е различна, наистина! Не си мислете, че в талиците щеше да ви е по-хубаво, не сте изпуснали.

# 140
  • София
https://www.booking.com/hotel/tr/vogue-bodrum.bg.html
VOGUE BODRUM
Тук почиваме ние попринцип за 3000лв като включва и самолета за 4 членно семейство. Днес си тръгнахме от хотела Ралица и  2100лв за хотел + 600лв за лунапарк и храна за плажа (понеже аз искам да си пия и ям на шезлонга ,а не да не изкарвам храна и напитки от заведението ,че дори и имам само няколко часа в които мога да се възползвам от тях)
Имаме хубава природа и плажове ,но само това.
Но явно ние сме попаднали на неправилно място ,защото като гледам вие не плащате такива цени и не ви се вижда голяма разликата цена и качество

# 141
  • Русе
Някой вече получил ли си е картата Priority Club?

# 142
https://www.booking.com/hotel/tr/vogue-bodrum.bg.html
VOGUE BODRUM
Тук почиваме ние попринцип за 3000лв като включва и самолета за 4 членно семейство. Днес си тръгнахме от хотела Ралица и  2100лв за хотел + 600лв за лунапарк и храна за плажа (понеже аз искам да си пия и ям на шезлонга ,а не да не изкарвам храна и напитки от заведението ,че дори и имам само няколко часа в които мога да се възползвам от тях)
Имаме хубава природа и плажове ,но само това.
Но явно ние сме попаднали на неправилно място ,защото като гледам вие не плащате такива цени и не ви се вижда голяма разликата цена и качество
Сигурно се шегувате.... Цената за нощувка там е колкото едноседмична почивка в Албена...

# 143
  • Русе

Аз - не. Оставих адрес да ми я изпратят по куриер, т.к. докато бяхме там, не бяха дошли.

# 144

Аз - не. Оставих адрес да ми я изпратят по куриер, т.к. докато бяхме там, не бяха дошли.
И аз така направих

# 145
  • София

Края на септември температурите са като тук август. Пращам го само за да не се ориентираш по букинг

# 146
  • София
Здравейте! Да, аз я получих при настаняването ни в ^Гергана". Бутилка вино и кутия от Албенския ябълков сок 3л ни чакаха в стаята. Прав е Ronald необичайна е ситуацията и обстановката, но съм оптимист по природа и като си спомня, че преди два месеца не се знаеше дали тази година ще почиваме въобще,  съм много доволна Blush

# 147
  • София
Да, аз я получих. На място. За информация съм на разположение. Позволиха ни ранно настаняване, но не и късно освобождаване.

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 09:08 от Ronald

# 148
  • София

Края на септември температурите са като тук август. Пращам го само за да не се ориентираш по букинг
Това от кой сайт е, тъй като аз намирам само за по 2000 евро 7 нощувки края на септември.

# 149
  • София
Емералд ние от няколко години сме с тях и за сега нямам оплаквания

Общи условия

Активация на акаунт