Лято в Албена 2020 г.! - 2

• 46 759
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Била съм в Калиакра Бийч, Ралица супериор и в момента сме в Ралица Аква клуб.От изброените предпочитам Ралица супериор.

# 211
Ключовият момент е да решите дали предпочитате първа линия, т.е. близостта до морето, или гора, много зелена площ, три басейна и аква парк. А пред Супериор и Акваклуб аз предпочитам Супериор, била съм и двата.

# 212
Дали има някой почиващ в момента ,да каже дали отвори Боряна.Не можах никъде да намеря информация.

# 213
  • София
Дали има някой почиващ в момента ,да каже дали отвори Боряна.Не можах никъде да намеря информация.
Здравейте, Боряна все още не е отворена, ще отвори на 15.07. От шестте хотела Боряна- Гергана в момента е отворен само Гергана. Мура отваря на 18.07.  Предполагам, че и на сайта на Албена вече има информация кои хотели кога/ дали ще отворят.

# 214
Как е плажът, напълни ли се с хора? А ресторантите вечер работят ли - нощните барове ги забраниха, но то Албена сама ги затвори още доста преди заповедта на министъра, но ресторантите как са? Не тези към хотелите на AI, а нормалните ресторанти. В тях мерки спазват ли се?

# 215
В сайта пише че Боряна отваря на 12.Бях звъняла и ми потвърдиха това.Ние сме от 19 но все се надявах хотела да отвори малко по рано,да не сме от първите почиващи.Хич не съм обнадеждена от тази почивка.Може би сгрешихме че не взехме ваучер за догодина,пък сега да бяхме търсили нещо друго.

# 216
  • София
Ние в момента сме в Ралица супериор. Хора си има, може би по-малко от друга година, но са си предостатъчно. За пандемията единствено напомня персонала с маски и индивидуалните прибори за хранене. За мен така е супер, защото няма тълпи, няма бутаници, свободни шезлонги има по всяко време, без да е празно. Почивката си е както и преди, даже с ММ си обсъждаме, че даже това е нормалното, а другото е пренаселен курорт. Единственият недостатък на Албена тази година са комарите. Подгответе се с репеленти.

# 217
  • Sofia
В сайта пише че Боряна отваря на 12.Бях звъняла и ми потвърдиха това.Ние сме от 19 но все се надявах хотела да отвори малко по рано,да не сме от първите почиващи.Хич не съм обнадеждена от тази почивка.Може би сгрешихме че не взехме ваучер за догодина,пък сега да бяхме търсили нещо друго.
Според мен, ако сте от първите даже е по-добре. Персоналът е стегнат с желание за работа и гаранция, поне в първите дни (седмици) дезинфекцията и хигиената ще са на ниво. 😀 После, като им писне и започнат на принципа: "тея свине не се ли наядоха и напиха", става друго. Simple Smile

# 218
  • В.Търново
А, аз мисля, че като сте от първите все още всичко ще е изрядно и ще се стараят повече.После вече ще отпуснат края.

TEREZA83, какво значи индивидуални прибори, пластмасови ли са?

# 219
  • София
Вилица, нож и салфетка в хартиена опаковка. Като седнеш на някоя маса и персонала ти носи. Сервираш си сам, като се предполага, че ще сложиш еднократни ръкавици, докато пипаш щипките за сервиране. Аз човек с ръкавици не видях. Има си детски дискотеки вечер. Има дезинфектант на входа на ресторанта. Също не е най-използваното нещо. Персоналът почиства масата след всеки, но дистанция не се спазва. Сутринта пред кафе машините си имаше доволно опашка. За нея напомнят надписите по земята.

# 220
Благодаря за куража.Ние не сме придирчиви.От  5 хотела до сега само един не ми хареса,и то може да се каже че аз съм си виновна.Не бях предвидила неща които на мен няма да ми харесат.Издува ми и за коронавируса.А да знаете дали може да се гледа анимация вечерна в съседен хотел,евентуално в нашия ако няма,че детето ще мрънка.

# 221
  • В.Търново

TEREZA83, благодаря!

# 222
А да знаете дали може да се гледа анимация вечерна в съседен хотел,евентуално в нашия ако няма,че детето ще мрънка.
Може. Гледала съм анимацията на всички хотели.

# 223
  • София
Ние снощи бяхме на анимацията на съседен хотел

# 224
Ние в момента сме в Ралица супериор.
Привет! Все още ли няма вечерно шоу и обедна игра? Как е положението с шезлонгите на големия басейн? Разредени ли са, запазват ли се? Аквапаркът как е откъм хора? Весело изкарване!

Общи условия

Активация на акаунт