Лято в Албена 2020 г.! - 2

• 46 701
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
  • Северо=Западналия край
Току що получих имейл, че резервацията ни за Оазис е пренасочена за Лагуна Гардън. Би трябвало да ни е по добре там Wink
За коя дата?
Резервацията ни е от 26 юли. По план Оазис трябваше да отвори от 27 юли, може би заради това ни преместиха.

# 301
Може ли който е в момента в Албена да каже вярно ли е това, което днес прочетох в новините, че имало километрична опашка от коли на входа на курорта с желаещи да отидат на плажа заради чадърите от 1 лв. Опашката започвала още от Кранево, били три лъча с коли! Имаше и снимки. Чак толкова пък ми е трудно да повярвам. Ми то, ако е така, би трябвало плажът да е бил претъпкан днес.

# 302
  • София
Опашката не сме я видели, но към 11 нямаше свободно парко място. Доста си пообикаляхме да намерим къде да паркираме в курорта .

# 303
  • Варна
Така е само събота и неделя.

# 304
Благодаря ви, знам, че който си е в курорта, едва ли може да види опашката, по-скоро питането ми беше дали на плажа днес е било г*з до г*з Grinning Че ако е така, не е ОК в контекста на вируса.

# 305
В Албена сезонът е спасен!
Не знам как е било на входа, но на изхода в 18 часа опашката почваше от пощата.
Спасителите и тоалетните затварят в 18 часа Joy
Чадърите са фул.
Дали някой очаква дезинфекция след всеки?!

PS..говоря все пак за дневно посещение. В хотелите сигурно си се дезинфекцират стриктно.

# 306
Ние сме в Гергана от вчера. Голяма черна точка за паркирането в Албена-нямаше никакви места до х-л Мура вчера и трябваше мъжът ми да се върне до автогарата-след 7 часово пътуване, с 10
Чанти и дете на няма и 2 г..да не говорим, че шатъли е били на половин час и няма друг начин да се придвижиш. Много нескопсно като организация. Иначе е ок, не е препълнено, има места спокойно в ресторанта и на плажа. Храната не е много раЗнообразна, но е сравнително качествена и вкусна. В морето има доста щипали, сутрин е спокойно, но следобяд  става ветровито и морето е по-бурно. Но тъй като сме платили промоционална цена за Нона, не мога много да се оплаквам. Ако трябваше да платя редовната Цена обаче, щях да съм доста разочарована.

# 307
Тази година автомобилите не пречат на комплекса. Затова вторите бариери са вдигнати. Спасяваме сезона!

# 308
  • София
Май сме били на точното място в точното време. Радвам се, че изпреварихме навалицата.

# 309
За съжаление е вярно и ако това продължи и следващия уикенд ще отменям резервация за 28.07.
С еднодневни туристи няма да спасят сезона, но ще загубят почиващите за мен това си е пълна гавра, по време на пандемия да пуснеш смешни цени на шезлонг и чадър за да привлече всички от Добрич и Варна

# 310
  • В.Търново
Не ми хареса коментара за хител Ралица, ако е така и по другите хотели..., и за влизащите отвън да ползват плажа.
Иначе днес голяма реклама направиха на курорт Албена по ТВ, за дезинфекцията, за единичните прибори, за почистването в ресторантите и шезлонгите.

# 311
  • София
Проблем става и от това, че голямата част от почиващите в комплекса са българи и румънци, които съответно са със собствен транспорт. Германци, руснаци и други са малцинство. Французите са отменили всички резервации. Т.е. повече хора са с коли, малко със самолет. И така се получава навалицата от автомобили.

# 312
Иначе е ок, не е препълнено, има места спокойно в ресторанта и на плажa
Значи да разбирам, че не е било навалица на плажа?

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 22:57 от Татко Мецан

# 313
Опашка има за влизане и излизане. Предполагам, защото е уикенд. За 3+5 лв.-ллогично

# 314
  • София
Здравейте,
И аз да питам какво ме очаква, че нещо ми настръхна косата като чета за това "спасяване на сезона".  Според това, което пише при резервацията аll inclusive започва с обяд при настаняване след 14 часа - има ли шанс наистина за обяд при тази организация или да подсигуря нещо по пътя за четата?
И как стои въпроса с паркирането - ние сме в Боряна от 25-ти, какви са ми вариантите за паркиране, че съм жена-шофьор и карам деца и възрастни родители и мъкнене на багаж, и шофиране са моя отговорност, вече се панирах преди да сме тръгнали...

Общи условия

Активация на акаунт