Лято в Албена 2020 г.! - 2

• 46 759
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Здравейте , има оферта за икономични стаи в Ралица супериор акваклуб. Ние сме били там три пъти, но никога не са ни предлагани такива . Някой бил ли е в същите и може ли да помоля за информация?
Благодаря!

# 226
  • София
Ние в момента сме в Ралица супериор.
Привет! Все още ли няма вечерно шоу и обедна игра? Как е положението с шезлонгите на големия басейн? Разредени ли са, запазват ли се? Аквапаркът как е откъм хора? Весело изкарване!
Вечерно шоу няма. От 20.00 до 20.30 има детска дискотека пред фоайето с рецепцията. През деня има няколко организирани игри, като вида и часовете на провеждане са написани на рецепцията. Шезлонгите са си както преди. Дори и да са подредени с някаква дистанция, хората ги разместват. На аквапарка вчера беше спокойно, но с всеки ден туристите се увеличават, а работят малко хотели и поне в Ралиците става голямо струпване. Навсякъде другаде в курорта е празно. Сутринта в ресторанта си беше блъсканица, опашки и липса на маси. Ако някой има притеснения относно вируса, Ралиците със сигурност не са неговото място.

# 227
  • София
А има ли изобщо хотели с вечерна анимация за възрастни? Няма логика в един от най- натоварените откъм туристи хотели да няма програма.

# 228
  • София
В събота вечер имаше певица пред Ралица (на една дървена сцена) и 3-4 масички пред сцената. Снощи същата певица пееше на сцената на Парадайс блу. Друго не сме видели, не е и обявено някъде нещо. Търговската улица беше доста пуста. От тази седмица работят всички детските забавления и около тях има някое и друго семейство с деца. Крайбрежната уличка беше тъмна и пуста и там нищо не работеше.

# 229
  • Варна
Здравейте , има оферта за икономични стаи в Ралица супериор акваклуб. Ние сме били там три пъти, но никога не са ни предлагани такива . Някой бил ли е в същите и може ли да помоля за информация?
Благодаря!

Ами ние все там ходим. Сектор К. Сградата,  която се намира от лявата страна на рецепция. Не е зле. Чисто е. На нас ни допада, само спим там. Минала седмица бяхме. Наистина хотела е пълен.  В ресторанта е навалица. На аква парка беше доста спокойно. Но не ни хареса, че зелената пързалка,  коиято е с килимчета не работи. Моите деца обожават Аквапарк, а аз харесвам храната в хотела и вместо да идем само на аква парка, аз буквам няколко нощувки. Ние живеем на близо и на плаж ходи без нощувка. Там сега има вълнение и е червено знамето. Но пускат да се влиза и е голяма забава за децата във вълните.

# 230
Подкрепям за сектор К - заслужава си.
Няма логика за анимацията, да. За Ралица има вариант да се ползва амфитеатъра на Вита парк, за да не са на закрито представленията. По долните хотели не знам как е.

# 231
E не, отказвам се от Албена аз. Курорта полупразен, пък на сайта цена под 2000лв. за седмица не видях. И да се буташ ол-инклузив дето може да се заразиш, и за тия пари да пиеш долнопробен български алкохол, от сорта на "Ахелой", дето никъде в България не се продава по магазините, защото и клошарите не биха си го купили - сигурно струва 2 кинта бутилката. Ми мерси. Анулирах си ходенето в Гърция, щото се оляха вече, и PCR на английски, и опашки на границата, и си викам - в Албена ще ходим, ама като видях за кво става дума, много благодаря.
Иначе приятна почивка на всички!

# 232
Има цени под 2000 лв, гледам няколко хотела с прилични цени,
 но зависи какви са ти очакванията.
Ние алкохол не пием и ми е все едно какъв алкохол предлагат. Храната е добра, а да се заразиш можеш навсякъде. Дали в Гърция или на Албена, няма разлика. Ако те е страх от зараза, стой си вкъщи.

# 233
Има разлика, защото в Гърция не се буташ олинклузив с тълпа хора и нивото на зараза е много по-ниско от България, но не е в това въпроса, тъй като темата не е за Гърция. А в това, че в разгара на пандемия цените на Албена са неадекватни, при положение, че курортът е почти празен. Мерси за съвета да си стоя в къщи, много обичам непоискани съвети от непознати по форуми;) Спестяват ми пари за консултанти Grinning

# 234
Ако не ти харесват цените на Албена, имаш избор, не ходи там. Тъкмо няма да има тълпи.
А съветът ми е добронамерен и спрямо предният ти коментар, ти избираш да мислиш, че е непоискан.

# 235
Всъщност, има доста прилични оферти в момента. А за август ще има още по-прилични, вероятно. А и си е далавера да си букнеш Нона и да пратят в Гергана или пък Орхидея и да те пратят в Ралиците.

# 236
  • София
Ако не ти харесват цените на Албена, имаш избор, не ходи там. Тъкмо няма да има тълпи.
А съветът ми е добронамерен и спрямо предният ти коментар, ти избираш да мислиш, че е непоискан.
Е, по тая логика се водят хотелиерите у нас, а после реват, че няма туристи. Прост народ, слаба държава.

# 237
Да, или пак да се повторя: никога не е късно да се изложиш в някоя тема Sunglasses

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 12:26 от blueeyes

# 238
Ако не ти харесват цените на Албена, имаш избор, не ходи там.

Изключително ценен съвет, много благодаря. Никога нямаше да се сетя сам. Дай си банковата сметка да ти платя хонорар за консултацията.

# 239
  • София
Не знам защо се предлагат повечето хотели, като няма да отворят този сезон. От детската площадка пред Магнолия

Общи условия

Активация на акаунт