Лято в Албена 2020 г.! - 2

• 46 698
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, верни ли са легендите за цените на шезлонг-чадър през този сезон-някой знае ли?

# 316
Ние попаднахме в задръстването.1 час ни отне последните 3 На плажа места нямаше..Имаше нахвърляни хавлии без хора и хора на първа и втора линия без гривни.Една камара пари сме дали а пък еднодневните туристи са заели местата.Единственните мерки за безопасност са преградите и маските на персонала.Посидата е в общ панер и всеки бърка.Персонала не стига и е мизерно.Не могат да смогнат да почистват масите.Анимацията е гола вода ,а ние държим на нея.Разхождахме се .Харесахме Калиакра.Изкарахме една дискотека на плажа там.Много съжалява че не запазих поне Калиакра Маре.Албена мен ме изгуби.Не стига че 2часа път повече от южното пък и толкова соц. Русалка имаш време да смениш хотела.Сигурна съм че няма да ти хареса.

# 317
  • В.Търново
Няма как да го сменим. С мен ще идва брат ми, заради малкия ми син-за компания, в отделна стая приятелка с нейния приятел и дъщеря й, които пък са резервирали през Ник Травел, а ние през Съни Турс и става много сложно. А и кой друг хотел да изберем като искаме да сме на пясъка. Друг вариант няма. Калиакрата пък е по-скъп. Марето го знам, зад алеята е и има кофти изглед към морето. Остава Гергана, но и той е по-скъп и най-отдакечения хотел, директно отпада. С това се изчерпа. Мура знам, че е по-зле от Боряна. Друг на пясъка работещ хотел няма.

# 318
Ами дано се подобрят нещата до тогава.Ние ще изкараме.Намерихме си забавление на плажа на Калиакра вечер.Дано утре няма много приходящи и има места.

# 319
Не всички хотели в Албена са ол инклузив, има и хора без гривни. Няма почиващи руснаци, на тях им е забранено да напускат държавата.

# 320
По правилно е да се каже, че не всички са на АИ , тази година повечето предлагат от OB до UAI

# 321
Новини от плажа.Днес е супер спокойно.Половината шезлонги са празни.На свободната зона няма никой.И места за паркиране има.

# 322
Ясно е,  навалицата е събота и неделя . И предишните лета е имало осезаем наплив от еднодневни туристи, но тогава те ползваха предимно свободната зона, а и паркирането беше кой където свари.

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 18:12 от Пролетно цвете

# 323
  • София
От "Албена" АД сменят тактиката и вече предлагат безплатни шезлонги в свободната зона в дните петък - неделя, ако гостите си носят собствен чадър:
https://albena.bg/bg/novini-i-statii/bezplatni-shezlongi-v-alben … 8XxX2wPP4yLnHjeQM

# 324
Само дето аз го разбирам, че отварят още 1000 места, а не че няма да пускат външни на шезлонгите на хотелите.
Съжалявам, но не виждам защо да им давам 2 хил лв за престой на хотел  и да се блъскаме с еднодневните туристи.
Предни години външните нямаха право на чадъри и шезлонги, предназначени за почиващите. В свободните зони разпъваш хавлиите и чадъра и толкова.

# 325
Един малко обадеждаващ пост.Днес е супер спокойно.В хотела много се опразни.Няма навалица в ресторанта.Чух спасителя да казва че се е наложило да пренасочат хора в Калиакра и Гергана за да няма струпване.Хубаво е че се реагира.Сега отиваме на анимация в Калиакра.

# 326
"Също така за да не се чудите къде да паркирате автомобила, ви напомняме, че паркинг автогара е с капацитет от 800 паркоместа, а цената там е само 5 лв. на ден на автомобил. От там можете да вземете напълно безплатно електрически автобус до плажа."

Ще вземеш електрически автобус чушки. Миналата година беше невъзможно да се качиш на шатъл, бяха винаги претъпкани. Ще трамбоваш пеш от автогарата до плажа по слънцето и после обратно, а разстоянието е над километър.

Толкоз много лъжи, както на сайта на Албена, и в най-жълтия вестник не съм чел. То четеш ли им сайта, излиза, че и Маями ряпа да яде. Посмали Манго.

# 327
  • София
"Също така за да не се чудите къде да паркирате автомобила, ви напомняме, че паркинг автогара е с капацитет от 800 паркоместа, а цената там е само 5 лв. на ден на автомобил. От там можете да вземете напълно безплатно електрически автобус до плажа."

Ще вземеш електрически автобус чушки. Миналата година беше невъзможно да се качиш на шатъл, бяха винаги претъпкани. Ще трамбоваш пеш от автогарата до плажа по слънцето и после обратно, а разстоянието е над километър.
Мецане, 1 километър нееееее е чак толкова много Simple Smile
а тая година работят 10-15 хотела от общо 43, и ти при незапълнен капацитет, парковите хотели почти не работят, така че - споко, места ще има в шатълите!

# 328
Като си изморен от плажа и примерно с две деца мъкнеш на гръб чадър и 1000 кофички, пояси и други детски атрибути и не си на 20 или 30 години, един километър под палещото слънце не е от най- привлекателните преживявания. Хотелите колко са пълни не се отразява на огромния брой еднодневни посетители уикендите, които пълнят шатълите Grinning

# 329
  • София
Като си изморен от плажа и примерно с две деца мъкнеш на гръб чадър и 1000 кофички, пояси и други детски атрибути и не си на 20 или 30 години, един километър под палещото слънце не е от най- привлекателните преживявания. Хотелите колко са пълни не се отразява на огромния брой еднодневни посетители уикендите, които пълнят шатълите Grinning
Чакай сега, ти ако дойдеш с колата за 1 (един) ден, без преспиване, в Албена, ами няма да мъкнеш тия хиляди багажи, кофички и мофички. Те децата, само от шума на морето и ще са не седмото небе, поне 2 дни няма да имат нужда от кофички. Казвам ти го като баща на две деца, с много кофички, надуваеми чудесии (още повече), и по тая причина запазващ все там някъде директно на брега, нали Grinning

Общи условия

Активация на акаунт