Лято в Албена 2020 г.! - 2

• 46 668
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Не вярвам, че Калиакра е затворен (кой Калиакра - маре или бийч?).
Най-вероятно за час са затворили кухнята да я дезинфекцират. В крайна сметка човекът надали е бил по коридорите и стаите на хотела, по плажа.

# 361
Хотел Калиакра е отворен и работи нормално. Не пишете глупости. Лично вчера бях там служебно.

# 362
  • София
Взимам пуканките и ще следя. Явно някои хора са във филма и няма мърдане.

# 363
  • София
Взимам пуканките и ще следя. Явно някои хора са във филма и няма мърдане.
Според мен, конкуренцията е решила да тровка, че Албена до момента се справят добре и са най-пълният курорт у нас.

# 364
  • София
И защо да спекулирам според вас? Пет пари не давам за мнението ви.  И, да нощувал е и се хранил там. Добрич и Албена са едно и също лятото. То е ясно, че от София, вирусът ще се премести по морето. На Албена, обаче е най-претъпкано от всички куроети, защото всички резервации са съсредочени в 1/3 от хотелите. Ние ще сме в Сенди бийч. И знам, че до 15 август хотелът е пълен на 100%. И да, не се страхувам от вируса, но не ми е и безразлично. И не ми се иска насила да се тъпча там, но вече е твърде късно за промени.
Как разбра, че вирусът от София ще дойде по морето????

# 365
  • Русе
Хотел Добруджа отворен ли е в момента?

# 366
  • Северо=Западналия край
А аз да питам Лагуна Гардън в момента работи ли или ще отвори както пише в сайта на 26 юли?
Чудя се дали ще можем да се настаним към 11часа, но ако пък неделя му е първи работен ден, сигурно ще има много хора за настаняване.

# 367
  • София
А аз да питам Лагуна Гардън в момента работи ли или ще отвори както пише в сайта на 26 юли?
Чудя се дали ще можем да се настаним към 11часа, но ако пък неделя му е първи работен ден, сигурно ще има много хора за настаняване.
Добре де, след като на сайта пише, че ще отвори вдругиден, защо смятате, че работи в момента? Какво ви кара да мислите, че в сайта се автопрецакват, обявявайки по-късна дата на отваряне.
Това, което аз знам е, че след като в сайта на Албена пише 26 юли, няма и ден по-рано да отвори, освен за подготвителни дейности, които не са никак малко.

# 368
  • Русе
Добре де, след като на сайта пише, че ще отвори вдругиден, защо смятате, че работи в момента? Какво ви кара да мислите, че в сайта се автопрецакват, обявявайки по-късна дата на отваряне.
Това, което аз знам е, че след като в сайта на Албена пише 26 юли, няма и ден по-рано да отвори, освен за подготвителни дейности, които не са никак малко.
Ми то на сайте пише, че Арабела отваря на 25 юли, а в офиса на Албена миналата седмица ми заявиха, че този сезон хотела няма да отваря. Сега отивам пак до офиса ще пиша по-късно актуална информация.

# 369
  • Северо=Западналия край
Ronald, питам за Лагуна Гардън, защото ме притеснява каква ще е организацията като ще е евентуално първи работен ден на хотела. Конкретно ме интересуваше дали ще има достатъчно туристи за ол инклузив или ще е на сет меню, дали ще има струпване на хора за регистрация на рецепцията.....
То и Оазис по данни на Албена щеше да отвори на 15 юли, ама не отвори.....
Какво лошо има, че попитах? Нищо не пречи ако някой минава покрай хотела и погледне дали работи.

# 370
  • София
А, не, нищо лошо няма да се пита, но аз все си мислех, че на сайта им е най-достоверна информацията.
По принцип, тая година бяха казали, че ще отварят няколко хотела само, сега гледам списъкът се е по-разширил. но винаги може да се резер вира за всеки един хотел, а впоследствие да те пренасочат.
Иначе, ние пристигахме точно 1 ден след като бяха отворили Гергана, буквално на другия ден. Малко туристи бяха (после се увеличиха), но имаше ол инклузив (макар и по-беден, после стана по-добре) и така.

# 371
Арабела не работи.Лагуна гардън не съм разбрала кой е,по всяка вероятност не е отворен иначе щях да видя.

# 372
  • Русе
Такаааа, явно този сезон решенията в комплекса се вземат в движение според ситуацията. Арабела отваря на 25 юли и до 15 август всичко е резервино/ предимно румънци/, но естествено не ни върнаха. Направих резервация за  две стаи/ каквито няма свободни/ и до седмица ще чакам да ни преносочат като вариантите са два: Лагуна бийч или Калиакра маре, като цената на на човек излезе 76,50 лева. Офертата на сайта за Нона вече не е актуална понеже хотела няма да отвори. От трите Лагуни средната няма да отвори. От 15 август ще има оферта за Малибу която ще е около 96,00 лева.

# 373
Откъде резервира, че цената е излязла 76.50? Много ниска ми се вижда.

# 374
Имам приятели с резервация за Арабела и Малибу идната седмица. Би трябвало да работят. Относно коя Калиакра, не мога да кажа. И няма да разпитвам, защото наистина се намират в ужас в момента. И да, няма откъде да знаят къде точно са се заразили на 100%. Просто предполага, че от  Албена го е хванал. Пазете се! 5 години летуваме в Албена. Всяка година хващаме вирус някакъв, защото е в пик сезона. И от море на Созопол дъщеря ми влезна в болница с тежък Ротавирус, когато беше на 3 г. Затова казвам да се пазите, но някои хора разбират нещата по изключително тесногръд начин.

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 14:29 от неви86

Общи условия

Активация на акаунт