Стил на обличане според възрастта

• 43 807
  • 938
  •   1
Отговори
# 495
Изчетох цялата тема и се нагледах на абсурдни снимки.
Работата не е в късите панталони, минижупите и кроп топчетата с паднали рамене.
Не е и толкова в килограмите.
На 20 нямаш стил, обличаш каквото е модно, пък дали ти отива, дали акцентира хубавите ти дадености и прикрива нехубавите - не можеш да прецениш, важното е да си в тренда.
На 40 вече трябва малко от малко да отбираш с кое ти самата изглеждаш добре, а не дали е модно.
Поствате снимки на 50годишни жени, обули къси панталонки на плажа и се карате откъде-накъде някой ще им прави забележка, ама ха. Ами оттук-нататък.
Има кройки, дължини и материи за всяко тяло. За къси гащи например не стига да имаш слаб крак до сливиците, трябва да имаш и талия. Иначе си като ръбато кубче от учебник по стереометрия. Еми не е секси, нито е красиво.

А друго ми е интересно. Като не му пука на някого, че не му одобрявали визията, защо изобщо си отваря устата, че даже и се кара на критикарите. Нали уж... не му пука? Или всъщност адски силно се вълнува от хорското мнение, ама очаква аплаузи, пък реално изглежда само за насмешка и губи почва под краката си? Щото, да си го кажем директно, страшно много жени се обличат с идеята, че изглеждат като млади сърнета, а всъщност са с габарити някъде между глиган и слон.

Аз се заглеждам в облеклото на другите. Не виждам лошо. То не може само от витрини и корици да си избираш/отхвърляш дрехите.

# 496
Искате ли да видите и още една чужда гледна точка какво не трябва да си позволяват жените над 40 през лятото. Интересното е, че жената дава своето мнение с какво да се замени "модерната" вещ и да останем стилни и адекватно изглеждащи Simple Smile

PS Разбира се, това си е само нейна гледна точка и не призовавам никой да се съгласява. Но е интересно да се види.

# 497
  • Нидерландия
#Agent Аз отдавна следя Heather, много ме кефи мацката, случайно да имаш идея на колко години е? Иначе е много стилна и секси. Само миглите и са много дълги, но според мен (преди да ме пометете из форума 😁)  Всъщност смятам че колкото по остарява една жена, толкова по "естествена" визия във макияж трябва да гони.

# 498
По-назад някой беше показал рокли за 30+,40+, 50+ и т.н. Бяха много грозни.

# 499
... но според мен (преди да ме пометете из форума 😁)  Всъщност смятам че колкото по остарява една жена, толкова по "естествена" визия във макияж трябва да гони.
Абсолютно съм съгласна с теб за "все по-естествената визия", Madelief! Гримът и е "слабото" място в моите очи Simple Smile Но тя е от Тексас, там са по-драматични!

Май, че е на 46 или 47 год, в едно от видеата си споменаваше, но аз обикновено слушам с половин ухо докато работя и не мога да се сетя къде точно.

https://soheather.com/dallas-fashion-blogger/
I’m 5’4. I wear a size 0-2 , XS, 25 in jeans, and 7 1/2 in shoes

Още една дама, но тази е от ЮК, по-скоро около 50-така, но дава много вдъхновяващи, класически, но през призмата на модерните трендове съчетания.

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 02:58 от Agent Provocateur

# 500
Искате ли да видите и още една чужда гледна точка какво не трябва да си позволяват жените над 40 през лятото.

PS Разбира се, това си е само нейна гледна точка и не призовавам никой да се съгласява. Но е интересно да се види.

Свят голям, хора всякакви, модата е шарена,;) Хубаво е да се види , но аз лично с това което тя предлага няма шанс да се барна и не не ми харесва стайлинга Й.
---------------------------------------------------------------

Дизайнерката на сериала Секса и града....! Wink
изяжте я ...пука ли ѝ?! амиии не

# 501
  • София
Вчера бях така на мол. Всички казаха, че ми стои много добре. Сложих едни панталонки отдолу, да не стане изненада.

# 502
pinko, изобщо не е задължително да ѝ пука, още повече да я "яде" някой. Нали все това подчертаваме, че всеки има право да се облича, както си иска. Но темата е за стил все пак....пък да си стилен е да умееш да се облечеш така, че да си в унисон с природните си дадености и модата. Като модата, ясно е, временна е, идва и си отива, може и игнор да ѝ дадеш. Ама от природните дадености не можеш да избягаш.

# 503
Искате ли да видите и още една чужда гледна точка какво не трябва да си позволяват жените над 40 през лятото.

Свят голям, хора всякакви, модата е шарена,;) Хубаво е да се види , но аз лично с това което тя предлага няма шанс да се барна и не не ми харесва стайлинга Й.

Какво да и пука на бабата? Да не би случайно да живее в Карнобат и да работи в местната свинеферма Simple Smile.
С нейния социален статус и пари и аз мога да ходя като богата бездомница.

# 504
  • София
И аз съм си взела подобно халатче от сатен. Гледам, че са тренди онлайн. Обаче в София не ми стиска да го облека все още.

# 505
Ако не ти стиска, значи не е твоята дреха. Това че нещо е “модно” не винаги значи че ще ни ходи.

# 506
Понякога не ми стиска ,обаче като сложа дрехата един -два пъти и се пречупвам,свиквам с нея и я нося с кеф 😀 после чак се чудя на себе си как съм била такава консерва 😐

# 507
Стана ми интересна тая  Patricia Field, явно си е екстравагантна дамата. 1942 г. е родена, но е запазила добра фигура през годините. Любопитни снимки има, доста са. На моменти попресолява манджата.
Скрит текст:

Rockstar, ако халатчето ти отива и го съчетаеш подходящо, какво ти пречи?

# 508
To, вземе ли да ми стиска, хич не са на добре нещата. Не обичам да ми стиска.
Междудругото онзи ден установих, че кофти крака е трудно да се скрият дори и с дълъг крачол, щом е прилепнал. И примерът беше с доооста млада дама. Просто, имаш ли достатъчно луфт, където не трябва и достатъчно целулит ( където никога не трябва), те си личат и през плата. Честно казано, се замислих, при едно такова положение, сигурно би ми паднало съвсем пердето и наистина не бих се съобразявала кой какво ще каже. Освен ако нямам волята да бъхтам като кон поне да отстраня целулита.

# 509

E, за какво да я ям!?!? За това, че нейният стил е различен от моя!?!? И какво от това - нека да е шарено и различно и всяка от нас да се чувства добре в дрехите, които си е избрала!
Абсурд е аз да облека така, виж, червилото и ми е по вкуса, бих проверила кое е Simple Smile

PS Горещо се надявам, че всяка жена, доживяла до 40+ е помъдряла дотолкова, че да не се впечатлява от това, че някоя друга имала стил и вкус различен от нейния! Grinning

PS O, дамата била и лесбийка Simple Smile И за това няма да я изям, не е моя работа Grinning
https://www.harpersbazaar.com/culture/film-tv/videos/a3556/patri … -york-city-style/

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 03:12 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт