Стил на обличане според възрастта

• 43 811
  • 938
  •   1
Отговори
# 480
Аз мисля, че ми отива къса коса. Най-добрата ми приятелка, която е на 54 вече е от години с около 1 см коса и и стои супер.

Абе хората са толкова различни, че няма единно решение. Аз в момента съм абсолютна жертва на КОВИДа. Боядисах се сама и съм като кръстоска на хиена и лисица. Няма такова рижо и такива петна. Отгоре на всичко я и изгорих, та поне още месец трябва да изчакам, за да я пребоядисам.

Смешното е, че ме харесват някои хора и даже са ме питали къде съм ходила на фризьор.

# 481
  • София
Замажи положението с балсам оцветител.
Моята коса е супер, много хора са я хвалили, обаче ме хващат лудите да я поддържам и сега съм на каре.

# 482
Няма да помогне оцветителят. Имам почти черна коса, а боядисаното е рижо Simple Smile. Трябва си професионална намеса и сега преговарям с мъжът да гледа бебето куче за три часа, за да се докарам в приличен вид.

# 483
Моята коса не е гъста и само на каре до раменете се одобрявам. Ако имах хубава гъста коса, щях да я пускам и по-дълга. Винаги съм завиждала на жените с красива гъста къдрава коса.

# 484
Завиждай ти. Като стана сутрин и стърчи на всякъде .......Днес имах интервю, а се събудих 30 минути преди да започне. Еми няма такъв ужас. Букл, къдрици, стърчаща четина.

Едвам се приведох в що годе приличен вид.

# 485
Относно късите панталони,аз ходя цяло лято с такива и не смятам в близките 20 години да ги заменям с нещо друго,независимо колко са неподходящи хахах,честно казано не съм си променяла начина на обличане от 16 годишна и тази тема като цяло ме свари неподготвена хахах ,даже не съм се замисляла ,че нещо може да е неподходящо вече 😂
Днес съм така в офиса 😜

# 486
No_frame bitch, не знам какъв е офисът, но като имаш фигура и крака за панталонки, не виждам що да не ги носиш. Съвсем добре е това, което се вижда на снимката, на мен ми харесва.

# 487
  • София
Панталонки с такава дължина не бих сложила в офиса дори да бях на 20 г. , на практика почти целите крака са голи. Да не говорим като седне човек.
Иначе ти стоят чудесно и сигурно са удобни. И колегите ти вероятно са доволни Simple Smile

# 488
Mного са удобни,за мен това е най-важното Simple Smile даже покрай тази тема си давам сметка  ,колко simple mind съм и това ме радва .Иначе не съм манекенка,в никакъв случай ,да не си помислите ,че ходя така щото съм Ел Макферсън Simple Smile

# 489
  • Нидерландия
Чудесно изглеждаш,  но тази пудовка на заден план означава неформална обстановка Аз работя с клиенти и е абсурдно да сложа такива панталонки. Бих ги сложила на почивка на морето примерно, дори да съм 40+🙂

# 490
И аз така ходя цяло лято, но не и на работа. Няма как да си го позволя. Хубаво е, че ти си в неформална обстановка.

# 491
На нас ни е забранено да ходим в офиса с къси панталони, дори да са до коляното. Поли и рокли може, но с дължина до коляното, или под него. Деколтета и голи гърбове също не са разрешени. Имам няколко чифта страхотни къси панталони, които са с нормална дължина и не са впити, а свободни, с ръб, но не мога да си позволя да отида с тях на работа и вече не съм ги обувала две години, понеже съм на работа 5 - 6 дни в седмицата.

# 492
Понеже, днес нямам много задачи в офиса, реших да се включа и в тази тема. Simple Smile

Според мен стилът се изгражда постепенно и е важно самият ти, как се чувстваш в дадена дреха. Мнението на другите не е от значение, ако се чувстваш комфортно и себе си. На 37 години съм(според мои приятели не ми личат, все още ) и се обличам така както ми харесва.  В офиса нямаме установен dress code. Нося предимно дънки slim и високи токчета, топ със сака или кожено яке, подходящо за сезона. Скоро си позволих да облека къса пола - бях на следобедна среща с приятеля си и не съжалявам за този избор. Чувствах се добре в кожата си. Той самият ме насърчава да обличам повече рокли и поли.  Лошото при мен е, че рядко го правя, ходя основно с дънки. Просто така се чувствам най- удобно. 😊  За мен е важно стилът да е съобразен с личният вкус, dress code ( ако се налага такъв) и фигурата. Оттам нататък има толкова богат избор от модни тенденции и визии от блогъри и дизайнери, че всяка дама, би могла да се възползв от техните идеи, независимо от възрастта.
П. П. Къси панталони нося само, когато съм на почивка или разходка из квартала.
No_frame bitch, на теб ти стоят страхотно! Имаш уникална фигура! Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 16:47 от Анонимен

# 493
Относно късите панталони,аз ходя цяло лято с такива и не смятам в близките 20 години да ги заменям с нещо друго,независимо колко са неподходящи хахах,честно казано не съм си променяла начина на обличане от 16 годишна и тази тема като цяло ме свари неподготвена хахах ,даже не съм се замисляла ,че нещо може да е неподходящо вече 😂
Днес съм така в офиса 😜

Много хубави панталони и чудесно ви стоят Simple Smile Мога ли да попитам от къде са? Според мен щом нямате дрес код или “униформа”, това облекло си е съвсем хубаво за офиса Simple Smile Аз съм от 3 години в хоум офис и работя по пижама или по домашни дрехи.

Изчетох цялата тема с интерес и споделям мненията, че панталонки тип “половината задник навън” не са подходящи за ничия възраст. Не харесвам и дълбоки деколтета показващи цепката на гърдите, особено при по-едър бюст, но това си е лично мое предпочитание. Аз съм на 29, скоро на 30, майка ми е на 55 и изглежда супер младежки за възрастта си заради стила си на обличане - рокли, поли (до над коляното или коляното), дънки, панталони, блузки. Абе винаги модерна. Не ѝ дават годините. Нейна братовчедка с 10 години по-млада, от дълги години се носи с широки дълги поли и блузи, баш “бабешки”, и изглежда доста по-възрастна. вярно че е по-пълна, ама вече има и такива хубави модерни дрехи за макси жени. Та, тоалетите на въпросната братовчедка наистина мнохо я състаряват.

Вашата тема ме хвърли в дълбок размисъл за дължината на косата ми, която от 2-3 години отгледах най-накрая до кръста и сега се притесних дали е ок, че след седмица ставам на 30 🤭

# 494
Да,определено имам приятелка на която майка и изглежда по млада от нея ,заради начина по който се облича,иначе и двете са красиви жени....
Панталонките са от Лидъл от минали години ,другите са ми от HM с висока талия и колан със завързване  на кръста или милитъри каки  с джобове,абе с 4-5 чифта цяло лято изкарвам....

Общи условия

Активация на акаунт