Стил на обличане според възрастта

• 43 805
  • 938
  •   1
Отговори
# 510
Свят голям, хора всякакви, модата е шарена,;) Хубаво е да се види , но аз лично с това което тя предлага няма шанс да се барна и не не ми харесва стайлинга Й.
---------------------------------------------------------------

Едно време като бях малка (аз съм 80) и ходих с баба ми на село у шопско имахме една съседка на нейната възраст -65-70г ,която заклевам се изглеждаше ТОЧНО ТАКА и така се обличаше( от втората употреба) само,че беше с къса червена коса,копаеше и поливаше доматите по бански,вечер пушеше цигари с ракийка и гледаше трима внука цяло лято Heart Exl Тази жена остана завинаги в мислите ми като пример за позитивизъм и там каквото е обратното на депресия.

# 511
Свят голям, хора всякакви, модата е шарена,;) Хубаво е да се види , но аз лично с това което тя предлага няма шанс да се барна и не не ми харесва стайлинга Й.
---------------------------------------------------------------

Едно време като бях малка (аз съм 80) и ходих с баба ми на село у шопско имахме една съседка на нейната възраст -65-70г ,която заклевам се изглеждаше ТОЧНО ТАКА и така се обличаше( от втората употреба) само,че беше с къса червена коса,копаеше и поливаше доматите по бански,вечер пушеше цигари с ракийка и гледаше трима внука цяло лято Heart Exl Тази жена остана завинаги в мислите ми като пример за позитивизъм и там каквото е обратното на депресия.

Ха ха ха, извинявай, но "аз съм 80", звучи подвеждащо Simple Smile.

# 512
Отклоних си просто погледа от тази дама, много ми дойде.

# 513
Хах,на мен тази дизайнерка както се е решила цветово, много ми напомня за едната от онези шопските баби от Фермата.
Само дето онази е в народна носия.

# 514
Обичам такива цветни смели дами. Моята любимка:

# 515
Такива цветни дами са доста далеч от българската действителност.

# 516
  • Варна

Доктор Денкова, да кажем след 10 години!

# 517

Доктор Денкова, да кажем след 10 години!
Ха-ха, добра асоциация!
Обаче я харесвам Денкова. И мъжа й също.

# 518
  • София /Абсурдистан
Такива цветни дами са доста далеч от българската действителност.
Абсолютно Simple Smile

# 519
Абе, намират се и тук такива Sunglasses
Че даже и още по-интересни.
Я влезте вие в ГТ, да видите стил, шарения и фантазЕ визии. Че даже и билетче ще ви дадат.
Българската жена даже е още по-удивителна в умението си да е различна с малко средства.
Е, сега на фона на изискано фотьойлче всичко изглежда някак по-изискано, но...имаме си и ние интересни, пъстри хора в нашата държавица.

# 520
Абе, намират се и тук такива Sunglasses
Че даже и още по-интересни.
Я влезте вие в ГТ, да видите стил, шарения и фантазЕ визии. Че даже и билетче ще ви дадат.
Българската жена даже е още по-удивителна в умението си да е различна с малко средства.
Е, сега на фона на изискано фотьойлче всичко изглежда някак по-изискано, но...имаме си и ние интересни, пъстри хора в нашата държавица.
Всичко пъстро и шарено което познавам в Бг е от онези след които се обръщаш, но не защото е хубаво а защото е нелепо. За да постигнеш такъв вид се иска вкус, който липсва на повечето хора, а не просто да облечеш каквото свариш.

# 521
Дами, а какво мислите за стилът на обличане на французойките?
Попаднаха ми интересни видео материали в you tube :
https://www.youtube.com/watch?v=HuVD_ChIm4I&feature=share
Лично аз обожавам, начинът по който комбинират цветовете, шаловете и шапките; тип каскет пък са ми особено любим аксесоар. Simple Smile

# 522
Прекалено са ми развлечени на мен.
Още повече, че въпреки упоритите ми опити, да нося шал, установих, че това не е моето нещо. Дразни ме, души ме, абе.. не е аксесоар за мен. Нося само в студените сезони, но пролетно време да си усуча шалче, фишу-мишу- не, мерси.
Ако ще съм неглиже със шалче или не- по-добре без.

# 523
Не споделям мнението, че  българката не се облича добре и не владее доста стилове.

# 524
Аз също zari65. Имам чувството, че част от заявяващите подобна позиция са в определена среда, която не им допада, но и не се опитват да надникнат извън нея. Или живеят с убеждението, че само ако някой се е облякъл на цената на средностатистическо  софийско жилище може да си позволи свобода на себеизразяване, без да го обявят за клошар.
Малко българки, някои известни, повечето снимани по улицита на София
Скрит текст:

- Ако беше на корица на списание, би могла да мине и за Вивиан Уестууд

Ами различни са и  хубави. И стилни, без да са скучновато - униформени.

Общи условия

Активация на акаунт