Стил на обличане според възрастта

• 43 757
  • 938
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Късите дънки не са непременно с една трета от г*за навън, нали го имаме предвид.
А за отбелязване щеше да бъде, ако "униформа лято 2020" не се среща масово на улицата през лято 2020, а не ако се среща. Wink

# 631
  • София
Vetrena, много хубава фигура и рокля.

# 632
  • Най-красивата страна
Хората в цял свят носят дънки.
Дали са скъпи,евтини,скъсани или не,дънките са нормално ежедневно облекло....
Дънки слим не са модерни в България много отдавна.
Разбира се това не пречи някои да ги носят

Да,не всички в България могат да си позволят скъпи дрехи.
 И в чужбина също .
Особено пък мигрантите.Не ходят облечени в коприна да чистят..

# 633
Не бързайте да плюете китайската стока, защото нали знаете, че цялата индустрия си изнесе производството в Китай. В този ред на мисли, модното парцалче с етикет на Супер-Дупер-Марков-Производител, най-вероятно е произведено точно в Китай.

И да съм по темата, над 40 съм, и в момента си вея с евтино китайско ветрило, което ми върши перфектна работа в жегата.

# 634
Vetrena, много хубава фигура и рокля.

Благодаря ти Blush

Темата много избяга встрани. Говорехме за подходящ стил за обличане според възрастта, преди и след 40 и т.н.
Хубава идея е, нека не я опорочаваме и да отиваме в крайности, а да коментираме по същество и да споделяме вижданията си.
Нито финансовото състояние определя вкуса, нито високите цени означават качество или естествени материи, нито пък марката е гаранция за стил...
И да, човек може да отиде да чисти и пак да е стилно облечен по пътя до там и обратно. И може да работи в (или дори да притежава) лъскав офис, да има пълни до горе златни кредитни карти и да е красноречив пример за безвкусица.

# 635
---
Цитат на: G.Savova
Това е валидно за Бг. В повечето случаи в чужбина си знаеш, че...
А пък как става така, западните марки като "Масимо Дути" да пращат специално в България стоките, които ще се сцепят, не знам, не знам.

Аз пък не го разбрах, че пращат в Бг специално дефектните стоки. Simple Smile

И съм съгласна за кофти качеството на предлаганата продукция, по скоро съотношението цена- качество. Не живея в Бг, но от Масимо Дути спрях да купувам  нещо, различно от кожени якета и колани.

# 636
Скрит текст:
Късите дънки не са непременно с една трета от г*за навън, нали го имаме предвид.
А за отбелязване щеше да бъде, ако "униформа лято 2020" не се среща масово на улицата през лято 2020, а не ако се среща. Wink
Предполагам идеята е, че именно защото се среща масово по улиците, се превръща в униформа.
Т.е., 90 от 100 жени са "в униформа".

Ако направят тази "униформа" задължителна, най-вероятно ще има протести по площадите заради задължителността...    Smiley  обаче сега нямат нищо против да са като от поточна линия.

# 637
  • Пловдив
Цитат
Предполагам идеята е, че именно защото се среща масово по улиците, се превръща в униформа.
Ами да, де, именно.

# 638
  • Най-красивата страна
Оригиналните дрехи са едно и също качество навсякъде.

Има обаче много китайски и турски ментета.
Търговците злоупотребяват.

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 16:35 от -veni-

# 639
Офисно съм  - ризка, панталон цигара и това торбе
Скрит текст:
Ризката ми е cacharel, панталона неизвестна марка от случайно магазинче.

# 640
Стилът, не се определя само и единствено от високата цена на дрехата, модата или марката. Много модни блогъри се обличат с масови брандове, които са достъпни за всеки.Имам приятелка, която почти няма възможност да си купува нови дрехи и по - често пазарува от магазините ВУ, но  винаги изглежда чудесно има си неин стил и ѝ се възхищавам.

# 641
  • София
Аз манията по марки съм си я изживяла още 2000 г в Марбея. Така че знам какво е горе, долу и по средата. И какво е марка и маркетинг, за който си плащаш.
Сега се опитвам да водя ИС профил за стил, обаче ме домързява да снимам аутфити всеки ден, да ги редактирам и качвам.

# 642
Абсолютно съм съгласна с това. Стилът е нещо, което или го имаш или не.

Аз лично нямам някакъв отличаващ ме стил и за това по скоро нося масови неща, но имам много колоритни приятелки с ярка индивидуалност.

# 643
Оооо момичета- прекрасни сте!😍😍😍
Темата мина на друго ниво!
Ето ми днес  офисният аутфит,после ще ходя на барбекю и ще си пусна лежерните парцалки 😂

И аз не залитам по марки,обличам се от ХМ и другите там молски вериги,най-луксозните са ми от Зара 😂 Лен и коприна не ми понасят изобщо, предимно съм на памук.Още ми се струва ,че съм млада за много елегантен стил,днес гледам една мацка под 40 беше с кремав панталон широк,елегантен топ ,обувки ,бижута -еми състарява ,не е за мен.
Нося всичко с кецове -всичко ,имам един чифт сандали,кубинки и равни велурени ботуши за зимни рокли ,5 чифта кецове
и  това е !
ЕДИТ:
аутфитът ми за басейнното парти 😎:

Последна редакция: ср, 12 авг 2020, 00:17 от No_frame bitch

# 644
Сега се опитвам да водя ИС профил за стил, обаче ме домързява да снимам аутфити всеки ден, да ги редактирам и качвам.

О, това звучи интересно. Може ли линк? На ЛС също става. Wink

Общи условия

Активация на акаунт