Стил на обличане според възрастта

• 43 751
  • 938
  •   1
Отговори
# 645
Оооо момичета- прекрасни сте!😍😍😍
Темата мина на друго ниво!

Много ми харесва аутфитът ти, No_frame bitch Blush Стилен, летен и лежерен. Изглежда, че работиш home office, което е супер. Аз къси панталонки мога да си позволя у дома, а навън - само през свободното време.
Цялостният стил много зависи не само от личния вкус, но и от работната среда и нейните изисквания.
Само не мога да се съглася за състаряващия ефект на елегантното облекло. Често виждам млади момичета в подобни на твоето описание дрехи и според мен изглеждат прекрасно, а младостта им още повече се подчертава от семплото, но изискано облекло. Младостта сияе даже в строг бизнес костюм Blush Според мен това, което състарява най-много, е силният грим.

# 646
Къси панталони+потник и офис са две несъвместими неща. Да много добре ви стоят, но не са за офис.
Иначе за протокола, от март  работя в къщи и съм по анцуг.

# 647
Българската рокля на нашата красавица Ветрена ме подсети за следната случка от миналото лято.

Скрила съм се от Августовската жега в Софийски мол и блея безцелно покрай веригите, които така и така са еднакви навсякъде и в един момент попадам на магазин за дамски дрехи "направено в България". Продавачката се оказа една супер мила и любезна жена и буквално час пробвах, въртях се пред огледалата, бъбрихме, донесе ми да пробвам модели, на които аз никога не бих погледнала като подходящи за мен, изобщо много приятно преживяване и на финала си избирам една много семпла, изчистена рокля и си я купувам. В интерес на истината ми не ми се видя никак евтина, но пък българско, различно и за капак прекрасно обслужване, защо пък не!

На следващия ден накипрена с новата рокля отивам на фризьор, където успяха да ме опръскат с боя. Толкова ме хвана яд, но се въздържах от коментар докато не чух: "Е, какво толкова, при вас дрехите са толкова евтини!" и тогава вече изсъсках "Роклята е българска, няма как да си я купя "при нас"!"

Вчера забърсах ужасно намалени японски дънки, на които никога не бих платила "нормалната" им цена. Отивам да ги пробвам и ще споделя дали качеството отговаря на цената. Моят опит в това отношение показва, че цената никога не е 100% гаранция.
Скрит текст:
Зеят отзад на кръста ми и не са любов от пръв поглед, но пък дънки 100% памук винаги са твърди в началото... ще помисля, но по вероятно е да ги върна.

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 21:52 от Agent Provocateur

# 648
Най-любимата ми офис рокля. Така бях вчера.

И една от последните ми покупки.
Момент, да изтрия главицата....
С това бях в петък.

Но по-скоро ще е за зимата, с плътен чорапогащник.

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 18:35 от Dez

# 649
Не мога да си позволя да ида на работа по къси панталони и потник, колкото и да са шик. Потник може евентуално ако отгоре имам сако, или жилетка. Иначе ни е забранено. Дънки, тениски, гуменки може, но къси панталони и потници, или къси рокли не разрешават. Затова с нетърпение си чакам отпуската, че да се нанося на къси панталони и потници.

# 650
Скрит текст:
Най-любимата ми офис рокля. Така бях вчера.

И една от последните ми покупки.
Момент, да изтрия главицата....
С това бях в петък.

Но по-скоро ще е за зимата, с плътен чорапогащник.
Прекрасна фигура и чудесни рокли, откъде такива попадения. Днес прерових магазини в нашия район и се ядосвам, че са тип плажни рокли Sad

Последна редакция: чт, 13 авг 2020, 16:03 от Не се сърди, човече

# 651
Sunrise, благодаря.
Първата рокля е от Debenham's, втората от Mango.

# 652
Не работя в хоум офис ,но не съм имала проблем с облеклото,дизайнер съм и дори когато имам срещи те са кежуъл или на терен  и със строго бизнес облекло ще съм по -скоро over dressed .Сега, ако работната среда  налага строг бизнес етикет  ,то тогава няма голямо значение ,дали си на 20 или 40години ,визията е доста рамкирана и това което е ,това е ! Нека да не ограничаваме темата до работно облекло,ще е много по интересно ако се обсъждат дрехи за купон,разходка,спорт и т.н
Дез-страхотни рокли ,останаха ми очите 😍😍😍

# 653
No_frame bitch,  изглеждаш чудесно. Наистина отдавна "офис стил" не означава само сив костюм в комбинация с "разумна риза", особено ако става въпрос за творческа професия. Реално подобна "униформа" приемам, че е обичайна за юридическа и банкова сфера основно. Може да има и други разбира се,  със строги изисквания към "работното облекло".
Deepgreen1, благодаря Simple Smile - все пак прилично за 40+ надявам се Simple Smile
Agent Provocateur моят положителен опит със случайни поръчки на дънки се оказа BLUE BIRD Jeans. Нямам информация какви са точно, може би някаква западаща скандинавска компания. Страницата им не е актуализирана от 2018 г. Попаднах на техни предложения по разни случайни страници. Страхотни прави модели 100% памук - забележитено стройна изглеждам с техните модели. Но сигурно вече минават в категорията ретро. Скоро не съм попадала на техни модели.

# 654
  • София
Ok, вкусове разни.
Покажи ни какво ти харесва на теб.
Ето малко летни рокли от мен:

Последна редакция: ср, 12 авг 2020, 21:12 от Rockstar

# 655
Аз като се замисля, май май нямам стил. Не страдам особено от това, надявам се и хората, с които общувам.
Но винаги приемам съвети и идеи. Може би затова и го нямам въпросния стил, защото все залитам встрани, като ми щукне. Може би единственото, което със сигурност е в моят хм...стил е да има цвят. Черното го отбягвам. Колкото и да вталява...колко пък да вталява?

# 656
  • София
Аз си признавам, че трудно нося цветове. Все черно, бяло, сиво, дънково.

# 657
Рокстар, не знам каква ти е кожата, но гледайки познатите си жени, тези, които са с по-матова кожа бягат от шаренийките и ярките цветове.
А аз, както ме определи една мила колежка, съм бозава. И имам нужда от цвят, за да не се изгубя в черното и за да не се слея с телесното и бялото. Дори и гримьор ме е съветвал да ескпериментирам с цветовете. Сега, доколко успявам, е съвсем отделен въпрос.

# 658
Не знам дали имам стил, но не яхвам " модната вълна"! Обожавам ризи, имам към 100 сигурно и си ги нося Wink Сега за разходка с детето ги комбинирам с къси дънкови панталони и поли. В офиса съм с рокли или панталон/ дънки пак с риза. Тениски рядко, но имам и любими такива Simple Smile  За утре съм приготвила   това 

# 659
  • София
Аз показаните рокли едва ли бих облякла. Адски безформени са. Може би бих отишла до плажа с нещо подобно.

Харесвам дънки със сако и стилето, но аз такива обувки не мога да нося, въпреки че имам желание.

Общи условия

Активация на акаунт