Стил на обличане според възрастта

• 43 767
  • 938
  •   1
Отговори
# 660
  • София
С матова кожа съм.
С възрастта ми се появи коремче, обаче имам хубави крака. Така че затова си избирам такива рокли.

# 661
Alba rosa права си, аз също подозирам, че личната ми любов към повече цвят в облеклото се дължи на бледо - русолявият ми (бежаво - бозав)  цветотип Simple Smile. Като недостатък в стайлинга си отчитам, че ми е много трудно да си сменям чантите. Непрекъснато влача доста неща и при смяна вечно нещо съм забравила. В резултат си нарочвам някоя неутрална чанта среден размер и си я ползвам непрекъснато.
Не нося високи обувки, може би защото съм си висока и ми е неприятно да стърча допълнително над средното ниво, а и от известно време имам здравословни проблеми, които високи обувки допълнително биха усложнили.
От днес: рокля  деним (Rockstar Simple Smile)в комбинация с оранжеви обувки и каскет в оранжево, жълто и тъмно синьо.

Последна редакция: чт, 13 авг 2020, 12:22 от pep_si

# 662
  • София
А, аксесоари с цвят обичам! Трябва и една ярка чанта да сложиш. Ще видиш как стои на повече аутфити, отколкото си предполагала.

# 663
Ok, вкусове разни.
Покажи ни какво ти харесва на теб.
Ето малко летни рокли от мен:

Въпроса е не какво ни харесва, защото нали се сещаш че Пенка на село може да харесва Шанел, ама какво носи е друг въпрос. На картинки е много лесно, защото някой се е сетил да комбинира някакви дрехи, но ти самата дали ще ги комбинираш по същия начин?
Колкото за снимките ти ... без да се засягаш но са безлични. Просто еднообразно и не запомнящо се. Единственото което запомних са шапките, нищо друго не прави впечатление.

Последна редакция: ср, 12 авг 2020, 22:58 от G.Savova

# 664
  • София
Пуснах снимки, да покажа моя стил. С надеждата да покажете вашия. Но снимки не виждам, само критики.

# 665
Аз съм класически стил. Това което ме притеснява в моя стил е че нося рокли само лятото, а през другите сезони предимно панталони, ризи, пуловери и понякога ми се струва че е прекалено мъжки стил. Още не са ме мислили за лесбийка но никога не се знае хахаха.

Последна редакция: чт, 13 авг 2020, 06:38 от G.Savova

# 666
Аз показаните рокли едва ли бих облякла. Адски безформени са. Може би бих отишла до плажа с нещо подобно.

Харесвам дънки със сако и стилето, но аз такива обувки не мога да нося, въпреки че имам желание.

То щото имаш нужда Simple Smile. С твоя ръст и аз не бих носила.

# 667
Проблемът на моят стил на обличане е, че дори през лятото не нося рокли. Чувствам се най- удобно с панталон или дънки и това е. Като се наложи да обличам рокля и не  знам какво да избера. Пробвам с часове и накрая пак си купувам сако или дънки. Sad В гардероба си имам точно 3 рокли, две от които са за контейнера вече.

# 668
  • София
Аз в последните години купувам повече рокли. Преди и аз се носех с дънки и панталони.

# 669
  • Най-красивата страна
Рокли нося през лятото.Памук или коприна.
Предимно дълги.
Къси-за плаж.
Имам много кльощави крака и не държа да ги показвам.
През останалите сезони рокли нося само при официални случаи.
Поли,панталони нося през всички сезони.Памук,лен,коприна.
Панталоните ми обаче са все едноцветни.
Ризи обичам,но никога не ги комбинирам с къси панталони.
Пуловери-от мерино и кашмир.Или ангора.Фини са ,а много топлят.
Имам алергична кожа и не нося дрехи от изкуствени материи.
Ризи,тениски,блузи-памук.
Тениски-за вкъщи,когато сме на поход в гората,на пикник,на детската площадка,когато спортувам...
През зимата-ако е студено нося най-вече вълнени панталони.
Дънките са ежедневно облекло ,но не топлят,а аз съм зиморничава.
 Предпочитам изчистен,прав модел.
И да не са разкъсани.
Не нося слим,защото подчертават кльощавите ми крака.
През зимата дънките съчетавам с яке-дълго до средата на бедрото.
Не харесвам якенца стигащи до кръста.
 Панталоните съчетавам с палто.Задължително вълна,кашмир...
Клинове не нося изобщо.Гащеризони също.
Пролет и есен нося сака .Или шлифер.
Харесвам шалове и шапки.
Обувки и чанти са ми слабост.
Естествена кожа и едноцветни.Обувките със среден ток.
Имам само една голяма шарена чанта,но тя е за плаж -в два цвята е и я нося с едноцветна рокля.
Останалите ми чанти са в черно,бяло,тъмно синьо,бордо,коняк,бежово.
Имам и две кожени раници-много са удобни ,когато съм с детето в парка или сме на планина.
Анцузи и маратонки-когато спортуваме в парка,когато се занимавам с цветята в градината ,в гората също..

Не нося пеньоари.
И нощници не нося,само пижами.

Последна редакция: чт, 13 авг 2020, 10:17 от -veni-

# 670

В тази снимка е събран моят любим стил  на обличане като цяло.
Обувките ми  са stiletto с отворена пета; сменям ги с кецове или сандали, ( просто не мога да нося затворени класически обувки на ток кракът ми се вади при ходене).
Цветовете които фигурират в гардероба ми са предимно- черно, бяло, сиво, тъмно синьо и червено. Имам нужда от повече цвят и рокли. Това е. Simple Smile

# 671
  • София
Аз вечер си въртя Пинтерест за идеи за другия ден. Ето малко пролет-лято с дънки и панталони:

Последна редакция: чт, 13 авг 2020, 16:02 от Не се сърди, човече

# 672
  • София
Мир!
Вижте какво намерих в Инста - баш по темата над 40.

# 673
В момента с тоя корем стила ми е каквото ми стане.Satisfied
Общо взето карам с 2 рокли и 2 панталона, които за да закопчеят слагам ластичка Smile

Последна редакция: чт, 13 авг 2020, 16:16 от G.Savova

# 674
  • София
Много ми харесва идеята да постваме реални снимки вместо вдъхновение от Пинтерест, но предвид настроението в темата май няма да се осъществи. Да си споделя все пак днешната офис премяна - на зиморничава жена, която настива лесно от климатик Rolling Eyes
Скрит текст:

В Youtube следвам тази британка. Прави кратки, стегнати клипчета и предлага много изчистени и класически комбинации.

G.Savova, последната рокля е красива и мисля, че съм я виждала и друг път във форума Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт