Стил на обличане според възрастта

• 43 758
  • 938
  •   1
Отговори
# 675
Възможно е, по едно време бяха популярни. Вече са демоде.
За съжаление имам крещяща нужда от подновяване на летния гардероб.

# 676
  • София
Обаче наистина снимам малко. Цък една дънкова от мен. До коленете е.

# 677
Ето така съм днес. Трудно ми е да се снимам. Няма огледало в офиса и това е, което успях да направя. Резервните ми обувки са бели кецове, защото довечера имам среща с приятелка. 😂

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 05:27 от Анонимен

# 678
Дийпгрийн много якооооо🤘

# 679
No_frame bitch, благодаря ти! Утре отивам за рокля. Забранила съм си, да купувам панталони и дънки. 😁

# 680
  • Варна
Червилото е в унисон с обувките, нали? 😉

# 681
Червилото е в унисон с обувките, нали? 😉
Червилото е заменено от черна маска, за съжаление. 😁

# 682
Днес в романтичен стил. Моля, не ме цитирайте, ще го изтрия.
.............

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 21:40 от Dez

# 683
  • Пловдив
Ето тези снимки (това са фрагменти, иначе съм заедно с други хора) се пазят на служебния ми компютър. Те са от служебно пътуване преди 10+ килограма, тоест от около 2011-2012 г. Не, не си въобразявам, че съм образец на стил, на фигура - още по-малко, така ходя просто, сега - също. И да, знам, роклята не ми отива, подчертава недостатъци. Wink

Скрит текст:

# 684
  • София
Днес в романтичен стил.
.....
Вчера бях в същия вид, разликата е в цветовете - черен топ (възможно е да е напълно същият) и почти същата пола в по-ярък цвят.

# 685
Днес в романтичен стил.
.....
Вчера бях в същия вид, разликата е в цветовете - черен топ (възможно е да е напълно същият) и почти същата пола в по-ярък цвят.

И като е хладно, идеално се връзва с късо, еко-кожено яке (моето е бледо-розово от Манго, много са нашумяли, и в различни цветове), и "сатенови" ниски Конвърси.
Топът ми е от Зара. Много ги харесвам, има ги във много цветове и са универсални. За поли са супер, защото са по тялото. Спестяват ми време, и не мисля за комбинации.

# 686
  • София
Аз по едно време бях спряла да нося топове, "защото не ми отива на възрастта", но тази година си накупих 2 черни, 2 бежови, бял, цветни и си ги нося.

# 687
  • София
Дез, същият е топът, и аз ги имам в много цветове.
Днес съм с розов.

# 688
Защо да не ти отговаря на възрастта, Rockstar?
За топ възраст няма. (Според мен).

# 689
  • София
Ми така си бях внушила - да не си показвам деколтето, раменете. Някъде към 40 като бях. Мина ми.😜

Общи условия

Активация на акаунт