Топло лято идва вече, расте ДЕКЕМВРИйското човече ! {тема 4/2020}

• 27 620
  • 768
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Фифи, упойката е пълна, но е траела двайсетина минути.
Скруби, радвам се, че всичко е минало. Понеже беше казала, че спортуваш, сега как ще стоят нещата - ще има ли ограничения?

# 556
Да пълни упойки краткотрайни.
При най- добрия си Скруби.Heart
Аз се свързах с него,веднага каза човека да отида няма час,няма нищо. Но отказах. Тук ще ме следят засега.
Дано не съм сбъркала.
Снощи имах на два три пъти стягания. А тази сутрин ме боли долу където е изхода самите кости Дали е от подготвяне на самия таз,от разширяване. Не е силна болка.Просто ги усещам кокалите там.
Ще питам доктора на прегледа.
Мислите ли , че тези стягания Контракции Бракстън хикс,може да са от самото разтягане на матката, нали бебето расте и трябва да се разширява самата матка.

# 557
Момичета ,мина ми серклажа.  Очаквах да е нещо травматично, но бе много леко и спокойно. Др Христов ме прегледа в отделението. Смъкнаха ме в операционна- там всички бяха много усмихнати и готини, с забавни шапки на цветенце, мечета и прочие. Като се събудих, си бях в стаята и др Христов пак мина да ме пита как съм. Човекът е не само професионалист,  ама и човек ако ме разбирате какво искам да кажа. Сега искам да изям един слон, много съм гладна.
Браво, мило момиче! Много се радвам за теб!
Сега ти пожелавам  много спокойна бременност до към 38-40 г.с. и прекрасен ревящ финал!
А др. Христов е светило в областа си (серклажите) и със сигурност  си е свършил перфектно работата! Сега ще ти донесът  санитарките храна и ще си хапнеш Simple Smile
Хубав ден, мила!

# 558
Scrubi, страхотни новини! Заслужено си почини и си хапни сега! Желая ти спокойствие и всичко да е наред до края на бременността!

# 559
Момичета , на феталната ми казаха че бебето има кости аномалии , дисплазия и трябва ако искам аборт да направя.. умирам от страх как така всичко стана от един път , ръчичката му е по къса и крачетата са изкривени. Правих я при доцент карагяозова в майчин дом..
Утру ме праща на комисия за преглед и аборт...

# 560
  • Sofia
Момичета , на феталната ми казаха че бебето има кости аномалии , дисплазия и трябва ако искам аборт да направя.. умирам от страх как така всичко стана от един път , ръчичката му е по къса и крачетата са изкривени. Правих я при доцент карагяозова в майчин дом..
Ох, Боже 😔 тичай за второ мнение.. Това феталната в 18-22 седмица ли е?

# 561
Боже.....
Тези неща не се ли виждаха в 12 седмица на първата фетална.

# 562
Ох, Боже 😔 тичай за второ мнение.. Това феталната в 18-22 седмица ли е?
[/quote
Да, каза ми че съм 19-20 в момента. Утре преди комисията пак те гледали друг доцент и тогава вече медикаментозен с предизвикване на контракция.  Умирам от страх нз какмо да правя. Доцентката ме гледа над 40 мин и е напълно убедена че едната ръчичка е мнг по къса и липсват кости на крачетата

# 563
skrubi, бързо възстановяване!
Инфинити, защо така бързо? Не се ли вижда това от първата? По-рано? Поискай веднага второ, трето мнение.. звънни в Марковс, обясни случая и проф. Марков да те види, или Чавеева в Щерев, има и други добри.. не отписвай нещата така бързо, кураж и стискам палци всичко да е наред!

# 564
Инфинити, спокойно. Ако бебето наистина има дисплазия е важно да разбереш дали е генетично унаследена или е резултат от случаен  дефект в развитието.
Първо Милита, сега Инфинити. Просто нямам думи.
Жанинче, спорт е ясно че няма да има, но ужасното е че и работа няма да има. Ще бъдат трудни 5 месеца за нашия бизнес, но ще стискаме зъби и ще го преодолеем.

# 565
  • Sofia
Инфинити, спокойно. Ако бебето наистина има дисплазия е важно да разбереш дали е генетично унаследена или е резултат от случаен  дефект в развитието.
Жанинче, спорт е ясно че няма да има, но ужасното е че и работа няма да има. Ще бъдат трудни 5 месеца за нашия бизнес, но ще стискаме зъби и ще го преодолеем.
Много трудно , да. Аз стискам палци да съм все така, че и мен ме чака цялото семейство.

# 566
Скруби, утре пак ще ме гледа Доцентка неква друга и тогава ще каже дали трябва да се прави изследване на плода. Мисля да поискам все пак. Умирам от страх , тази каза че било раждане ...

# 567
Инфинити кураж,сила и сила ти пожелавам. Няма такава болка. Реве ми се като си го помисля само.
Дано обезболяват раждането.

# 568
Инфинити,  задължително си поискай генетичен анализ. Не е приятно да се четът такива медицински експертизи после, но е важно да знаеш за себе си дали е застрашена и следващата бременност. За съжаление наистина ще го родиш, предизвикано с окситоцин. Инфи прегръщам те.

# 569
Инфинити,  задължително си поискай генетичен анализ. Не е приятно да се четът такива медицински експертизи после, но е важно да знаеш за себе си дали е застрашена и следващата бременност. За съжаление наистина ще го родиш, предизвикано с окситоцин. Инфи прегръщам те.

Благодаря ви за подкрепата, съжалявам за моите лоши новини в темата.. просто докато чаках документите бях сама и не пуснаха мм ми и направо не знаех накъде да се обърна.. защо винаги така се случват лоши неща? Тъкмо викам всичко е наред един път се наредиха нещата. Досега не съм лежала в болница , но нямам избор,  трябна дя го изтърпя. Вече психически не знам как ще го преживея.
Знаете ли какви дрехи и неща  ми трябват за постъпване в болница ?

Общи условия

Активация на акаунт