Топло лято идва вече, расте ДЕКЕМВРИйското човече ! {тема 4/2020}

• 27 619
  • 768
  •   1
Отговори
# 570
Зависи в коя болница си.
Единственото което ти трябва е сила и близки хора до теб.
Питай за обезболяване.
Плача.....
Минавала съм го.
Не искай да го виждаш после след като се роди,няма да можеш да го забравиш цял живот.
Не искам и да ти пиша дори подробности.При всеки е различно. Моля се да мине леко при теб ,ако наистина утре го потвърдят.
Но събери всичката вяра и сила в теб .

Момичета, момичета, а аз съм се затюхкала за приема седми клас,че не ни устройва. Да сме живи и здрави е най - важното.
Цял ден ме боли нещо от притеснение и внушения. Спирам вече.

# 571
  • София
инфинити, нямам думи. Expressionless
Търси друго мнение още днес. Cry

# 572
Момичета , сърцето ми се къса като чета такива новини ... ужасно е Sad
Инфинити , много съжалявам ... как не са видели по-рано ? Задължително още мнения ...
Скруби , бързо възстановяване !

# 573
Не ходила на първата ранна фетална и на обикновен ехограф нз как не са го видяли и тя това каза..
Взех направление. Ще питам и в шейново една позната има е ако трябва ще хозя утре там . То е там може да ме приемат ако се налата

# 574
Момичета чета ви тъгувам.Инфинити много съжелявам....не знам какво да кажа.Живота е несправедлив,много пъти се убеждавам в това.Вярвам,че най-доброто предстои за теб и твоите любими хора!

# 575
Инфинити,много съжалявам за това,което ви се случва..Не знам в такъв момент какво мога да кажа за да те успокоя и да ти дам кураж..Бог да е с вас..

# 576
Инфинити, толкова съжалявам, че преминаваш през това. Каквото и да кажа, ще е малко...Кураж, момиче , по-силна си, отколкото мислиш. 🌻

# 577
Инфинити,
Толкова съжалявам, че преживяваш това Heart Бъди силна и не се предавай духом и психически. Прегръдки!

# 578
Skrubi, браво, герой! Не мисли за бизнеса, всичко ще се нареди щом сте живи и здрави, дано това е най-голямото изпитание и друго да няма!  Infinity, какво да ти кажа, чувството ми е до болка познато... Къде смяташ да го правиш? Наистина виж какви изследвания могат да се направят в случая. Не помня, ти първа бременност лй беше? Sad Кураж, момиче, и аз съм меко казано изплашена, дори ужасена, утре ще говоря с доктора кое как ще става и кога.

# 579
Милита и Инфинити вие сте герои.
С вас сме и ще ви мислим. Питайте дали е възможно някакво обезболяване.
Незнам какво да кажа. В такива случаи думи няма. Бъдете силни.

# 580
Милита и  Инфинити, много съжелявам, че Ви се налага да минете през това!
Думите не ми стигат, както казах преди няколко страници- нито една жена небива да преживее тази загуба, но за жалос живота ни предоставя тези трудни моменти 😢😢😢
Мога само да Ви кажа- плачете, изплачете си болката с човека до Вас, съберете сили от любовта която Ви е събрала, за съжаление болката от загубата е много по страшна от физическата болка! Потърсете отговори за случилото се и ако всичко това е лоша случайност, починете си малко, дайте си време да заздравеят сърцата и душите Ви и продължете напред с мисълта, че така е трябвало да стане и, че там някъде Ви чакат ващите слънчеви душички, който трябва да бъдат Вашите бъдеши, здрави и красиви дечица!
И никога не се затваряйте с болката говорете споделяите!
А за физическата болка , страхът от нея, от неизвестното е много по силен от самата болка! Не се притеснявайте за обезболяването, мисля, че навсякаде ще ви съдействат и ще се опитат да намалят физическата Ви болка!
Кураж, момичета!

# 581
Здравейте мацки. Вече съм си в къщи. Д-р Христов ме изпрати с предписание за диаспорал.  Най-накрая един лекар, който да предписва магнезиев цитрат (диаспорал), който е най-високо усвоим и биосъвместим, а не безмисления според мен магнерот (магнезиев оротат) дето почти не се усвоява от организма. От тук до края съм през две седмици на ЖК и всеки месец на микробиология. При Христов ще съм в началото на август. Беби е цели 230 грама и тази сутрин бе много активен на прегледа. Микробиологията ми е чиста. Сега ще обърна внимание на моята принцеса Мони, че цяла седмица без мама и накрая е плакала вчера. Прегръщам ви и лек ден.

# 582
Момичета, да ви се "оплача" аз, на шега, разбира се. Днес бях на ЖК след цял месец и помолих докторката да видим пола на бебчо. Та, гледахме между крачетата, а то бебенцето така ги свило едно към друго, не се показва. Разбутва го докторката, размествах се аз, то не ще и не ще, не само, че не се разкрачи, а още повече ги сви. И накрая за капак най-демонстративно ни обърна гръб 😃 така че ще разберем чак след две седмици на феталната морфология дали е момче или момиче това срамежливче 😅

# 583
Скруби браво. Сега почивай.
В каква доза ти е Диаспорала? Може да взема да го сменя като ми свърши магнерота.
Днес ми е адски гадно. Ходихме до училището в което сме приети.Не ми хареса нито базата,нито пътя до там,далече е за пътуване и изобщо незнам как си забих детето там. Много ме е яд . За второ класиране другаде нямаме шансове.

# 584
Skrubi, супер, че всичко премина успешно.
Изгубен, дано на второ класиране се преместите нагоре в желанията. И аз се пека на един училищен огън, колко безсънни нощи и такива с кошмари преживях ... Поне отклонявам другите притеснения около бремеността.
Инфинити, Милита, много кураж и сили, момичета! Представям си какво ви е. Празнотата после е голяма. Но вярвайте, че скоро ще изгрее слънце! ☀️

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 14:30 от Fifiana

Общи условия

Активация на акаунт