Топло лято идва вече, расте ДЕКЕМВРИйското човече ! {тема 4/2020}

• 27 605
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
Минавам да се похваля.😆 Бях на ЖК, бебето е вече 387гр , в 19гс. Плацентата ми вече се е вдигнала и спирам утрогестана ❤️ Пуснахме микробиология и антитела. Абе щастливо ми е 💙 и даже болката в крака от обаждащата се дископатия не може да помрачи усмивката ми
След малко ще ходим към тетевенския балкан, после ще пиша кое е подходящо като за нас за разходка.
Пращам на всички положителни емоции и голяма усмивка от моето момче 💙

# 646
  • Sofia
Кажете от кои продукти за мазане сте доволни. Аз имам Bio Oil, мажа се с него последната седмица, бях взела и Tummy butter на Palmers, но много трудно се взима от кутийката продукт и се размазва, а и страшно силно мирише на каково масло и в момента не ми е много проятна тази миризма.
И аз се отказах от Палмърс още с втората бременност заради аромата .
Аз съм доволна от маслото на Икаров за стрии, от оранжевият кокосолис и олиото на Нукс. Хубаво е и душ олио да се използва, за да се предпази максимално кожата от изсушаване.

# 647
Благодаря, Жанинче, не се бях замисляла за душ олио, много добра идея!

# 648
Кажете от кои продукти за мазане сте доволни. Аз имам Bio Oil, мажа се с него последната седмица, бях взела и Tummy butter на Palmers, но много трудно се взима от кутийката продукт и се размазва, а и страшно силно мирише на каково масло и в момента не ми е много проятна тази миризма.
Аз използвам био кремчето на Руми Илиева против стрии, препоръчват ми го вече много жени, кумата се е мазала с него през втората бременност и не само, че не са й излезли нови стрии, а са изчезнали и част от старите стрии от първата й бременност. Аз все още не мога да потвърдя резултат, ще видим накрая как ще съм 😁

# 649
Аз съм много доволна от Мустела, нямам и 1 стрия. Между другото съм вече в болница, яко шашната. Моят лекар ми каза да пия 3 хапчета наведнъж и после след 36 часа друго хапче, на визитация мина друг лекар и се очуди, пиело се 1 хапче... Изпих 3те както каза моя и чакам... Някоя да е пила Мифегин 200мг?

# 650
Милита спокойно. С теб сме.
Мисли, че всичко е за добро.
В коя болница си?

# 651
  • Sofia
Аз съм много доволна от Мустела, нямам и 1 стрия. Между другото съм вече в болница, яко шашната. Моят лекар ми каза да пия 3 хапчета наведнъж и после след 36 часа друго хапче, на визитация мина друг лекар и се очуди, пиело се 1 хапче... Изпих 3те както каза моя и чакам... Някоя да е пила Мифегин 200мг?
Използва се за медикаментозен аборт,противодейства на прогестерона.
Кураж. Щом ти е казал да изпиеш и трите, довери се,може да е заради напредналия срок на бременността .

# 652
В Селена съм. Стискайте палци да се справя и да мине леко.

# 653
Пих го миналата година, като се наложи да правя аборт. Спира производството на прогестерон, а следващото хапче ще предизвика контракциите.

# 654
В Селена съм. Стискайте палци да се справя и да мине леко.
Спокойно миличка!
От това хапче няма болка, само ще омекне шииката  на матката. От другото започва същинския процес, но както казах и преди ще се справиш не е толкова страшно!

# 655
Успех, mylitta, бъди спокойна и силна!

# 656
mylitta, стискам ти палци!

# 657
Mylitta, с теб сме Heart

# 658
Аз се връщам от преглед. Доктора каза да спра фолиевата и ми изписа до края на бременността Огестан.
Каза спокойствие, месо, яйца, извара, плодове, по -малко хляб. Бебето било добре,перело пишката, плацентата се е вдигнала и била далече от канала,а шийката и тя била добре нищо нямало да и правим. Спокойствие и това е.
Каза че контракции са нормални да имам по  пет шест... Та така.
Подадохме и за лична карта на каката, че вече е 14 годишна Wink
Но все пак ще си лежа и натискам парцала в леглото. ММ взе да пита за море,не можело ли да ме закарат до там и аз да си лежа те поне да се покъпят. Тази година ни е много трудна,натоварена и стресираща,поне пет дни море малко за тях да отдъхнат. Та при следващо посещение ще питам за пътуване до морето. Аз пак ще си лежа в леглото но за тях....

# 659
Милита и от мен стиснати пръсти на ръце и крака.

Общи условия

Активация на акаунт