Генетичен неинвазивен пренатален тест след 10 седмица- кой избрахте?

• 186 747
  • 1 695
  •   1
Отговори
# 1 485
Здравейте , на някой  който си е правил пренатален тест във Вижън да са му обърквали избрания пакет?
Ние направихме Вижън +, първо ми върнаха информация след пет дена, че не са изолирали достатъчно фетална Фракция, дадох втори път, айде чакай още пет дена, върнаха ми резултат обаче само за основните синдроми, объркали ми пакета. Айде пак чакай .... Ужасна работа ...

# 1 486
Представителите на Вижън ако решат могат да са откровено малоумни.

# 1 487
Здравейте , на някой  който си е правил пренатален тест във Вижън да са му обърквали избрания пакет?
Ние направихме Вижън +, първо ми върнаха информация след пет дена, че не са изолирали достатъчно фетална Фракция, дадох втори път, айде чакай още пет дена, върнаха ми резултат обаче само за основните синдроми, объркали ми пакета. Айде пак чакай .... Ужасна работа ...

На мен ми объркаха, първо на 8ми ден ми изпратиха резултати на друга жена ( с много близко име като моето) ден по късно им се обадих и те не знаеха, че са объркали, не знаеха изобщо къде са моите резултати. На следващия ден ми се обадиха пак да дам кръв заради ниска фетална фракция. От втория път успяха , но изолираха само 4%, което е на границата. Зачетох се , доста различни лаборатории изискват поне 5%, та не ми даде никакво спокойствие, ама каквото такова.

# 1 488
Тези, които са правили тест в cell genetics колко време ви отне да получите резултатите?

# 1 489
Взета проба понеделник сутрин в 9 - резултатът излезе следващия понеделник към 14ч.

# 1 490
  • София
Тези, които са правили тест в cell genetics колко време ви отне да получите резултатите?

4 работни дни, като броя от деня след взимане на пробата.

# 1 491
Много ви благодаря за отговорите. Ще чакам още малко значи. В петък взеха пробата, може би утре или в петък ще е готов резултата.

# 1 492
При мен взеха пробата в петък, на следващия четвъртък получих резултата по имейл.

# 1 493
Здравейте дами! Тези от вас, които са правили тест Nifty pro в Геника - колко време ви отне да получите резултатите?
Благодаря предварително!!

# 1 494
Здравейте дами! Тези от вас, които са правили тест Nifty pro в Геника - колко време ви отне да получите резултатите?

Аз го правих миналата година, но доста бързо ми се обадиха, за 3 или 4 работни дни беше готов.

# 1 495

Аз го правих миналата година, но доста бързо ми се обадиха, за 3 или 4 работни дни беше готов.

Потвърждавам! За Моно им отне 7 дни май. Много съм доволна и дай боже за второто пак ще съм там!

# 1 496
Благодаря ви, дами!
Аз дадох кръв в четвъртък 22.05 и тръпна в очакване. Дано до края на седмицата получа резултат.
На вас първо обадиха ли ви се или ви качиха изследването в портала?

# 1 497
Обадиха ми се по телефона и момичето ми обясни, че до няколко минути ще ги качат и в профила.

# 1 498
Обадиха ми се по телефона и момичето ми обясни, че до няколко минути ще ги качат и в профила.

Същото!

# 1 499
При мен NiftyPro отне точно 10 дена.
Пробата ми я взимаха в провинцията обаче и не знам точно как и колко е пътувала.

Общи условия

Активация на акаунт