Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Генетичен неинвазивен пренатален тест след 10 седмица- кой избрахте?

  • 1 173
  • 16
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 155
Мисля да правя cell4life . Май най ми вдъхна доверие

# 16
  • Мнения: 2
Здравейте дами,

Бременна съм в 10 седмица и след няколко дни ще си правя генетичен пренателен тест с кръв от вената. Доколкото ми обясни док, те са с точност 99,9%, а не 1 към еди-си-колко като биохимичния скрининг. Има изненадващо малко информация за тези тестове дори и тук във форума. Или пък са по-стари теми, а доколкото разбирам тестовете са достъпни от 3-4 години в страната ни.

Няколко бранда срещам, като аз мисля да направя след няколко дни Vision на Future Health, но има и Nifty Pro и други марки. Не го правя заради опасения, а защото съм си такава 😁 Трябва да е най-сигурното!
Има цени посочени за различни нива, т.е. стигат до над 2000 лв тези, които проверяват за много на брой генетични заболявания. И около 1000 и нещо са основните пакети.
Моля, споделете опит каква цена сте заплатили и защо сте се спрели на някоя от марките. До последно ще се чудя кой да избера.

Аз си направих Vision на Future Health, защото вече са с по-ниски цени...... пък и със съпруга ми решихме да съхраняваме и стволови клетки и вече като техни пациенти, ползваме други цени. Общо взето знаете, че всичко опира до финансите ни ... Той съпруга ми се рови в интернет специално за всяка една подробност около стволовите и се оказа, че те са най-сигурни. Така, че не го мисли, ако паричките не те спират отивай при тях директно. Ако мога с нещо да бъда полезна с повечко информация съм насрещааааааааа! Лека бременност маминка! :*****

Общи условия

Активация на акаунт