Генетичен неинвазивен пренатален тест след 10 седмица- кой избрахте?

• 201 526
  • 1 832
  •   1
Отговори
# 1 830
  • София
Ти кога чакаш твоите? Моите трябва да са готови до 18.02.

# 1 831
Днес дадох пробата . Казаха до 20.02 . Доста ми е притеснено първо защото имах и втори ембрион трансфериран  ,който се виждаше поне до към 9 г с и може да е останало ДНК от него. Даже АГ ми каза да не правя теста  и второ защото на биохимичния скрининг ми излезна риск 1 на 974 от тризомия 13 .

# 1 832
Днес дадох пробата . Казаха до 20.02 . Доста ми е притеснено първо защото имах и втори ембрион трансфериран  ,който се виждаше поне до към 9 г с и може да е останало ДНК от него. Даже АГ ми каза да не правя теста  и второ защото на биохимичния скрининг ми излезна риск 1 на 974 от тризомия 13 .
Скрит текст:
Чака се към 9 седмици след изчезването на втория ембрион и тогава се пуска тест най-рано. Не знам в коя седмица сте сега, ама ако в 9г.с. се е виждал - май най-рано може към 18г.с. да направите, което обезмисля до някъде теста. Не ви ли консултира генетик преди да ви вземат кръв? Питат за инвитро, питат дали е едноплодна бременност, питат дали е имало повече ембриони... звъннете и говорете с генетик доколко може да повлияе резултата във вашия случай.

Общи условия

Активация на акаунт