Генетичен неинвазивен пренатален тест след 10 седмица- кой избрахте?

• 185 746
  • 1 683
  •   4
Отговори
# 270
В майчин дом също ли е спрян Invitae ?
Може ли да ме насочите за София къде правят тестове само за Даун, колко са надежни и какви са цените ?

# 271
  • София
Те всички за надеждни 99%. Вече за София правят в Синево, Геники, Бодимед и някъде бях чела, че и Цибалаб.

# 272
Аз правих тест само за Даун - Пренатест, цената беше 600 лв. Направих го в тяхното представителство, адреса можете да откриете в сайта им. Доволна съм от отношението, бяха много внимателни.

В майчин дом също ли е спрян Invitae ?
Може ли да ме насочите за София къде правят тестове само за Даун, колко са надежни и какви са цените ?

# 273
Здравейте! Правих нифти про в геника, може ли резултатите да излязат преди 10 дневния срок? Не съм го правила в София. След това някой знае ли дали се обаждат по телефона или сам си проверяваш резултатите? При проблем има консултация с генетик?

# 274
При мен се наложи да взимат 2 пъти проба,  тъй като при доставка пробата е стояла при превозвача /DHL/ повече от 48ч. и не носиха гаранция за годността на взетата проба. Взеха ми отново и резултатът беше готов на 7-я ден. Първо ги получава генетикът и Ви се обажда. После резултатите са налични и в профила Ви. Успех!

# 275
Като ви взеха втори път проба не сте заплащали нали?

# 276
Не съм заплащала, но си ме забавиха, защото реагираха чак седмица и малко след първото  взимане, но пък бяха изключително любезни. За щастие, проблем с плода нямаше, но в други случаи, това размотаване 2-3 седмици, би било от значение.

# 277
Благодаря за отговора! Аз го правих на 29ти и бях 12 гс+, надявам се да чакам резултати другата седмица, а не връщане Grinning

# 278
Да, във Варна го правих, резултата излезе след седмица, звъннаха ми по телефона, след което ми беше изпратен по мейл.
Смятам, че е отразил вярно.

Къде във Варна може да се направи NIFTY тест?

# 279
Да, във Варна го правих, резултата излезе след седмица, звъннаха ми по телефона, след което ми беше изпратен по мейл.
Смятам, че е отразил вярно.

Къде във Варна може да се направи NIFTY тест?
Геника. Аз още чакам резултат от 29.06.

# 280
В понеделник задължително им се обадете да проверите дали всичко е ок… много се бавят…

# 281
A знаете ли къде пращат пробата? Ако е в Америка знам,че 04.07 им е почивен, но не съм сигурна дали пращат в Европа. На сайта им пише до 10 работни дни, които още не са минали попринцип. В понеделник влизам в 14 седмица и теста ми е важен…притеснявам се и аз да не ме връщат за проба.

# 282
В Хонгконг ги изпращат. Стискам палци всичко да е наред.

# 283
Както очаквах ми се обадиха,че пробата не е минала контрол и ще давам пак,вече в 14гс… питах фраксито ли е проблема, казаха да нв пропускам да си го бия. И днес и предния път го бих в 18 часа и на другия ден в 15:00 давах кръв. Днес пак ще гледам да са минали 20-21 часа от поставянето и просто ще се надявам… хем първия път си бях в 12+3…

# 284
Както очаквах ми се обадиха,че пробата не е минала контрол и ще давам пак,вече в 14гс… питах фраксито ли е проблема, казаха да нв пропускам да си го бия. И днес и предния път го бих в 18 часа и на другия ден в 15:00 давах кръв. Днес пак ще гледам да са минали 20-21 часа от поставянето и просто ще се надявам… хем първия път си бях в 12+3…
Ехе... Много кофти. Аз в сряда ще си правя теста, в 10г.с.. Фраксито успях да го издърпам до 16.30ч, гледам да го бия с половин час по-рано всеки ден, но не искам да го пропускам. Ние се разбрахме да дам кръв в 11ч., за да я изпратят същия ден, но като чета при вас какви проблеми има ще е чист късмет всичко да стане от първия път.

Общи условия

Активация на акаунт